O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bugün çok üşüyorum bütün gün camlar açıktı balkon falanda yıkadım ayaklarım ve sırtım çok üşüyo battaniyenin altındayım şu an ısınmak için

diikat et canım kendinee üsütmee ayaklarına sıcak su koyy

cnm sen buhar yapmıştın ya adetliykenmi yoksa adetin bittikten sonramı annemde bana bugün yap dedi ama bi kaç çeşit ottan dedi bide adetliyken yap dedi eskiden yaparlarmış öle

eveeett yaa kıs biz aynı sene mii evlendikk seninlee

Evet canım ama ben hiç 5 yıllık evli hissetmiyordum kendimi

olacakkk canımm allahı nasip edecekk en kısa zamnda insallahh
Aminn insallah
cnmm inşş. hamile olarak girersin 5.yılına
Çok saol canım benim amin inşallah..sende inşallah 12.yılında anne olursun
♡♡

cnm sen buhar yapmıştın ya adetliykenmi yoksa adetin bittikten sonramı annemde bana bugün yap dedi ama bi kaç çeşit ottan dedi bide adetliyken yap dedi eskiden yaparlarmış öle

cnm ben onu adet bıttıkten snra yaptım .... bazı yerde uc gun ust uste yapcaksın dıye yazıo ..valla ben bıgun yaptım onun sıcagıyla ılıskı oldu ...

inşşş. cnm ya kızlar ben tüp deneyecem ya sizce 2 embriyo verirlermi bana

o ne canı ya bende ilk defa gidicem ya bilmiorumm

cnm ben onu adet bıttıkten snra yaptım .... bazı yerde uc gun ust uste yapcaksın dıye yazıo ..valla ben bıgun yaptım onun sıcagıyla ılıskı oldu ...

adetliyken bütün damarlar acık oluyor yaa onun için adet bitiminde yapılacaakk
ve yumurtlama olacak güne yapacaksınn canımm sonra ilişkiye girip bi daha buhara oturmayacaksınn

Gecen sene Ocak ayinda 1.Asilamami oldum subattada 2. Asilamami oldum bu sen tam 1 yil oldu ewet 11 sene sonra asilama oldum yani

canımm hakkında hayırlısın olsun benim de gecen senem asılamarla gectii
aama hiç biri tutmadıı hayırlısı allahdann

rabbim duysun sesimizi de bizede hayırlı evlatlar nasip etsin..çabalarımızı bosa ckar mısın ..yüzümüz gülsün evimize mutluluk neşe kaynagımız gelsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…