- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.761
melekkkk kıs emekli olunca aşk olurmu anammmm
yaş gitmiş iş bitmiş oluruz annemmmmmmmmm:)))
şu günlerin tadını çıkarın yaaaa
sevvalllllll azgun karuuuu
muckkkkk yafruşumm aşk dolu geceler bebekimmmmmmmm
lahanam bebekimm muckkkkkkkkkkk hoşgeldin yafruşşşşşşşşş
herkese iyi akşamlar canlarım
görüşmek üzere byeeeeeeeeeeeeeee
napalım şekercim yüzünü görmüyoz ki adamların aşk yaşıyalım kaydirigubbakcemile3
selam herkeslere nasilsiniz sizede göstereyim kizim resmini bakin
maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı
sagol canim hepimizinkini insallah tabi senin varmi bilmiyorum ama yinede diyim ben
melek anneleri topiğinden ayrılmıyorum ama benim yok daha bebeğim
inşallah rabbim hayırlı zamanda nasip etsin :Saruboceq:
eşim herşeyim iyi ki varsın yarın evliliğimizin 7 yılını bitiyoruz sevgi neşe mutluluk umut sadakat ve acılı tuzlu anlarımızla ....iyi ki var oldun hayatımda 26eylül2002 den beri canım kocam...sayende birde evladım oldu iyi ki oldunuz hayatımda ..sevgi mutluluk ve sadakat adına....sevgili kızım banla evlendiğimizin ilk yıldönümümüzde neşe ve huzur getirdin hayatımıza iyi ki geldin canım yavrum ...bizi biz ve bizi aile yaptın seninde doğum günün kutlu olsun canım yavrum kelebeğim...
eşim ve kızım sebeb-i hayatım sizi çoook seviyorum....
allah hepimize önce sağlık sonrada ailemizle hep mutluluk nasip etsin canım benide aranıza kattığınız için teşekkür ederim saygı ve sevgilerimle güzel yüreğinize.....opuyorumnanaktannice sağlık mutluluk huzur dolu senelere inşaallah sizlere bir ömür boyu
ne güzel dile getirmişsin duygularını
rabbim nazarlardan esirgesin sizler
kızınında doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere
herşey gönlünüzce olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aramıza hoşgeldin bu arada
eşim herşeyim iyi ki varsın yarın evliliğimizin 7 yılını bitiyoruz sevgi neşe mutluluk umut sadakat ve acılı tuzlu anlarımızla ....iyi ki var oldun hayatımda 26eylül2002 den beri canım kocam...sayende birde evladım oldu iyi ki oldunuz hayatımda ..sevgi mutluluk ve sadakat adına....sevgili kızım banla evlendiğimizin ilk yıldönümümüzde neşe ve huzur getirdin hayatımıza iyi ki geldin canım yavrum ...bizi biz ve bizi aile yaptın seninde doğum günün kutlu olsun canım yavrum kelebeğim...
eşim ve kızım sebeb-i hayatım sizi çoook seviyorum....
günaydın kızlar bugün benim doğum günüm
aynı zamanda kına günüm....
yarında evlilik yıldönümümüz 6 sene olacak bizimde 27 eylül 2003
eşim güzel bir hediye almış...:kedi::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?