Ole cnm hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Rabbim ol der ve oluverir. İnşallah
Pardon cnm asilama yaptilar 2 defa 1 hakkim daha var tup bebek yapmiyoruz d3diler ozur dilerim cnm yanliz yazmisim
kızlar selam topğigi görünce yazmadan edemedim 7 yıllık evliyim bende 3 asılama oldu tutmadı pco var bende ayrıca tiroid yüksek bir sürü test masraf 10 binden fazla param gitti igneler şişen vucüt alınan kilolar da cabası sonra ege ün gitmeyte basladım tüpe gecilecekti ki rapor cıkarmaya gittigim gün hamile oldugumu ögrendim diyecegim sakın umutsuz olmayın.. allah bilio zamanını allah tez< vakitte size de verisn inşsallah
cnm benimde tüpten konu açılınca ilkinde yaşadıklarım hep aklıma geliyo hele bide test sonucunu aldığım gün mahvolmuştum inşş. bu sefer onları yaşamam
allahıım bi daha yasatmasın inşallahh canım bebginii nasip eder inşalah güsel alahımmm
bendee canakkaleyi cok merak ediorum bu sene nasip olursa gelmeyi düşünüoruz gezmeyii
bendee maddi acıdan cok zorluk cektimm eşim işi bırakmıstıı o aralar cok şikürr ailemde yardımcı oldu
asılamaları özeldemii yaptırdınn canım igne ile mii oldu asılamaların
Beklerim cnm ama biz ilcesinde oturuyoruz asilama Çanakkale18martuniversitesinde yapildi devlet yani igneli oldu cnm 15 kilo aldim kortizon kilo yapti cnm cok bana bizede ailem yardimci oldu cnm rabbim buyuk bakalım canakkalede ozel hastane varmis oraya gidecem bide ne dicek dr lar rabbim inşallah yardimcimiz olsun. Isimiz allah kaldi artik
rabbim yüzünü güldürmüs cnm...inşallah bizimde yuzumuz guler ... ii ettinde yazdın umutlarımız artıyo ...AALLAH razı olsun ... dua edin lütfen bizim içinde...sağlıcakla kucagınıza da alırsınız bebısını inşalah
Beklerim cnm ama biz ilcesinde oturuyoruz asilama Çanakkale18martuniversitesinde yapildi devlet yani igneli oldu cnm 15 kilo aldim kortizon kilo yapti cnm cok bana bizede ailem yardimci oldu cnm rabbim buyuk bakalım canakkalede ozel hastane varmis oraya gidecem bide ne dicek dr lar rabbim inşallah yardimcimiz olsun. Isimiz allah kaldi artik
etmem mi ederim tabi canım inş her isteyen anne olur en kısa z<manda zor ve sıkıntılı bir sürec
ege güzel bir hastane kasveti de olmasa:aminn canımm inşaallahhh bendee orayaa gidiorumm asılamaları tutmadıı tüpe gidicemm mecurenn
allaahım bebginii saglık versnn
etmem mi ederim tabi canım inş her isteyen anne olur en kısa z<manda zor ve sıkıntılı bir sürec
diorumm ama anlatamıorumm ben NESSSSLİİİİ okudun muuu bendee cok kilo aldım canım yaa
özeldeeyaptırmak daha baska canım duydugum kadarıylaa ilgiileniorlar morel veriolarrr
ama devlet öle mii ben cok korka korka gidiorum ama baska cagre yokk allahım yardımcımız olsunn
uyutmuorr canımm ben etkisini görmedimm yada benimm bünya saglamm
sormmaa bende öyleyimm evde oturmakdan oluyor bencee bide onu kafaya tak bunu tak
sinir sitress bizii on yas yaslandordı zaten canımm bende aynı fikirdeyim seninlee
Amin cnm cumlemizin inşallah inşallah rabbim büyük
anlaadım canımm hayırlısıı olsun hakkındaa izmiree gelirsin belki inşaallah gerek kalmaz allahım nasip eder de
ben düşünüorum bazen belki de bebegim tüp bebek allahım öle nasip edecek diee
okudum cnm okudum...birazı iğne birazı boğaz :)(bu senın ıcın )dogrudur cnm ıgeneler kortızonlu olunca sısırıo farkındayım...
ege güzel bir hastane kasveti de olmasa:ben darallıyordum orda inş tez vakitte sende sonuc alırsın bide cok kalabalık insan ilgilenilmedigini düsünüo ama tabi onlarda haklı cok hasta var inş tüpe gerek kalmaz canım
cnm senin iğnelrin için rapor çıkartmadılarmı
Yok cnm cikartmadilar parayla oldim ssk karsilamiyomus dr ole dedi
canım rabbim sana da bizlere de tez zamanda anneliği tatırsın inşallah yaSlm Aminnnnnnnnnnnnnn inşaallah 12 yildir istiyorum ama sorun yok diyo dr lar 2 defa asilama oldum 2 side tutmadi sanirim 1 ciside hemen adet oldum 2cisinde adetimden 6 gun sonra adet oldum cok yikildim 1 sene oluyo asilamayi biraktim 1 hakkimdaha olmasina ragmen yani anlican cnm 12 senedir bekliyorum bebisim olsun die rabbim herkese nasip etsin.
anladım cnm banada annem yarın yapacak adetliyken inşşş. şifa olur tatlım
okudum cnm okudum...birazı iğne birazı boğaz :)(bu senın ıcın )dogrudur cnm ıgeneler kortızonlu olunca sısırıo farkındayım...
aynen canım ya rabbim yardımcımız olsun
eveeettt her ne kadar dogal yolla hamile kalamıcakısım gibi gelsedeİnşallah gerek kalmaz tupe cnm kendiliginden kaliriz hic ugrastirmadan bide bakmisizki halimeyiz rabbim cok buyuk be cnm umutla sabirla bekliyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?