iyiii yapıssınn canımm evet uzun süree sonra hava da güsel dii cok sükürr
merhaba cnm seni çok iyi anlıyorum bende 12 yıllık evliyim henüz çocuğum yok inşşş. bizede RABBİM en kısa zamanda anne olmayı nasip eder
ben bugün çok üşüyorum bütün gün camlar açıktı balkon falanda yıkadım ayaklarım ve sırtım çok üşüyo battaniyenin altındayım şu an ısınmak için
İnşallah cnm yaa dile kolay 12 koca yil beklemekteyiz rabbim nasip edecek bizede inşallah
Seneler çok çabuk geçiyor ,bizde haziranda 5 yıllık evli olcaz
İnşallah cnm yaa dile kolay 12 koca yil beklemekteyiz rabbim nasip edecek bizede inşallah
Seneler çok çabuk geçiyor ,bizde haziranda 5 yıllık evli olcaz
en kısaa zamanda nasip etsinn allahımm her tahlilin yapıldımı yapılmıstır mutlaka nerede oturuyorsun
Aminn insallaheveeett yaa kıs biz aynı sene mii evlendikk seninlee
Evet canım ama ben hiç 5 yıllık evli hissetmiyordum kendimi
olacakkk canımm allahı nasip edecekk en kısa zamnda insallahh
Çok saol canım benim amin inşallah..sende inşallah 12.yılında anne olursuncnmm inşş. hamile olarak girersin 5.yılına
Aminn insallah
Çok saol canım benim amin inşallah..sende inşallah 12.yılında anne olursun
♡♡
cnm sen buhar yapmıştın ya adetliykenmi yoksa adetin bittikten sonramı annemde bana bugün yap dedi ama bi kaç çeşit ottan dedi bide adetliyken yap dedi eskiden yaparlarmış öle
cnm ben onu adet bıttıkten snra yaptım .... bazı yerde uc gun ust uste yapcaksın dıye yazıo ..valla ben bıgun yaptım onun sıcagıyla ılıskı oldu ...
allahımm en kısa zamanda nasip etsin insaallah canımm
12 senedirr daha ye mi asılamaa oldu hakında hayırlısı olsun canımm
Aminnnnnnnnnnnnnn inşaallah yapildi canakkale nin ilcesindeyim
aminnn cnm tüp denemeyi düşünmüyormusun
Maddi imkanlardan dolayi dusunemiyoruz cnm
eveeett yaa kıs biz aynı sene mii evlendikk seninlee
olacakkk canımm allahı nasip edecekk en kısa zamnda insallahh
inşşş. cnm ya kızlar ben tüp deneyecem ya sizce 2 embriyo verirlermi bana
cnm ben onu adet bıttıkten snra yaptım .... bazı yerde uc gun ust uste yapcaksın dıye yazıo ..valla ben bıgun yaptım onun sıcagıyla ılıskı oldu ...
Gecen sene Ocak ayinda 1.Asilamami oldum subattada 2. Asilamami oldum bu sen tam 1 yil oldu ewet 11 sene sonra asilama oldum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?