''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

tabi bizde evde baya baya yoruluyoz-tatlicadiarzu-
bazı günler çok yoruluyorum canım ya.ev işinden ziyade çocuklar çok yoruyo benia.s
özellikle en küçük cadı öyle ağıtçı ve inatçıki:jeyyar:beni psikolojik olarak yoruyo
yinede canları sağolsun demiyerimseniben
ütüsünü yapıyo, bulaşıklarını makinaya koyuyo, istemiyorsan yemek yapma diyo sen daa sölenyon benim kocam yapsa bunları kalkar göbek atarım vallasositososito

canım aynen.özellikle ütüsünü yapsa bana yeter:roflol:
tabi elsede haklı.çalışan bayan olunca onun eşinin yardımcı olması şart
bizimkiler biz evdeyiz diye iyice bize güveniyolar
zaten yaptığımız işde gözlerine görünmüyo.ne yapıyosunki deyip çıkıyolarÇok üzgünüm çoook
halbuki çocuklar bile insanı yormaya yetiyokafamçokkarıştı

ah canım keşke benimkide bu kadar anlayışlı olsa nerdeee
ama yetiştirilme tarzı çok önemli canım ya
benim kaynanamın 4 yıldan sonra çocuğu olmuş.yani eşim arkasındanda iki kızı olmuş
kaynanam kızlarını abisine resmen hizmetçi yapmış.herşeyini kardeşleri yapmış.elini hiç bir işe sürdürmemişler.mutfak işi ütü falan hiç anlamaz
eee öyle oluncada şimdi benim onu değiştirmem çok zor.:1no2:7 yılda değişmedi bundan sonrada değişmez sanmam
yinede bekarlık zamanına göre çok daha iyia.s.kızkardeşleri senden bizden beklediği hizmeti beklemiyo diyolar.eee bide beklesin 3 çocuk ev işi bide beyefendinin özel hizmetinimi yapacam:jeyyar:

ahh kocişim nerdesin keşke şimdi yanımda olsaydı benim eşimde ev işlerinde süperdir valla her işi yapar saolsun....ben bugun btün evi yaladım yuttum valla şimdi yanımda olsa kıyamazdı bana benimle iş yapardı oda......

oh oh canım şimdi evin mis gibi olmuştur rahatladın demikaydirigubbakcemile5
artık dinlenirsin canım:lepi:

yi akşamlar arkadaşlar naerdesiniz ben geldim çocuklarla oturuyom onlar ders çalışıyo eşim galatasaray maçı seyretmeye gitit bende size bakim dedim

en azından senin çocuklar ben oturup duruyorum böyle işte
evdeki kuşlarla,balıklarla bazende kendi kendime konuşuyorum
valla iyi geliyosunuz bana

kızlarrrrrrrrrrrr ben geldım ama ınanın o kadar yogunumkı ıyı aksamlar dıleyıp kacacagım canlarım
arkadasın evıne cıktık oglen evın kalan yerlerını kolıle topla derken 7de geldım esımın yemegını hazırla yesın derken sımdı daha yer gordum sabah 7.30dan berı.sımdıde camasırı bulasıgı attım makıneye onlar yıkansın serecegım kızları yatıracagım derken vadıyı ızlerken kesın sızacagım:))
herkese ıyı aksamlar dılıyorum opuyorum canlarım
enıstelerıme ve sızlere ıyı ıstırahatler dılıyorum
gorusmek uzere

güle güle canım bende çıkım herkese iyi akşamlar else sanada canım öptüm by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…