- Konu Sahibi minik kuslarim
sivri biber,yapılacak şey belli canım.kolay gelsin
rabbim gönlünüze göre versin.
rabbim gönlünüze göre versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özebuş süpersin mesajın süperrrrrrrrrrrrrrr
![]()
niseylcim bacım sen kaç yaşındasın
ben efsun kadar çıtır olmasamda
biz çıtırlarız...
defne rüyanaz ader efsun efe can arkadaşlarım bencede siz aklısınız evet hemen öalışmlara başlıcam ama biliyosunuz herşeyin bi adabı varbunun için bi kaç bekleyip sonra uygun biçimde yapmam lazim geli hepünüze teşekkür ben şimdi eve gidiyom beni unutman anacım cevap yazın yarın sabah bakcam
bende burdayım tatarım konu acarda ben olmazmıyım be:) evet benım kocısımde benım sebebı hayaım cunku onsuz hayat bos gelıyor ve artık 3 kısısyız dahada mutlu oluyor evımız :)
hb şekerim...hım kociş işi bilio ha..ay bende derim ne istiyon bugun die benimki hiç sipariş vermez kız....ruyacım hoşgeldin nasılsın?
bende yeni geldim.kübranın çok canı sıkıldı komşuya gittik.yeni geldim
eşimde şimdi aradı yemek siparişi verdi.işte yediği yemek çıkmamış aç kalmış.ben gelince hemen hazır olsun sofra dedi.bende sizlere bakıp markete gitcem
tamam datlum sen başla işe hadi kolay gele sana.....defne rüyanaz ader efsun efe can arkadaşlarım bencede siz aklısınız evet hemen öalışmlara başlıcam ama biliyosunuz herşeyin bi adabı varbunun için bi kaç bekleyip sonra uygun biçimde yapmam lazim geli hepünüze teşekkür ben şimdi eve gidiyom beni unutman anacım cevap yazın yarın sabah bakcam
hb şekerim........bu arada rüyanazım hoşgeldün kocasının gülü
sende hg canım mutlulugun daim olsun.......bende burdayım tatarım konu acarda ben olmazmıyım be:) evet benım kocısımde benım sebebı hayaım cunku onsuz hayat bos gelıyor ve artık 3 kısısyız dahada mutlu oluyor evımız :)
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bencede çok iyi fikir eşlerimiz bizim canlarımız yaaaaaaaaaaa ben kocacığımı cok seviyorum canım benim yaaa ondan dünya tatlısı bir oğlum olduğu içinde çooooooook şanslıyım.lülülülülülü şeniz
selam kocişini çok seven gacular ........
benim bi sorunum var benle ilgilenin bakiiim .........
benüm kocişim bebe isyiyo neetcez gali......
8 aylık evliyim ailelerdekilerde gözümüz üzerinizde yapın artık diyolar ya napcam......
aslında bende istiyorum....
selam kocasını seven garular nasılsınız ben görmeyeli
uyanıp gelebilmişsiniz
sivribiber hoşgeldin canım
sorununa gelince madem iki tarafta istekli buralarda vakit katbetme hemencecik bebe yapmaya git bence
yoksa bize takılıp kalrsan bebe yapmaya fırsatında kalmaz....
Gunnnnayydın cıtırlar ve kıtırlar:jeyyar:
Nsssınız böööünnn? :teytey:
Kocısıne aşşşşuhhh gadunlar:sm_cool:
Opuucccukkkkksss
![]()
bende burdayım tatarım konu acarda ben olmazmıyım be:) evet benım kocısımde benım sebebı hayaım cunku onsuz hayat bos gelıyor ve artık 3 kısısyız dahada mutlu oluyor evımız :)
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bencede çok iyi fikir eşlerimiz bizim canlarımız yaaaaaaaaaaa ben kocacığımı cok seviyorum canım benim yaaa ondan dünya tatlısı bir oğlum olduğu içinde çooooooook şanslıyım.lülülülülülü şeniz
amin canım tabi allah ayırmasın
aramıza hoş geldinŞeniz
eee sekerler enıstelerıme neler pısırdınız bakemmmmmmmmm
benım kaynanası hazırlıyor pek rahatım valla
keyıf yerınde valla
pazartesıye kadar ızınlıyım