• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böceeeksinn işdee ne olacakkk

hoşşş geldinn canım nasılsınn surupla aran nasılll

eveeettt her ne kadar dogal yolla hamile kalamıcakısım gibi gelsede
her ay adetimi gelmicek diee ümit ediorumm nasıpp allahımm büyükk
belkidee olurr insallah da olurr canımm aama en ısa zamnda sana nasip eder insallaah canımm
kucagınaa evladınıı nasip eder insallahh alahımm ainn

doğru söyleyenı dokuz köyden kovarlarmıs napıyım ben sımcık nerelere basımı vurayım anlamadım:33:

canım rabbim sana da bizlere de tez zamanda anneliği tatırsın inşallah ya:16:

canım bende yapmıştım 3 gün üst üste ama adetli değildim ben süt maydonoz buharına birde saman buharına oturmuştum ama işe yaramadı:50:inşallah sende yarar:16:

bende deneyeyim inşş. işe yarar bebek için herşeyi yapıyoruz inş. Rabbim yüzümü güldürür

diorumm ama anlatamıorumm ben NESSSSLİİİİ okudun muuu bendee cok kilo aldım canım yaa
özeldeeyaptırmak daha baska canım duydugum kadarıylaa ilgiileniorlar morel veriolarrr
ama devlet öle mii ben cok korka korka gidiorum ama baska cagre yokk allahım yardımcımız olsunn:31:

Devlette cok ilgileniyo benim gittigim dr cok ilgilendi benle bastan cok kavga yaptim dr la ama cok ilgilendi benle sonra kanka olduk cnm amcamlar geldi sonra gorusurz okmi optum

kızlar selam topğigi görünce yazmadan edemedim 7 yıllık evliyim bende 3 asılama oldu tutmadı pco var bende ayrıca tiroid yüksek bir sürü test masraf 10 binden fazla param gitti igneler şişen vucüt alınan kilolar da cabası sonra ege ün gitmeyte basladım tüpe gecilecekti ki rapor cıkarmaya gittigim gün hamile oldugumu ögrendim diyecegim sakın umutsuz olmayın.. allah bilio zamanını allah tez< vakitte size de verisn inşsallah :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah:16:rabbim fazla bekletmeden bizlere de versin inşallah:18:

doğru söyleyenı dokuz köyden kovarlarmıs napıyım ben sımcık nerelere basımı vurayım anlamadım:33:

duvaraa dogruu vur kafanııı tamm mıı:35::35::35::35:

Devlette cok ilgileniyo benim gittigim dr cok ilgilendi benle bastan cok kavga yaptim dr la ama cok ilgilendi benle sonra kanka olduk cnm amcamlar geldi sonra gorusurz okmi optum

yinee beklerizz canım hayırlı aksamlarr:38::38:

böceeeksinn işdee ne olacakkk

hoşşş geldinn canım nasılsınn surupla aran nasılll

eveeettt her ne kadar dogal yolla hamile kalamıcakısım gibi gelsede
her ay adetimi gelmicek diee ümit ediorumm nasıpp allahımm büyükk
belkidee olurr insallah da olurr canımm aama en ısa zamnda sana nasip eder insallaah canımm
kucagınaa evladınıı nasip eder insallahh alahımm ainn

hoşbulduk kuzuuuuuu:16:ilaç fayda etmedi daha canım ya damarlar olmuş taş aslında beni ancak antidepresan paklar ama onuda yutamıyorum korunmayınca:27:

hoşbulduk kuzuuuuuu:16:ilaç fayda etmedi daha canım ya damarlar olmuş taş aslında beni ancak antidepresan paklar ama onuda yutamıyorum korunmayınca:27:

sen surubu dene faydasıı olacaktır canımm dedigim gibi iç amaa
antidepsesan ne canım

içmeye devam canım aynen:34:psikiyatrlar yazıyor ya canım yatıştırıcı ilaçlar antidepresan:34:neyse şimdilik kaçtım canım ben:16::16:

heee bilmiordumm canımm yaaa bende gitmeyi düşünüordum ama hemsire gitme deiştii banaa
sende mii gidiorsunn görüşmek üzeree

Back