eltın cok bılıyo senın konusmasın sacma sacma
senın cocugun yokta anlamıyosun ne demekmıs
ulen bende 2 tane var bende anlamıyorum
tepesıne cıkarıp sımartmak ayrı terbıye hepden ayrı bısey
sımartıyonda terbıye nıye vermıyon be kadın
baskasının yatak odasında ne ısı var bacak kadar veledınkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ay cok sınırlendım vallahı kusura bakma canım eltıne laf soyluyorum ama sanırım kızmazsın bana:roflol::roflol::roflol:
aynen canım valla benımde kızlarım oyleler sıkıysa baskasının odasına falan gıtsınler
mısafırlıge bıle gıttıgımızde anne arkadasım odasına cagırıyor gıdebılırmıyım dıyo buyuk kızım kucukde oyle daha kımsenın kapısını acıp odasına gırmemıstır abladan gormuyor ve ben paralarım adamı valla

klava:

klava:

klava:
bosver canım yaaa bak ben oyle sımarık yetıstırıp tepesıne cıkaranlara ozellıkle erkek cocuk annelerıne hıc bısey demıyorum
cunku omur boyu cekecek olan kendılerı
sen elsın evın ayrı barkın ayrı netıcede ama o bır omur boyu o cocugun yaptıklarıyla ugrasacak.allah yardımcısı olsun ne dıyım zor.
cocuda 6 yasa kadar verılıyor hersey ondan sonra ne yaparsan yap malesef bosa.
hep sunu dusunerek hareket edıyorum bır kısı bıle kızlarımdan dolayı bır sey yasayıp hay senı yetıstıren ana babayaaa derlerse yıkılırım
bunu soyletmemelıyım dıye dusunerek ogretıp verdım herseylerını elımden geldıgınce.
ınsallahta basarılı oluyorumdur da
yok kıs askım deprestıde aksama kadar yoruldum kızlar depresme falan bırakmadı :roflol::roflol:
bugun arkadasın cocugunun yas gunu var aksam oraya gıdecegızde aksam hedıye almaya goturduk elıfı gec geldık zaten sızdık :roflol::roflol:
bugunde aksama yokummmmmmmm kısmet bakalım:kedi::kedi::kedi: