''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

günaydın iyi hafta sonları şekerlerrrr
minikcim günaydın canım
kolay gelsin tatlım yoğunsun bu günlerde
maşallah diyelim enerjine nazar değmesin çok ihtiyacın olacak bu günlerde:)))))))))
görüşmek üzere meleklerini ve seni öpüyorummm

gunaydınlar dılıyorum yafrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nabersınız sekerlerrrrr??
herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum
calısanlara kolaylıklar dılıyorum ızınlı olanlara ıyı ıstırahatler dılıyorum
enıstelerımede guzel bır gun olsun ınsaallah
kahvaltı sonları dısarı cıkacagız.accık ıslerımız var bırde dugun ıcın naza ve kendıme kıyafet bakacagım.aksama ancak gelırım sanırım
hepınızı opuyorum sekerler kıb

günaydın aşık hanımlar
nasılsınız?

gunaydın canım cok sukur ıyıyız sen nasılsın canım

sagolasın bebegım cok tesekkur edıyorum
aynen oyle canım yaa sorma bıtmeden sarjım ısler bıteydı hayırlısıyla.
hayırlısı canım ınsaallah ınsan sevdıgı arkadası esı dostu olunca severek yapıyor 6 senedır bırlıkteyız yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmez.annem oldun senın evınden cıkıyomus gıbı hıssedıyorum kendımı dıyor.:))
deluu yaa benden 1yas buyuk bıde:)))
sagolasın bebegım bızde sızı opuyoruz canım benım
gorusmek uzere ınsaallah

maşallah ne güzel bir arkadaşlık
hep imrenmişimdir bu tür komşuluklara malesef benim içli dışlı olabileceğim bir kapı komşum olmadı olma şansıda yok ama böyle arkadaşlıklar görüp duydukça hala var olabiliyor diye çok mutlu oluyorum:lepi:

böyle komşulukları okudukça özeniyorum valla
anneme gidince de hemen komşumuz gelir,biz gideriz bir kahveye,bir çaya
hadi bir kısır yapalım,mantı yapalım
benim de olcak mı şöyle komşularım?
evleneli 10 ay oldu 2. evim bu
ilk evimde komşular gelcez gelcez dediler bi türlü gelmediler
insan istiyo canı sıkılınca gitsin bi kahve içip sohbet etsin:içelim:

görüşmek üzere şekerler
ev işlerine bir başlangıç yapayım
pc başında oturup kalacağım değilse üstümde bir ağırlık var
işler birikmeden halledyim öpüldünüzzzzz

teşekkürler tatlım tabi kalkabilirsem:roflol::roflol:

insan oturdu mu kalkamıyorkaydirigubbakcemile3
bende pazar günleri öyleyim temizlik kalkayım kalkayım diyorum oyalanıp duruyorum kk başında
şimdi de işlerimi toparlamam lazım ama buraya yazmadan edemiyorum

sagolun canlarım benım oturdugum sıtede 270 daıreyız bınada 30 kısıyız ve sadece bız ıkımız arkadasız canım.ayrılacagız dıye cok uzuluyorduk cok sukur aynı sıteden tutuk evı:teytey::teytey::teytey:
ona bıle uzuluyoruz ay gece olsa cat kapı pıjama falan cıkıverıyorduk sımdı yan bınaya kım gelecek dıye:roflol::roflol::roflol:
saka bır yana kendısı bekar oldugundan benım gıdıp gelmem onun esımı tanıyıp bılmesı rahat gelıp gıderdı.kardesten ote olduk yanı.6 sene her aksam hafta sonları oglen aksam en az 2 3 saat gorusmezsek gorustuk saymıyoruz kendımızı.
canımız sıkkın oldugunda cıkar sabaha kadar konusur oturur sabah esım ıse gıderken eve ınerdım sızar kalırdık yukarda:roflol::roflol::roflol:
rabbım bozmasın ınsaallah arkadaslıgımızı
rabbım sızlerede nasıp etsın ınsaallah canlarım benım
bır kısı bıle yetıyor valla varım yogum herseyım oluyor.cıkarsız bır dostuk.
gecen kayın valıdesıyle bır konusma gectı orada ne yapıp yıyorsun eve gelınce hanı bekar tek yorgun falan gıbısınden sordu.oda aysegule cokuyorum genelde dedı kadın bakakaldı:roflol::roflol::roflol::roflol:
harbıdende oyle yapar annesının evı gıbı gelır kapı calar yada tel yemek yedınızmı yıyoruz dıyorum ıyı ac kapıyı :roflol::roflol::roflol::roflol:
kızım 2 degıl 3 sanırım benım:roflol::roflol::roflol:

nisanın 17 sine kadar yoğunsun demek
hemen hemen 1 ay daha bu tempodamı olacaksın :1shok:.arkadaşın gerçekten çok şanslı senin gibi bir komşusu olduğu için canım kolay gelsin sana

benimde öyle çok samimi olduğum bir komşum yok canım.maalesef insanlara kolay güvenilmiyor.hemen dedikodu kazanı kaynıyor.bende o tarz muhabbetleri sevmiyorum:1no2:
ama isterdim kafa dengi bir komşumun olmasınıa.saslında altımda eltim oturuyo.onunlada ben fazla samimi olmak istemiyorum.daha yeni evlendi.tam olarak huyunu suyunu bilmiyorum.önce bir ölçüp tartmak gerek demi
birde yakın akraba ilişkilerinde her zaman için mesafenin korunmasından yanayım.aksi takdirde özelliklede böyle yakın oturulunca herşeyin cılkı çıkabiliyobenneyaptımki

günaydın aşık hanımlar:asigim::1hug:
umarım herkes iyidir
hepinize güzel bir haftasonu diliyorumkaydirigubbakcemile5
öpüldünüzzzzzzzzzza.s.a.s.

Kocişlerine aşık hatunlar , tünaydın diyorum öğlenin tam ilk saatinde...

Ben de bir bakıyım dedim sohbet yine koyu bakıyorum da yerimseniben

Ben de bir merhaba diyip geçiyorum çalışma odama... Ders çalışcam da şimdi... Hadi bana kolay

gelsin ...Size de iyi eğlenmeler kulüpte

allah zihin açıklığı versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…