O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neslii nerdee acabaa pofuduknaz da gelmior ne zamandır

Son düzenleme:
üşenmezsem yarın yapmayı düşünüorum degişik tarifler gerek bana
Yap yap güzel olursa bende denerim.ben çok seviyorum değişik şeyler denemeyi
neslii nerdee acabaa pofuduknaz da gelmior ne zamandır
Pofudukun kayınvalidesi onlar gelmemiş miydi,ondan gelemiyordur.nesli gelir yaş birdan

Hiç sevmiyorummm.izlemezdi ama son zamanlarda nedense izlemeye başladı.evet o dizi babada fena gelmedi😉

evett bende tam larak izlemedim ama güsel sanırım

Yap yap güzel olursa bende denerim.ben çok seviyorum değişik şeyler denemeyi

Pofudukun kayınvalidesi onlar gelmemiş miydi,ondan gelemiyordur.nesli gelir yaş birdan

eveett degişik güsel oluyor tereyag yazıor tarif de terem yag olsa olur muu kii
nesliye yazıorum cevap vermior

evett bende tam larak izlemedim ama güsel sanırım

eveett degişik güsel oluyor tereyag yazıor tarif de terem yag olsa olur muu kii
nesliye yazıorum cevap vermior

Evet güzel ama bunada takılmayacagım,yeterince var zaten takip ettiğim.yok canım bisey olmaz teremyagda olur.işi vardır kıss😁😁

Evet güzel ama bunada takılmayacagım,yeterince var zaten takip ettiğim.yok canım bisey olmaz teremyagda olur.işi vardır kıss😁😁

yaa o kadar cok mu ben e denk gelirse izliorumm aman canım cok sıkılıor zaten
annem dior yine cok sinirlisin gözlerin bi baska bakıor saldırcak yer arıon sankii

Güldürdün beni kıss
😄😄bebiş gelsin sende sinir falan kalmaz.

o bebişde gelecekse gelsin artıkk
anneme özelde yaptırmak istiorum dedim bi kaç kere amaa para yok
evi satıp daha küçük bi eve mi tasınsak die düşünmüor diilimm

Benimki de durmuyor ama bilmiyorum ya,yarin doktora gidecem ya.bi göz atarim beğendiğim bisey olursa alırım

eveet ya sen gidicen :))) yumişler büyümüştür insallah canım bakalım sonuc ne olacak
saat kac da gideceksinn

eveet ya sen gidicen :))) yumişler büyümüştür insallah canım bakalım sonuc ne olacak
saat kac da gideceksinn

Evet sevgililer gününde hemdee😁😁bakıcaz artık büyümüşler mi büyümemisler mi.saat yok öğleden sonra nezaman evden çıkabilirsem ggidecem artık😄😄

Evet sevgililer gününde hemdee😁😁bakıcaz artık büyümüşler mi büyümemisler mi.saat yok öğleden sonra nezaman evden çıkabilirsem ggidecem artık😄😄

anladım canım insallah büyümüşlerdir sogan kürü yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…