rabbim duysun sesimizi de bizede hayırlı evlatlar nasip etsin..çabalarımızı bosa ckar mısın ..yüzümüz gülsün evimize mutluluk neşe kaynagımız gelsinnnn
amin canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim duysun sesimizi de bizede hayırlı evlatlar nasip etsin..çabalarımızı bosa ckar mısın ..yüzümüz gülsün evimize mutluluk neşe kaynagımız gelsinnnn
böceeeksinn işdee ne olacakkk
hoşşş geldinn canım nasılsınn surupla aran nasılll
eveeettt her ne kadar dogal yolla hamile kalamıcakısım gibi gelsede
her ay adetimi gelmicek diee ümit ediorumm nasıpp allahımm büyükk
belkidee olurr insallah da olurr canımm aama en ısa zamnda sana nasip eder insallaah canımm
kucagınaa evladınıı nasip eder insallahh alahımm ainn
Yok cnm cikartmadilar parayla oldim ssk karsilamiyomus dr ole dedi
canım rabbim sana da bizlere de tez zamanda anneliği tatırsın inşallah ya
canım bende yapmıştım 3 gün üst üste ama adetli değildim ben süt maydonoz buharına birde saman buharına oturmuştum ama işe yaramadıinşallah sende yarar
diorumm ama anlatamıorumm ben NESSSSLİİİİ okudun muuu bendee cok kilo aldım canım yaa
özeldeeyaptırmak daha baska canım duydugum kadarıylaa ilgiileniorlar morel veriolarrr
ama devlet öle mii ben cok korka korka gidiorum ama baska cagre yokk allahım yardımcımız olsunn
amin canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar selam topğigi görünce yazmadan edemedim 7 yıllık evliyim bende 3 asılama oldu tutmadı pco var bende ayrıca tiroid yüksek bir sürü test masraf 10 binden fazla param gitti igneler şişen vucüt alınan kilolar da cabası sonra ege ün gitmeyte basladım tüpe gecilecekti ki rapor cıkarmaya gittigim gün hamile oldugumu ögrendim diyecegim sakın umutsuz olmayın.. allah bilio zamanını allah tez< vakitte size de verisn inşsallah
cnm bende o iğnelerden kullandım bende kilo yapmadı zaten ben çok kiloluda değilim 55 kiloyum
doğru söyleyenı dokuz köyden kovarlarmıs napıyım ben sımcık nerelere basımı vurayım anlamadım
Devlette cok ilgileniyo benim gittigim dr cok ilgilendi benle bastan cok kavga yaptim dr la ama cok ilgilendi benle sonra kanka olduk cnm amcamlar geldi sonra gorusurz okmi optum
benimde göbişimi çıkardı ya kilo yaptı bendeeeeeeeeeeeeeee
duvaraa dogruu vur kafanııı tamm mıı
yinee beklerizz canım hayırlı aksamlarr
böceeeksinn işdee ne olacakkk
hoşşş geldinn canım nasılsınn surupla aran nasılll
eveeettt her ne kadar dogal yolla hamile kalamıcakısım gibi gelsede
her ay adetimi gelmicek diee ümit ediorumm nasıpp allahımm büyükk
belkidee olurr insallah da olurr canımm aama en ısa zamnda sana nasip eder insallaah canımm
kucagınaa evladınıı nasip eder insallahh alahımm ainn
bende deneyeyim inşş. işe yarar bebek için herşeyi yapıyoruz inş. Rabbim yüzümü güldürür
hoşbulduk kuzuuuuuuilaç fayda etmedi daha canım ya damarlar olmuş taş aslında beni ancak antidepresan paklar ama onuda yutamıyorum korunmayınca
kızlar ben şimcik cıkıyorum .... kendinize ii bakın öptt
sen surubu dene faydasıı olacaktır canımm dedigim gibi iç amaa
antidepsesan ne canım
içmeye devam canım aynenpsikiyatrlar yazıyor ya canım yatıştırıcı ilaçlar antidepresanneyse şimdilik kaçtım canım ben