Bende sinirden patlamak üzereyim 😞kurtlar vadisine tahammül ediyorum🙈
Yok yemedim canım ama görmüştüm
ayy sevmiyon tabiii bende ask ekmek ve hayellere bakıorumm güsel geldi bana
Yap yap güzel olursa bende denerim.ben çok seviyorum değişik şeyler denemeyiüşenmezsem yarın yapmayı düşünüorum degişik tarifler gerek bana
Pofudukun kayınvalidesi onlar gelmemiş miydi,ondan gelemiyordur.nesli gelir yaş birdanneslii nerdee acabaapofuduknaz da gelmior ne zamandır
Hiç sevmiyorummm.izlemezdi ama son zamanlarda nedense izlemeye başladı.evet o dizi babada fena gelmedi😉
Yap yap güzel olursa bende denerim.ben çok seviyorum değişik şeyler denemeyi
Pofudukun kayınvalidesi onlar gelmemiş miydi,ondan gelemiyordur.nesli gelir yaş birdan
evett bende tam larak izlemedim ama güsel sanırım
eveett degişik güsel oluyor tereyag yazıor tarif de terem yag olsa olur muu kii
nesliye yazıorum cevap vermior
Evet güzel ama bunada takılmayacagım,yeterince var zaten takip ettiğim.yok canım bisey olmaz teremyagda olur.işi vardır kıss😁😁
Güldürdün beni kıssyaa o kadar cok mu ben e denk gelirse izliorumm aman canım cok sıkılıor zaten
annem dior yine cok sinirlisin gözlerin bi baska bakıor saldırcak yer arıon sankii
Güldürdün beni kıss
😄😄bebiş gelsin sende sinir falan kalmaz.
yarın sevgililer günüü birsey yapacakmısınn
Yapmak istiyorum ama bisey bulamadim yapacak😏
Benimki de durmuyor ama bilmiyorum ya,yarin doktora gidecem ya.bi göz atarim beğendiğim bisey olursa alırımbenim ki hiç birsey yapacak gibi durmuyorr onun için bende birsey yapacagımı sanmıorum
Benimki de durmuyor ama bilmiyorum ya,yarin doktora gidecem ya.bi göz atarim beğendiğim bisey olursa alırım
eveet ya sen gidicen :))) yumişler büyümüştür insallah canım bakalım sonuc ne olacak
saat kac da gideceksinn
Evet sevgililer gününde hemdee😁😁bakıcaz artık büyümüşler mi büyümemisler mi.saat yok öğleden sonra nezaman evden çıkabilirsem ggidecem artık😄😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?