''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

ayy allahım öyle bi mucize verse nasıl sevinirim var ya bizde ikizi olan bi annemin amcasının oğlunun yani dayımın ikizleri var şansım az gibi ama belli olmazkaydirigubbakcemile3demiyerimseniben

ayy allahım öyle bi mucize verse nasıl sevinirim var ya bizde ikizi olan bi annemin amcasının oğlunun yani dayımın ikizleri var şansım az gibi ama belli olmazkaydirigubbakcemile3demiyerimseniben

Allah gönlüne göre versin canım
benimde eşimin kardeşleri ikiz
bi tutarsa benim kociş delirir laelaelaelaelae laelaelaelaelae :roflol:

gıda mühendisiyim canım
rahat benim işim yoğun olmuyorum
bütün gün kk'da olmam da bellidir kaydirigubbakcemile3

evet valla şanslısın. bende yemek firmalarında işletme müdürlüğü yaptım gıda müh. arkadaşlarım oldu tabi onlar senin kadar şanslı değillerdi:)

Seni seviyorum; elini kalbimin uzerinde hissettigim zaman, uzuntulerimi alıp onların yerine simdiye kadar kimsenin basaramadıgı o sıcaklıgı koymayı basardıgın icin

günaydn aşkm:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

bende sıkılıp oturuyorum işte napıyım
görüşürüz canım

iyi geceler arkadaşlarrr öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler ümmühancım hoşgeldin hemşom nasılsın?

haklısın canım allahtan herzaman herşeyin hayırlısını istemek gereka.s
bir çiftin yaşı ve maddi imkanları müsaitse bencede fazla baklemelerine gerek yoklmaz:
benim eşim hemen çocuk istiyodu canım biz hiç korunmadık ben 6 ay sonra hamile kaldım
ilk duyduğumuzda ikimizde çok sevinmiştik:1hug: ve ben asla erken çocuğum oldu diye pişman değilim:1no2:bence çocuklar bizi daha çok birbirimize bağladı:1hug:
çocuk asla bir evliliği kötü etkilemez canım evlilik eğer kötüyse kötüdür çocuk onu daha kötü etmezki ama eğer çift mutluysa çocuk o mutluluğu daha çok pekiştirir:1hug:
bilmiyorum canım benim 3 kızım çok sık oldu şimdi yorulmuyorum dersem yalan olur bazen beni delirtiyolarda kafamçokkarıştıama hep diyorum iyi ki doğurmuşum diyea.s
onlarla hayatım bir başka anlam kazanıyor:asigim::asigim:
allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin canım:Saruboceq:

günaydın aşık hanımlar:asigim::asigim::asigim:
topiği ben kapattım ben açtımkaydirigubbakcemile3
e artık sizlerde gelinzemuszemuszemuszemuszemuszemus
hepimiz için aşk huzur ve sağlık dolu birgün diliyorum
öpüldfünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydınlar gununuz aydın olsun ınsaallah sekerlerrrr
hepınızı cok cok opuyorum canlarım
mıhrıbanım yafrusum masaallahın var seker askın deprestı zaar :)))
pek neselı pozıtıf gordum senı yafrussss:)))
ne ıs?:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…