- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.901
ayy allahım öyle bi mucize verse nasıl sevinirim var ya bizde ikizi olan bi annemin amcasının oğlunun yani dayımın ikizleri var şansım az gibi ama belli olmazkaydirigubbakcemile3demiyerimseniben
Allah gönlüne göre versin canım
benimde eşimin kardeşleri ikiz
bi tutarsa benim kociş delirir laelaelaelaelae laelaelaelaelae :roflol:
gıda mühendisiyim canım
rahat benim işim yoğun olmuyorum
bütün gün kk'da olmam da bellidir kaydirigubbakcemile3
elif Allah gönlüne göre versin cnm
aşık hatunlar nerdesiniz??
buralardayım seker ben kızları yatırdım basım agrıyor erkenden yatacagımda bır ceee dıyıp kacayım dıyorum
nabersın seker ıyısın ınsaallah
ıyı geceler dılıyorum gorusmek uzere opuyorum canım senı kıb muckkkkkk
iyi geceler arkadaşlarrr öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallah dualarınızı eksik etmeyin benden... öyle ya evlat gibi var mı eşim de diyo oo bebek bi olsun ben 2. hatta 3. planda kalcam diyo ben çok seviyorum çocukları allahım bide bana nasip edince herhalde onun tadi bambaşkadır....
yok ben çok kızmaya başladım ama hiç bi engel yok evleniyolar mesela yaşlarıda 26 yı falan geçmiş yok biz istemiyoruz bebek gezcez eğlencez allahım hayırlı zamanda versin diyen yok hiç kimi yanıyo kavruluyo bebek diye kimi hoyratca elinin tersiyle itiyo ben 18 yaşımda evlendim 19uma yeni girmiştim bide okulum olduğu için mecbur sebeplerden dolayı erteledik ama şu yaşımda yeni evlenmiş olsam hiç bir gün beklemem şimdi bu nerden çıktı diyceksin demi mihribancım valla ne bilem o yazılardan çıktı galiba:)
ama gerçekten sen söyle bebek hemen mi oldu sizin ilk çocuğunuz? ve evliliğinizi kötü mü etkiledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?