''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

iyi akşamlar hanımlar
yemeği yedik eşim arkadaşlarıyla balığa gitti.havada karardı bunlar nasıl balık avlayacaklar anlamadım ben:uhm:
gecikmem dedi görecez bakalımdelikafadulden
bende haberlere biraz baktım şimdide topiğimize bakıyım dedimkaydirigubbakcemile3

selam canlar nasılsınız.. ben ilaç ve yan etkileriyle uğraşıyorum pek iyi değilim bu arada bi de baş ağrısı çıktı lenslerimi evimde unuttum astigmatlı kullanıyorum onlarında sipariş süresi varmış 3 hafta oldu tık yok artık dayanamıyorum baş ağrısınamafoldumben tövbe yarabbim isyanın eşiindeyim yani kusura bakmayın kızlar bu ara hep şikayet yazıyorum buraya ama çok zor günler geçiriyoruuummmsenağlama

canım hoşgeldin geçmiş olsun
miyop astigmat bende de var, başağrısını az çekmiyorum bende
ama hala ısrarla gözlük takmıyorum Çok üzgünüm çoook

Kşke bütün kocalar sizinki gibi olsa arkiler benim arkadaşım evlendikten 2 ay sonra kocasının aldattığını öğrendi vede gördü kız şimdi 1aylık hamile

uvvvv allahım esirgesin ben evlendiğimiz ilk yıldan beri kocayı bırakıp bırakıp geliyorum 1 ay 2 ay annemlerde oluyorum daha bir gün bi şüphe düşmedi içime allahım esirgesin bi da hamile kızcağız o adamda vicdan yokmuş bencelmaz:

canım hoşgeldin geçmiş olsun
miyop astigmat bende de var, başağrısını az çekmiyorum bende
ama hala ısrarla gözlük takmıyorum Çok üzgünüm çoook

gözlük en iyisi canım ben ikisini de unuttum burada da maşallah bi gözlük kaç paralardan başlıyo lens alayım en iyisi dedim gözlük zaten sadece evde takarım ama onlarda hergün arıyorum daha gelmedi diyo :smiley-cool:

sizler nasılsınız

geçmiş olsun canım
nasıl olayım bende evdeki cadılarla uğraşıyorum akşamdan beri deli ettiler benidelaelaelaelaelae

bide bi topic var bebeklerimize mektuplar diye allahım ağlamaktan helak oldum iyice başım şişti bebekleri düşen ya da hamile olamayan arkadaşlar yazmışlar biraz daha okusam verem olacaktım derdimden gerçekten çok duygusal şeyler yazmışlarsenağlama

madem moralin bozuluyo ağlıyosun okuma öyle yazıları canımlmaz:

yok bidaha asla okumicam zaten ben bide hassasım bu günlerde çok etkileniyorum yolda geçen her bebeği seviyorum deli oldum galiba:1rolleyes::roflol:

niye deli olasın canım benim 3 kızım var bende güzel bir bebek özelliklede yeni doğmuş bir bebek görünce seviyorum:ecrin_bebek:
bu normal yani canımkaydirigubbakcemile3

amin canım nasip etsin isteyen herkese
ama bu seferde kocayı ve çocuğu bırakıp annenin yanına kaçarsan şaşmakaydirigubbakcemile3

hihoyyytyok yok o zaman ikisini de bırakmam şimdi mecburiyet yoksa insan gerçekten kendi evine alışınca baba evinde bile diken üstünde oluyo okulum bitsin allahın izniyle kocamsız adım atmıcam zaten yavrum hep boynu bükük kalıyo arkamda:çok üzgünüm:

niye deli olasın canım benim 3 kızım var bende güzel bir bebek özelliklede yeni doğmuş bir bebek görünce seviyorum:ecrin_bebek:
bu normal yani canımkaydirigubbakcemile3

benim polikistik over durumum çıktı ya canım allahım bana da nasip etsin diye her bebeğe bakıp dua ediyorum bu rahatsızlıkta biraz bebekçikler uğraştırıyo annelerini o yüzden benim bebişlerim hemen gelsin hiç üzmesinler beni diye her bebeğe bakıp bin tane dua ediyorum içimden:Saruboceq:

inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun canım:Saruboceq:
işin şakası o zaten canım geçen gün kızımı 3 saat görmedim bir özledim anlatamam
en çok da beni en çok deli eden küçük cadıyı özledim
ayrı durulmuyo zaten canım özelliklede çocuklardana.s

inşallah dualarınızı eksik etmeyin benden... öyle ya evlat gibi var mı eşim de diyo oo bebek bi olsun ben 2. hatta 3. planda kalcam diyo ben çok seviyorum çocukları allahım bide bana nasip edince herhalde onun tadi bambaşkadır....
yok ben çok kızmaya başladım ama hiç bi engel yok evleniyolar mesela yaşlarıda 26 yı falan geçmiş yok biz istemiyoruz bebek gezcez eğlencez allahım hayırlı zamanda versin diyen yok hiç kimi yanıyo kavruluyo bebek diye kimi hoyratca elinin tersiyle itiyo ben 18 yaşımda evlendim 19uma yeni girmiştim bide okulum olduğu için mecbur sebeplerden dolayı erteledik ama şu yaşımda yeni evlenmiş olsam hiç bir gün beklemem şimdi bu nerden çıktı diyceksin demi mihribancım valla ne bilem o yazılardan çıktı galiba:)
ama gerçekten sen söyle bebek hemen mi oldu sizin ilk çocuğunuz? ve evliliğinizi kötü mü etkiledi?

ahh canım benim benim eşim 28, bende 25 yaşındayım
benim eşimde o gezcez, eğlencez diyenlerden

inşallah rabbim çok bekletmeden nasip eder sanada canım

ahh canım benim benim eşim 28, bende 25 yaşındayım
benim eşimde o gezcez, eğlencez diyenlerden

inşallah rabbim çok bekletmeden nasip eder sanada canım

benimki de o kafadandı canım bide ben küçüktüm diyodu sen bi büyü öncesırnaşık şey bilmiyorum canım artık bana yanlış gelmeye başladı allah hayırlısını hayırlı zamanda versin demek lazım gibi geliyo :Saruboceq:

benim şu anda korkacak hiç bişeyim yok aslında tedavime başladım allaha çok şükür hormon değerlerimde çok büyük bi anormallik yok böyle yazınca sanki olmayacakmış gibi anlaşılmasın evelallah ben de doğurcam hem de ikiz doğurcam :kedi:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…