H
hasancan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.321
bende bende yazcam şey bide hasancan benim oğlumun adı ben değilim.beni erkek sananlar varda.
bende kocişimi çooooook ama çoooooook seviyorum.evlendiğimizin 3. günü ankaradan diyarbakıra tayinimiz çıktı çok üzülmüştüm ama mekan önemli değilmiş burdada çok güzel yaşanırmış çünki sevilenler ve sevenler önemliymiş bide kızımız olacak bu haziranda allah herkeze önce sağlık sonra huzur versin .ya ben bu sitei çok seviyom çok rahatlıyom sizlerle öpüyorum hepicinizi:=)[/QUOTa.s.hoş geldin canım ne güzel işte allah kucana aldırmak nasip etsin :1hug::Saruboceq:
bende bende yazcam şey bide hasancan benim oğlumun adı ben değilim.beni erkek sananlar varda.
bende kocişimi çooooook ama çoooooook seviyorum.evlendiğimizin 3. günü ankaradan diyarbakıra tayinimiz çıktı çok üzülmüştüm ama mekan önemli değilmiş burdada çok güzel yaşanırmış çünki sevilenler ve sevenler önemliymiş bide kızımız olacak bu haziranda allah herkeze önce sağlık sonra huzur versin .ya ben bu sitei çok seviyom çok rahatlıyom sizlerle öpüyorum hepicinizi:=)
çok tşk ederim canımeger kızın yoksa allah sanada nasip etsin......
Günaydın canım ya kızını gördüm yorum yapmadan edemicem ...Ne şeker bir şey o ya:1rolleyes:
Bayıldım tatlım Allah bağışlasın ,nazar boncuğumu da koyayım hıh şöyle
a.s.
bende kocişimi çooooook ama çoooooook seviyorum.evlendiğimizin 3. günü ankaradan diyarbakıra tayinimiz çıktı çok üzülmüştüm ama mekan önemli değilmiş burdada çok güzel yaşanırmış çünki sevilenler ve sevenler önemliymiş bide kızımız olacak bu haziranda allah herkeze önce sağlık sonra huzur versin .ya ben bu sitei çok seviyom çok rahatlıyom sizlerle öpüyorum hepicinizi:=)
allah zihin açıklığı versin canım...
rüyanaz
çok tşk ederim canım eger kızın yoksa allah sanada nasip etsin......
Sağol canım benim :asigim:duan sayesinde inan Allah zihin açıklığı verdi bak saatlerce ders çalıştım , yemek de yedik ,şimdi de sizlerle kulüpteyim:dance:
Amin canım yaaa , sana onları yazarken içimden de geçmişti inan keşke bizim de şeker mi şeker bir kızımız olsa diye, inşallah canımmm :Saruboceq:
canım duam kabul olduysa ne mutlu bana:dance:
umarım en yakın zamanda seninde bir kızın olur canım:Saruboceq:benim 3 kızım var.inan kız evlat gibisi yok :asigim:canım onlar benim:1hug:
nisanın 17 sine kadar yoğunsun demek
hemen hemen 1 ay daha bu tempodamı olacaksın :1shok:.arkadaşın gerçekten çok şanslı senin gibi bir komşusu olduğu için canım kolay gelsin sana
benimde öyle çok samimi olduğum bir komşum yok canım.maalesef insanlara kolay güvenilmiyor.hemen dedikodu kazanı kaynıyor.bende o tarz muhabbetleri sevmiyorum:1no2:
ama isterdim kafa dengi bir komşumun olmasınıa.saslında altımda eltim oturuyo.onunlada ben fazla samimi olmak istemiyorum.daha yeni evlendi.tam olarak huyunu suyunu bilmiyorum.önce bir ölçüp tartmak gerek demi
birde yakın akraba ilişkilerinde her zaman için mesafenin korunmasından yanayım.aksi takdirde özelliklede böyle yakın oturulunca herşeyin cılkı çıkabiliyobenneyaptımki
günaydın aşık hanımlar:asigim::1hug:
umarım herkes iyidir
hepinize güzel bir haftasonu diliyorumkaydirigubbakcemile5
öpüldünüzzzzzzzzzza.s.a.s.
güzel hafta sonu dilerimmmmmmmmmmmmmmslmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kocişlerinin gülleri........
Kocişlerine aşık hatunlar , tünaydın diyorum öğlenin tam ilk saatinde...
Ben de bir bakıyım dedim sohbet yine koyu bakıyorum da yerimseniben
Ben de bir merhaba diyip geçiyorum çalışma odama... Ders çalışcam da şimdi... Hadi bana kolay
gelsin ...Size de iyi eğlenmeler kulüpte
hanımlar yemek işimide hallettim geldimcokacimcoook
sizler nerdesiniz bakalımCADIARZU
bu topiği çok ihmal ediyosunuz hanımlar:jeyyar:
Sağol canım benim :asigim:duan sayesinde inan Allah zihin açıklığı verdi bak saatlerce ders çalıştım , yemek de yedik ,şimdi de sizlerle kulüpteyim:dance:
Amin canım yaaa , sana onları yazarken içimden de geçmişti inan keşke bizim de şeker mi şeker bir kızımız olsa diye, inşallah canımmm :Saruboceq:
çok tşk ederim canımeger kızın yoksa allah sanada nasip etsin......
slm canım hg diyarbakıra tainimiz çıktı demişisin şimdi ordamısın bide eşin ne iş yapıo asker mi...bizimde diyarbakıra tainimiz çıktıda......
beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.msjları görünce çok mutlu oldum.hepinizi çoook sevdim şimdiden.şu komşu dedikodusu burdada var hemde acayip.birbirinin çöpünü karıştıran bile duydum meraktan fesattan .en iyiysi mesafeli olmak ama insan bir kahveyi paylaşacak dostta istio dimi kızlar
Ayy ne güzel ...Allah bağışlasın canım...Darısı başıma , benim de meleğim olsun:Saruboceq:
Eşim de , ben de kız çocuk hastasıyız , bakalım hayırlısı neyse o olur inşallah zamanı gelince...
