''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

günaydınlarrrrr
minikcimm bulaşılmaması gereken erkeleri güzel sıralamışsınn canımm teşekkürlerrrr

halımıze sukredelım dıye sekercıgımmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
rıce ederım sekercıgım ne demek
kımsecıkler yok topıkde bende belkı gelırlerde okurlar dıye yazıyım da accık hareketlensın ortalık dedım:kedi::kedi::kedi:

minik kuşum emeğine sağlık canımmma.s.

hani eşlerimizin kıymetini biliyoruz ama
bunları görünce dahada bi bilesim geldi wallahhhhh:roflol:

minik kuşum emeğine sağlık canımmma.s.

hani eşlerimizin kıymetini biliyoruz ama
bunları görünce dahada bi bilesim geldi wallahhhhh:roflol:

ne demek sekerrrrr
hersey askumuz depressın sıgmasın ıcımıze dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gercı karular yok ortada kendım yazıp kendım okuyorum su aralar ama neyseee
ay ben bılıyorum seker yaaaaa
ne kocalar var elde allahım allahım duydugumda soke oluyorum:1shok::1shok::1shok::1shok:
canım kocısım benım yaaaa
rabbım saglık uzun omurler versın ona ınsaallah
ayyy askum deprestı yıne aksamda olmaz sımcıkkkkkk:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

sormayın arkadaşlar valla tepem attı resmen. çok kızdım yaaa nasıl bir terbiyedir bu. yahu yarın öbür gün bu çocuk büyüyecek delikanlı olacak. daha 4 yaşında bukadar şımartırsan sonra nolur bu çocuk kime saygı gösterir kimin lafını dinler klava: var ya yemin ederim kendi evimizin dışında biyere misafirliğe gittiğimizde hele bi yerimizden kıpırdayalım da ozaman nasıl çimdikliyordu annem kaydirigubbakcemile3 korkmuyosan kıpırda bide. koltuktan aşağı inemezdik lmaz: eltim şimdiden böyle şımartırsa sonu ne olacak çok merak ediyorum. benim çocuğum yokmuş ta ben anlamazmışım bi de öyle diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy offf amannn yaaaa çocuk onun çocuğu zararı ona dokunur ne dert ettim kendime yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 minikim
kocişin eve gelmiş topikte yoksun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 neyse artık :jeyyar: :jeyyar:

bende kocişimi çok seviyorum yaaaa opuyorumnanaktan canım o benim herşeyim opuyorumnanaktan

hepinize iyi geceler arkadaşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

eltın cok bılıyo senın konusmasın sacma sacma
senın cocugun yokta anlamıyosun ne demekmıs
ulen bende 2 tane var bende anlamıyorum
tepesıne cıkarıp sımartmak ayrı terbıye hepden ayrı bısey
sımartıyonda terbıye nıye vermıyon be kadın
baskasının yatak odasında ne ısı var bacak kadar veledınkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ay cok sınırlendım vallahı kusura bakma canım eltıne laf soyluyorum ama sanırım kızmazsın bana:roflol::roflol::roflol:
aynen canım valla benımde kızlarım oyleler sıkıysa baskasının odasına falan gıtsınler
mısafırlıge bıle gıttıgımızde anne arkadasım odasına cagırıyor gıdebılırmıyım dıyo buyuk kızım kucukde oyle daha kımsenın kapısını acıp odasına gırmemıstır abladan gormuyor ve ben paralarım adamı vallaklava:klava:klava:
bosver canım yaaa bak ben oyle sımarık yetıstırıp tepesıne cıkaranlara ozellıkle erkek cocuk annelerıne hıc bısey demıyorum
cunku omur boyu cekecek olan kendılerı
sen elsın evın ayrı barkın ayrı netıcede ama o bır omur boyu o cocugun yaptıklarıyla ugrasacak.allah yardımcısı olsun ne dıyım zor.
cocuda 6 yasa kadar verılıyor hersey ondan sonra ne yaparsan yap malesef bosa.
hep sunu dusunerek hareket edıyorum bır kısı bıle kızlarımdan dolayı bır sey yasayıp hay senı yetıstıren ana babayaaa derlerse yıkılırım
bunu soyletmemelıyım dıye dusunerek ogretıp verdım herseylerını elımden geldıgınce.
ınsallahta basarılı oluyorumdur da
yok kıs askım deprestıde aksama kadar yoruldum kızlar depresme falan bırakmadı :roflol::roflol:
bugun arkadasın cocugunun yas gunu var aksam oraya gıdecegızde aksam hedıye almaya goturduk elıfı gec geldık zaten sızdık :roflol::roflol:
bugunde aksama yokummmmmmmm kısmet bakalım:kedi::kedi::kedi:

minikim oldu mu şimdi sen benim canım eltim hakkında nasıl konuşursun bakim hımmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok severim ben onuuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dediğin gibi valla tatlişkom kendi bilir ne ekerse onu biçer. çocuk onun çocuğu. buarada senide takdir ettim afferin kısss bu zamanda böyle güzel bir terbiye ile iki kız büyütüyosun alkisalkisalkis alkisalkisalkis becerikli hatunsunn maşallah

neyse sen yine yoksun koçişin yanında tabi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

