O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğru söyleyenı dokuz köyden kovarlarmıs napıyım ben sımcık nerelere basımı vurayım anlamadım

bende deneyeyim inşş. işe yarar bebek için herşeyi yapıyoruz inş. Rabbim yüzümü güldürür

Devlette cok ilgileniyo benim gittigim dr cok ilgilendi benle bastan cok kavga yaptim dr la ama cok ilgilendi benle sonra kanka olduk cnm amcamlar geldi sonra gorusurz okmi optum

bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallahrabbim fazla bekletmeden bizlere de versin inşallah:18:

doğru söyleyenı dokuz köyden kovarlarmıs napıyım ben sımcık nerelere basımı vurayım anlamadım

duvaraa dogruu vur kafanııı tamm mıı

Devlette cok ilgileniyo benim gittigim dr cok ilgilendi benle bastan cok kavga yaptim dr la ama cok ilgilendi benle sonra kanka olduk cnm amcamlar geldi sonra gorusurz okmi optum

yinee beklerizz canım hayırlı aksamlarr

hoşbulduk kuzuuuuuuilaç fayda etmedi daha canım ya damarlar olmuş taş aslında beni ancak antidepresan paklar ama onuda yutamıyorum korunmayınca

hoşbulduk kuzuuuuuuilaç fayda etmedi daha canım ya damarlar olmuş taş aslında beni ancak antidepresan paklar ama onuda yutamıyorum korunmayınca

sen surubu dene faydasıı olacaktır canımm dedigim gibi iç amaa
antidepsesan ne canım

içmeye devam canım aynenpsikiyatrlar yazıyor ya canım yatıştırıcı ilaçlar antidepresanneyse şimdilik kaçtım canım ben

heee bilmiordumm canımm yaaa bende gitmeyi düşünüordum ama hemsire gitme deiştii banaa
sende mii gidiorsunn görüşmek üzeree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…