O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm eskiden 2 embriyo veriyolardı ama şimdi 1 embriyo veriyolar transferde bende şansı artırmak için 2 tane olsun istiyorum doktorla konuşacam bunu inşş. verirler

rabbim duysun sesimizi de bizede hayırlı evlatlar nasip etsin..çabalarımızı bosa ckar mısın ..yüzümüz gülsün evimize mutluluk neşe kaynagımız gelsinnnn

aamiinn canımminsallahhh bende su bi senede hem maddi
hemde anevii acıdan cok yıprndımm ama bugünlerimie sükür olsun

bendee izmirdeyimm canım tüp yaptırmayı düşünmormusunn
ben 5 asılama yaptırdımm tutmadıı şimdii tüpee gidicem
daha 5 yıl olmadıı evleneliii
cok guzel izmiri hic gormedim merak ediyorum maddi imkanlardan dolayi dusunemiyoruz cnm benim 2 asilama oldu bi hakkim daha var ama bakalim benimde 12 sene oldu cnm rabbim buyuk

cnm eskiden 2 embriyo veriyolardı ama şimdi 1 embriyo veriyolar transferde bende şansı artırmak için 2 tane olsun istiyorum doktorla konuşacam bunu inşş. verirler

anladım canım sor bakalım biritutunur die düşünüorsun sanıerım demii

cok guzel izmiri hic gormedim merak ediyorum maddi imkanlardan dolayi dusunemiyoruz cnm benim 2 asilama oldu bi hakkim daha var ama bakalim benimde 12 sene oldu cnm rabbim buyuk

bendee canakkaleyi cok merak ediorum bu sene nasip olursa gelmeyi düşünüoruz gezmeyii
bendee maddi acıdan cok zorluk cektimm eşim işi bırakmıstıı o aralar cok şikürr ailemde yardımcı oldu
asılamaları özeldemii yaptırdınn canım igne ile mii oldu asılamaların

evet cnm zaten buda olmasa yıkılırım ben hemde belki bidaha yaptırmam

inşallah olur cnm..bide baktın ıkısı bırden tutunur ıkızlerin olur ...bı daha cocuk yapcam dıye ugrasmassın cnm... tabı bız bı tane olsun baska bısey ıstemıyoz ama ..rabbim çiftte mutluluk yasatır

kızlar selam topğigi görünce yazmadan edemedim 7 yıllık evliyim bende 3 asılama oldu tutmadı pco var bende ayrıca tiroid yüksek bir sürü test masraf 10 binden fazla param gitti igneler şişen vucüt alınan kilolar da cabası sonra ege ün gitmeyte basladım tüpe gecilecekti ki rapor cıkarmaya gittigim gün hamile oldugumu ögrendim diyecegim sakın umutsuz olmayın.. allah bilio zamanını allah tez< vakitte size de verisn inşsallah

evet cnm zaten buda olmasa yıkılırım ben hemde belki bidaha yaptırmam

bendee hep öyle düşünüorum aklımaa geldikcee nefesim kesilior sankii
ucun da ölüm yokk öle yada böle yasamaaya devam edicez amaa
insallah allaahım yüzümü güldürür canımm insallahhh

Var cnm Çanakkale de var ama Çanakkale 18 mart universte yapmiyoruz biz dedi asilama

ya allahım yardımcınız olsunn canımm neden yapmıor kii acabaa eee sen ilaçları rporsuz mu aldınn

inş. cnm ben çok isterim ikizlerim olsun ama bi tane bulamadık daha ikiz nerde RABBİM herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize

Ole cnm hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Rabbim ol der ve oluverir. İnşallah

cnm benimde tüpten konu açılınca ilkinde yaşadıklarım hep aklıma geliyo hele bide test sonucunu aldığım gün mahvolmuştum inşş. bu sefer onları yaşamam

Pardon cnm asilama yaptilar 2 defa 1 hakkim daha var tup bebek yapmiyoruz d3diler ozur dilerim cnm yanliz yazmisim

aminn canımm inşaallahhh bendee orayaa gidiorumm asılamaları tutmadıı tüpe gidicemm mecurenn
allaahım bebginii saglık versnn

cnmm inşş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın umut oldun bana cnm böle şeyler duyunca yıkılmak yok diyorum RABBİM yeterki istesin her türlü olur diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…