- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.721
kuşlarımmmm hepinize selamlar Şeniz Şeniz 1 haftadır falan yazamadım hiç okuyup çıkıyorum ama sizde bişey yazmamışsınız maşallah selam veren kaçmışklava: klava: kaydirigubbakcemile3
benim bu hafta evime hırsız girmeye çalıştı. ben işteyken kapıdaki kilitleri kırmış kapıyı açmışlar. Allah'tan üst kattaki komşu görmüşte kaçmışlar. okadar moralim bozuldu ki anlatamam. hala kendimi toparlayamadım. evde yanlız kalmaya korkar oldum.
umarım hepiniz çok iyisinizdir. hepinizi öpüyorum tatlişkolarr Şeniz Şeniz Şeniz
canımmm çok geçmiş olsun olsunnn a.s.a.s.a.s.a.s.kuşlarımmmm hepinize selamlar Şeniz Şeniz 1 haftadır falan yazamadım hiç okuyup çıkıyorum ama sizde bişey yazmamışsınız maşallah selam veren kaçmışklava: klava: kaydirigubbakcemile3
benim bu hafta evime hırsız girmeye çalıştı. ben işteyken kapıdaki kilitleri kırmış kapıyı açmışlar. Allah'tan üst kattaki komşu görmüşte kaçmışlar. okadar moralim bozuldu ki anlatamam. hala kendimi toparlayamadım. evde yanlız kalmaya korkar oldum.
umarım hepiniz çok iyisinizdir. hepinizi öpüyorum tatlişkolarr Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?