''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

bende bende yazcam şey bide hasancan benim oğlumun adı ben değilim.beni erkek sananlar varda.
bende kocişimi çooooook ama çoooooook seviyorum.evlendiğimizin 3. günü ankaradan diyarbakıra tayinimiz çıktı çok üzülmüştüm ama mekan önemli değilmiş burdada çok güzel yaşanırmış çünki sevilenler ve sevenler önemliymiş bide kızımız olacak bu haziranda allah herkeze önce sağlık sonra huzur versin .ya ben bu sitei çok seviyom çok rahatlıyom sizlerle öpüyorum hepicinizi:=)

aramıza hoşgeldin canım:1hug::asigim:
allah mutluluğunu daim etsin.allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım:Saruboceq:

Günaydın canım ya kızını gördüm yorum yapmadan edemicem ...Ne şeker bir şey o ya:1rolleyes:
Bayıldım tatlım Allah bağışlasın ,nazar boncuğumu da koyayım hıh şöyle
a.s.
çok tşk ederim canımeger kızın yoksa allah sanada nasip etsin......

slm canım hg diyarbakıra tainimiz çıktı demişisin şimdi ordamısın bide eşin ne iş yapıo asker mi...bizimde diyarbakıra tainimiz çıktıda......

hanımlar yemek işimide hallettim geldimcokacimcoook
sizler nerdesiniz bakalımCADIARZU
bu topiği çok ihmal ediyosunuz hanımlar:jeyyar:

allah zihin açıklığı versin canım...

Sağol canım benim :asigim:duan sayesinde inan Allah zihin açıklığı verdi bak saatlerce ders çalıştım , yemek de yedik ,şimdi de sizlerle kulüpteyim:dance:

rüyanaz

çok tşk ederim canım eger kızın yoksa allah sanada nasip etsin......

Amin canım yaaa , sana onları yazarken içimden de geçmişti inan keşke bizim de şeker mi şeker bir kızımız olsa diye, inşallah canımmm :Saruboceq:

canım duam kabul olduysa ne mutlu bana:dance:
umarım en yakın zamanda seninde bir kızın olur canım:Saruboceq:benim 3 kızım var.inan kız evlat gibisi yok :asigim:canım onlar benim:1hug:

canım duam kabul olduysa ne mutlu bana:dance:
umarım en yakın zamanda seninde bir kızın olur canım:Saruboceq:benim 3 kızım var.inan kız evlat gibisi yok :asigim:canım onlar benim:1hug:

Ayy ne güzel ...Allah bağışlasın canım...Darısı başıma , benim de meleğim olsun:Saruboceq:

Eşim de , ben de kız çocuk hastasıyız , bakalım hayırlısı neyse o olur inşallah zamanı gelince...

Bu arada katılıyorum cnm , kız çocuk gibisi yok ...Annelerine çok düşkün olurlar

kendimden biliyorumkaydirigubbakcemile3 Hele onlar bir büyüsün resmen arkadaşın

olacaklar seninle oturup konuşacaklar , dertlerine ortak olacaklar, süper bir şey bu...:1hug:

aynen canım tam 1 ay kosturmaya devam.
sagolasın canım benım bende aynı sekılde cok sanslı oldugumu dusunuyorum onun gıbı bır arkadasım oldugu ıcın.hersey karsılıklı canım yaaa
bende cok akraba ılıskısı olan bırı degılımdır mesafelıyımdır huylarını bılıyorum nıyetlerı bellı oluyor.cok samımıyete gerek duymuyorum canımı sıkıp tadımı kacırana kadar eksıklıklerı daha hayırlı dıye dusunuyorum
rabbım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın ınsaallah canım benım hepımızı

günaydın aşık hanımlar:asigim::1hug:
umarım herkes iyidir
hepinize güzel bir haftasonu diliyorumkaydirigubbakcemile5
öpüldünüzzzzzzzzzza.s.a.s.

güzel hafta sonu dilerimmmmmmmmmmmmmmslmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kocişlerinin gülleri........

gunaydınlar sekerlerrrrrrr
nabersınız canlarım herkesın keyfı yerındedır ınsaallah

kolay gelsın canım allah zıhın acıklıgı versın ınsaallah
ne dersı calısıyorsun canım?

allah bagıslasın ınsaallah cocuklarınızı sıze canım
hosgeldın sende aramıza
rabbım mutlulugunuzu daım etsın ınsaallah
ıyı aksamlar dılıyorum

masaallah hamarat arkadasım benım
ben 7de geldım canım eve ıslerımızın bır kısmını hallettıkk dugun ıcın kendıme bır abıye bulamadım henuz ama kocıskoma cok guzel bır takım elbıse aldık
adam ısyerındede hep spor gıyındıgınden takım elbıseye gıcıgı var zorla gıydırdım
ama aldık sonunda elıfınde abıyesını teyzesı almıstı nazla ben kaldım haftaya cıkıp bakacagım bızede
ordanda yorulduk yemegı yedık geldık cok yoruldum bende ders yapacagım sımdı
valla canım sureklı aklım sızde esımde sana notbook aldım oda yetmıyor nete baglanan ceplerdenmı alsam ne dıyor:roflol::roflol::roflol::roflol:
sızlerden ayrılamıyorum napsın :roflol::roflol::roflol:

bızım kızların duası kabul olur seker banada edıyorlar valla baya zıhnım acılıyor gıbı hıssedıyoruma.sa.sa.s
canım arkadaslarım benımmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

merhaba .evet hala diyarbakırdayız.4.senemiz bitiyor.eşim komiser yani polis kriminal labaratuarda ama bizim bu sene ankaraya tayin durumumuz var.ama gelcekseniz hertürlü yardıma varım.buraya gelen çok tedirgin oluyo seni çok ii anlıyorum.senin eşin asker sanırım.neyse ben burdayım canım .

beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.msjları görünce çok mutlu oldum.hepinizi çoook sevdim şimdiden.şu komşu dedikodusu burdada var hemde acayip.birbirinin çöpünü karıştıran bile duydum meraktan fesattan .en iyiysi mesafeli olmak ama insan bir kahveyi paylaşacak dostta istio dimi kızlar

ne demek sen gel herzaman aliriz sen yeterki cok konus bile laf getir :roflol: :roflol: :roflol:
ay bana bakin görende laf ebesi sanacak -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bu arada ne misafiri ne cöp karistrmasi anlamadim bu aralar pek giremiyorum da
kim sana mesaj yolladi de bakalim bana neden yollamadiniz kiz minik rüya mihribana ve adini sayamadiklarimsa varya ben biliyom size ahanda klava: klava: klava: küstüm :1closedeyes: :1closedeyes:

ya kıralımda ben siteyi tam kullanamıyorum nasıl daha çabuk msj atılıyo sohbet için anlamadım

sağol canım
bende büyüdüklerini hayal ediyorum.3 arkadaşım olacak diyorum mutlu oluyorum canımkaydirigubbakcemile2
inşallah o günleri görürüm canım:Saruboceq:

çöp karıştıranmı:1shok: bunu ilk defa duyuyorum canım ama maalesef dedikodu her ortamda oluyo.ben sevmediğim için çok fazla komşularımla samimiyet kurmuyorum
bu arada ne demek canım.tabiki aramıza alırız seni:1hug:sen yeterki burayı unutma hep bekleriz canımkaydirigubbakcemile3

inşallah herşey istedigin gibigibi olur canım...........
canım iyiyim sen nasılsın........

eşim asker canım bizim tainimiz çıktı eşim 3 ay orda çalıştı ama şimdi kurta ist.da bizde temmuz sonu agustos başı gibi gelicez...

yokluğunun farkındayım canıma.s
yinede kendini fazla özletme:teselli:1no2:

çok işim oluyor buaralar tatlım. gece gündüz çalışıyorum. akşam evden maillerime bakıyorum. yurtdışına mail attığım için saat farkından dolayı amerika için akşamları da maillerimi takip etmek zorundayım. işlerde yoğun olunca takılamıyorum size. haftaya da teknik eğitim almak için kursa gideceğim inş Allah nasip ederse bir belge alacağım. onu aldığım zaman işlerim daha güzel olacak tabi maaşımda :jeyyar: dualarınızı bekliyorum. elimden geldiğince de size katılmaya çalışacağım arkadaşım Şeniz Şeniz

aramıza hoşgeldin canım. Rabbim mutluluğunu daim etsin :Saruboceq: :Saruboceq: inş hayırlısı ile bebişinide kucağına alırsın mutluluğun katlanır canım :Saruboceq:

ben ediyorum valla :çok üzgünüm:

çöpmü ıyyyyyyyyyyy iğrenççççççç kafamçokkarıştı Yarrabbim ya böyle insanlardan uzak tutsun hepimizi. nasıl komşu onlar yaaaa. aman canım sakın bulaşma onlara bırak kahveleri eksin kalsın klava:

benim teyzemin kızı da diyarbakırda kaç senedir. bi sorunu yok çok şükür. önyargılı gitmezsen bence çabucak uyum sağlarsın tatlım. hem zaten seni sevmeyen ölsün yafrummmmm Şeniz Şeniz herşey yolunda gider sen hiç merak etme.

hepinize günaydın canlarımmmmmm Şeniz benim kociş şuan uyuyor ben kalktım. dün çalıştım çok yorgunum. akşam gelince temizlik yaptım. kyınvalidemler yemeğe geldi falan geç yattım. şimdi kahvaltı hazırlayacağım. yedikten sonra bugün kocişimle gezmeye gideceğiz. bi akrabamız var baya uzak oturuyolar geze geze onlara gideceğiz bize mantı yapacaklar. geç gelirim eve. hepinize bir selam vereyim dedim. öpüyorum sizi tatlişkolarımmmm Şeniz Şeniz

ne demek sekerım tabıkı kabul ederız gel gelllll
catlaklar ordusunun ıcıne dustun hadı allah kurtarsın:roflol::roflol::roflol:
sorma canım yaa burdada var onlardan.hatta kulagıma gelen benım hakkımda konusmaları bır duysanız koparsınız:roflol::roflol::roflol:
1.ne cok markete gıdıyormusum bunlar haftalık aylıkmı yıyormusum
2.evıme gırememısler esyalarımı ve yasantımı merak edıyorlarmıs
3.ne cok gezıyormusum nerelere gıdıyormusum sureklı
4.esımın sırt cantasının ıcınde ne varmıs:roflol::roflol::roflolesım meslegı geregı ıcındekı cdler vs..yanında tasımayı alıskanlık edınmıs canta casıyorda o meshur oldu cantanın ıcınde ne var dıye.hatta bınaya gıdıp cıkarken yolumu kesıp soran bıle oldu:roflol::roflol:)
daha burada yazamayacagım neler neler dusunun artık.bense sadece guluyorum.samımı olmaya degmez selam bıle vermeye degmez o kadar cok tıpleme varkı saka gıbıler valla:roflol::roflol::roflol:
dıyorumya varım yogum bır arkadasım yukardakıa.s

sanmaya ne gerek var zatı laf ebesısın sen sekerımmmmmm:roflol::roflol::roflol:
kıs ne mesaj yollaması yaa duzgun okusana
hem yanlıs oku hemde kız mınıkkkk de oklavaları cıkar ohhh ıyı vallaaa
samar oglanına dondum sayende:roflol::roflol::roflol::roflol:
az vur kıs sınava lazım kafam a.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…