Bu arada katılıyorum cnm , kız çocuk gibisi yok ...Annelerine çok düşkün olurlar
kendimden biliyorumkaydirigubbakcemile3 Hele onlar bir büyüsün resmen arkadaşın
olacaklar seninle oturup konuşacaklar , dertlerine ortak olacaklar, süper bir şey bu...:1hug:
beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.msjları görünce çok mutlu oldum.hepinizi çoook sevdim şimdiden.şu komşu dedikodusu burdada var hemde acayip.birbirinin çöpünü karıştıran bile duydum meraktan fesattan .en iyiysi mesafeli olmak ama insan bir kahveyi paylaşacak dostta istio dimi kızlar
inşallah herşey istedigin gibigibi olur canım...........Sağol canım benim :asigim:duan sayesinde inan Allah zihin açıklığı verdi bak saatlerce ders çalıştım , yemek de yedik ,şimdi de sizlerle kulüpteyim:dance:
canım iyiyim sen nasılsın........aynen canım tam 1 ay kosturmaya devam.
sagolasın canım benım bende aynı sekılde cok sanslı oldugumu dusunuyorum onun gıbı bır arkadasım oldugu ıcın.hersey karsılıklı canım yaaa
bende cok akraba ılıskısı olan bırı degılımdır mesafelıyımdır huylarını bılıyorum nıyetlerı bellı oluyor.cok samımıyete gerek duymuyorum canımı sıkıp tadımı kacırana kadar eksıklıklerı daha hayırlı dıye dusunuyorum
rabbım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın ınsaallah canım benım hepımızı
gunaydınlar sekerlerrrrrrr
nabersınız canlarım herkesın keyfı yerındedır ınsaallah
kolay gelsın canım allah zıhın acıklıgı versın ınsaallah
ne dersı calısıyorsun canım?
allah bagıslasın ınsaallah cocuklarınızı sıze canım
hosgeldın sende aramıza
rabbım mutlulugunuzu daım etsın ınsaallah
ıyı aksamlar dılıyorum
masaallah hamarat arkadasım benım
ben 7de geldım canım eve ıslerımızın bır kısmını hallettıkk dugun ıcın kendıme bır abıye bulamadım henuz ama kocıskoma cok guzel bır takım elbıse aldık
adam ısyerındede hep spor gıyındıgınden takım elbıseye gıcıgı var zorla gıydırdım
ama aldık sonunda elıfınde abıyesını teyzesı almıstı nazla ben kaldım haftaya cıkıp bakacagım bızede
ordanda yorulduk yemegı yedık geldık cok yoruldum bende ders yapacagım sımdı
valla canım sureklı aklım sızde esımde sana notbook aldım oda yetmıyor nete baglanan ceplerdenmı alsam ne dıyor:roflol::roflol::roflol::roflol:
sızlerden ayrılamıyorum napsın :roflol::roflol::roflol:
bızım kızların duası kabul olur seker banada edıyorlar valla baya zıhnım acılıyor gıbı hıssedıyoruma.sa.sa.s
canım arkadaslarım benımmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
merhaba .evet hala diyarbakırdayız.4.senemiz bitiyor.eşim komiser yani polis kriminal labaratuarda ama bizim bu sene ankaraya tayin durumumuz var.ama gelcekseniz hertürlü yardıma varım.buraya gelen çok tedirgin oluyo seni çok ii anlıyorum.senin eşin asker sanırım.neyse ben burdayım canım .
yokluğunun farkındayım canıma.s
yinede kendini fazla özletme:teselli:1no2:
hanımlar yemek işimide hallettim geldimcokacimcoook
sizler nerdesiniz bakalımCADIARZU
bu topiği çok ihmal ediyosunuz hanımlar:jeyyar:
inşallah herşey istedigin gibigibi olur canım...........
canım iyiyim sen nasılsın........
eşim asker canım bizim tainimiz çıktı eşim 3 ay orda çalıştı ama şimdi kurta ist.da bizde temmuz sonu agustos başı gibi gelicez...
ne demek sen gel herzaman aliriz sen yeterki cok konus bile laf getir :roflol: :roflol: :roflol:
ay bana bakin görende laf ebesi sanacak -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bu arada ne misafiri ne cöp karistrmasi anlamadim bu aralar pek giremiyorum da
kim sana mesaj yolladi de bakalim bana neden yollamadiniz kiz minik rüya mihribana ve adini sayamadiklarimsa varya ben biliyom size ahandaklava: klava: klava: küstüm :1closedeyes: :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?