- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.921
gunaydınlar gununuz aydın olsun ınsaallah sekerlerrrr
hepınızı cok cok opuyorum canlarım
mıhrıbanım yafrusum masaallahın var seker askın deprestı zaar :)))
pek neselı pozıtıf gordum senı yafrussss:)))
ne ıs?:)))))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sanada günaydın
herhangi bir sebebi yok canım içimden geldi sadecekaydirigubbakcemile3
günaydın aşık hanımlar, şekerler, ballar
Allah bozmasın pek bi neşeli açmışsınız topiği
çiçekler de çok güzel
sagol canım benım sanada gunaydın vızzzzzzzvızzzzzzzcıgım
cok seker olmussunuz kıs kocısınle beraber
ne o yuvarlanmaktan sıkıldında ucuyonuzmu artıkın:roflol::roflol::roflol:
farklı yöntemler deniyoz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
çok şeker ama arılarım di mi opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
farkettım seker atraksıyonda sınır tanımıyorsunuz
taktır edıyorum yafrusummmmmmmmmmmmmmmmm devammm:roflol::roflol::roflol:
evet canım cok sırınler gercekten gozume ılıstı hemen dedım ıkı satasayım sana:roflol::roflol::roflol:
alınganlık yapmayacagını bıldıgım ıcın affına sıgınarak:kedi::kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın aşık hanımlar, şekerler, ballar
Allah bozmasın pek bi neşeli açmışsınız topiği
çiçekler de çok güzel
allah iyiliğini versin kız yine beni güldürdün:roflol::roflol:kondom kardeşlermi:roflol::roflol:gunaydın bebegım sanada
opuyorumnanaktan
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
aman dıyım seker sadece ıcınden geldın hakım ol kendıne:roflol::roflol::roflol::roflol:
gecen gun kardeslerımın bırı gelıyor bırı gıdıyor sureklı bendeler
en son nevsehıre gıderken gelınde sıze gelecegım dedı kardesım ay dedım ne lan bu kondom kardeslermısınız sız dedım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o gunden berı gelen yok:roflol::roflol::roflol:
kız kardesımde dalga gecıyor sızı bos bırakmaya gelmıyor bır ara evıme gıttım gerı geldıgımde naza hamıleydın dedı:roflol::roflol::roflol::roflol:
elıf dogdugunda ılk 2 sene bende kaldıda delu kız ılk yegen heyecanıyla esımde dalga gecıyordu nufusumuzada alalımmı dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ondan degılsede seker aman dıkkat et ıcınden cok gelmesın
bu aralar askıma kızgınımya hıc cekemıyorum ask muhabbetıkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
allah iyiliğini versin kız yine beni güldürdün:roflol::roflol:kondom kardeşlermi:roflol::roflol:
yok kız içimden öyle bişey gelmiyo:kedi: valla bu sıcakta hiç çekilmez dediğin muhabbetler:roflol:zaten biliyosun malum günümdeyim rahatım yanikaydirigubbakcemile3
benim eşimde bizde biri fazla kalacak olsa ki bunu daha çok görümcem yapar kimliğini de getirde nüfusua alıyım seni der:roflol::roflol:yani eşiminde favori sözü:roflol::roflol::roflol:
o benim canım ya uyukaldığımda üstümü örten zorlancağım şeyler için hep çözüm bulup bana yardımeden kendimi kötü hissetim de sarıp sarmalyan bazen sevgili bazen dost bazenn annem babam olabilen bitanecik insan
haklısın canım allahtan herzaman herşeyin hayırlısını istemek gereka.s
bir çiftin yaşı ve maddi imkanları müsaitse bencede fazla baklemelerine gerek yoklmaz:
benim eşim hemen çocuk istiyodu canım biz hiç korunmadık ben 6 ay sonra hamile kaldım
ilk duyduğumuzda ikimizde çok sevinmiştik:1hug: ve ben asla erken çocuğum oldu diye pişman değilim:1no2:bence çocuklar bizi daha çok birbirimize bağladı:1hug:
çocuk asla bir evliliği kötü etkilemez canım evlilik eğer kötüyse kötüdür çocuk onu daha kötü etmezki ama eğer çift mutluysa çocuk o mutluluğu daha çok pekiştirir:1hug:
bilmiyorum canım benim 3 kızım çok sık oldu şimdi yorulmuyorum dersem yalan olur bazen beni delirtiyolarda kafamçokkarıştıama hep diyorum iyi ki doğurmuşum diyea.s
onlarla hayatım bir başka anlam kazanıyor:asigim::asigim:
allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin canım:Saruboceq:
gul seker gul yakısıyor gulmek sana:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay valla oyleler kıs gelen gıtmek bılmıyorkı napalım 1 gunlugune gelen en az 2 hafta bızde
bırde sehır ıcınde yanı allah muhafaza sehır dısında olsalar senelık gelecekler kesın:roflol::roflol:
hayır ıse yarıyorlar gun boyu zararları yok cocukları oynatırlar kardesım sofrayı kurar evı temızler her ısı yaparda anam bunla bıtmıyorkı hersey demı:roflol::roflol::roflol::roflol::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
benımkıde baldızına cok soyler hatun bızden cıkmazda sureklı bızde adamda ısyanda evde 4 kız oluyor tek kalıyorum dıye
erkek kardeslerım geldıgınde en azından durumu ıkıledım dıye sevınıyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o benim canım ya uyukaldığımda üstümü örten zorlancağım şeyler için hep çözüm bulup bana yardımeden kendimi kötü hissetim de sarıp sarmalyan bazen sevgili bazen dost bazenn annem babam olabilen bitanecik insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?