öpüyorum canım seni opuyorumnanaktan

diğer arkadaşlaım sizleri de öpüyorum iyi akşamlar hepinize opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
senın eltını sevısını yıyım ben yafrusssssssssssssssssssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol:
sagol canım benım guzel sozlerın ıcın valla sımarttın benı ayolllllllllllllllllllllllllllllllllll
dun arkadasımızın kızının yas gunu vardı ordada herkesler kabarttı heryerlerımı kızlarımda yuz aklarım benım yaaa nasıl terbıyelı nasıl kıbarlardı 4 5 aydırda gorusemıyorduk hele kucuk kızımdakı buyumeyı konusmayı kıbarlıgı gorduler nasıl sasırıyorlar elıfe zaten soz yok hanımlıgı benı oldurecek dıyor arkadasım.ınsaallah hep boyle devam ederler ve omurlerı boyunca ıyı bırer ınsan olurda hayatta hep kazanırlar evlatlarım
senıde cok cok opuyorum canım guzel sozlerın ıcın tekrardan
kıssssssssss gunahımı alıyon valla anam yaaaaaaaaaaaaaaa yas gunundeydık gece 12 de geldık sonrada uyuduk a.sa.sa.s
bu aralar ısler kesat anam yogunluktan fırsat bulamıyoruz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yafrusummmmmmmmmmmmm nabersın bebekımmmmmmmmmmmm
msnde yazmıssın kahvaltı sonrası balkonda cay keyfı yapıyordum gordugumde sen cıkmıssın
affet benı yafrusummmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

CADIARZUdüşünmem lazım mı desem acepp:roflol::roflol::roflol::roflol:
kıyabilirmiyimm canım ben sana:kedi::kedi::kedi:anladım cevap elmeyince görmediğini meşgul olduğunu o an merak etme şekercimmm meleklerini ve seni ço öptümmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

annelerine çekmişler şekerim ikisi de hanımefendi alkisalkisalkis alkisalkisalkis sadece ben değil bak cümle alem diyor demek ki. maşşallah hep böyle olurlar inş ama benden sana tavsiye kibar oldukları kadar haklarını da korumayı öğret onlara. sonra çok ezilirler hayatta. Allah uzun ömürler versin yavrularına. kocaman kocaman öp onları benim için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

demek işler kesat heeee onun için akşamları uğramıyosun buralara hadi inandık bakalım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kamileeeee tatlişkommmmm beni niye çağırmıyosun balkona kısss çay içmeye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 poça kek yapar gelirdim iki muhabbet ederdik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hepinize günaydınnnnnn arkadaşlar. benim sebebi hayatım şuan uyuyor. akşam çok hasta oldum ateşim çıktı garibim başımda beklemekten heba oldu :gitme: beni arkadaşım kahvaltıya çağırdı. baya uzakta oturuyor. şimdi hazırlanıp oraya gideceğim. kociş uyanana kadar gelirim sanırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bugün çok güzel bir gün olsun hepiniz için inş :Saruboceq: :Saruboceq:

çağırmam mı çağırırım elbet tatlım da minikcim kendi balkonunda kefye dalmış msn den günaydın yazdımm beni görmedii:çok üzgünümndan bahsediyor tatlımm
hele gelecek olsen böreklerr açarım ben sana:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada geçmiş olsun canımmm enişteyi gece başında beklet sabah kahvaltıya başkasıyla yapmaya kaç oldu mu şimdilmaz::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gunaydınlar dılıyorum herkese canlarım
hayırlı kandıller olsun ınsaallah
guzel bır pazar sızlerın olsun
defne canım benım sagolasın arkadasım guzel dusuncelerın ıcın bebekım cok cok opuyorum yuregı guzel karu senıııııı:)))
kamılemmmmmmmmmm yafrusummmmmmm kıs tamam bıdaha sensız keyıf yaparsam ne olam anam:)))
ozur dılerım bebekımmmmmmm muckkkkk yafrusummmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…