• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooo pahalıymıs gercekten. :53: zaten döktük biz 4 milyara yakın para :19:

evet cnm pahalı bır tedavı...paran varsa yaptırıyosun yoksa bıle kredı bılmem ne cekıyosun dıyelım kı ...oda tutmadı kredıyı öde dur ondan sonra... aslında madden ve manen cok yoruo ınsanııı

evet cnm pahalı bır tedavı...paran varsa yaptırıyosun yoksa bıle kredı bılmem ne cekıyosun dıyelım kı ...oda tutmadı kredıyı öde dur ondan sonra... aslında madden ve manen cok yoruo ınsanııı

ahhh cnmm madden ve manen cook yoruldukk beeee..
gell bebegim artıkk annen seni cok özledi üzmeee ... :43::43:

aminn canımm insallahhh adetliyim ama sabah beri la hevle cekiorumm inşaallah günah digildir:5:

evett özelde cok isterim yaptırmak ama yaptıramm 2 bini de babam verecek zatenn,
millet ev araba için kiredi ceker bu gidşle biz bebek için cekicez:5::5::5:

ahhh cnmm madden ve manen cook yoruldukk beeee..
gell bebegim artıkk annen seni cok özledi üzmeee ... :43::43:

asılamalarda cok yıprandıkk 5 tane ya dile kolay biri olur die hep umut ettim ama olmadıı:5::5:
tüp bebekde ya tutmassadie cok korkuyorumm:5::5::5: bu kadar masraf
hem maddi hem manevi yıpranmak oooooyyy içim acıyor :43::43:
benim döktügüm gözyaslarından kimsenn heberi yok tabii

asılamalarda cok yıprandıkk 5 tane ya dile kolay biri olur die hep umut ettim ama olmadıı:5::5:
tüp bebekde ya tutmassadie cok korkuyorumm:5::5::5: bu kadar masraf
hem maddi hem manevi yıpranmak oooooyyy içim acıyor :43::43:
benim döktügüm gözyaslarından kimsenn heberi yok tabii

evet cnm gerçekten zor...biliyoruz rabbimde göruyo bılıo ..inşALLAH bekletmez bizi...
belkide nasibi tüp bebekte bılmıoz kı ..inşallah tüpe gerek kalmadan olur cnm benim...

evet cnm gerçekten zor...biliyoruz rabbimde göruyo bılıo ..inşALLAH bekletmez bizi...
belkide nasibi tüp bebekte bılmıoz kı ..inşallah tüpe gerek kalmadan olur cnm benim...

hep öyle diorum ama olmassa die de aklımın ucundan geçior işde o zaman gözlerim douyor
cagresizlik ne kadar zor :14::14:artık yapacak hiç birseyin yokk

oofff ki nee ooofff .. haşa rabbim sitem etmez bu aciz kulun ..
yorgun düştü ondandır derdi .. :14::14::14::25::25::25::5::5::5:

hersey üstüzsütne gelince böyle oluyor işde bazen daralıyorum nefes alamıorum :14::14:

hep öyle diorum ama olmassa die de aklımın ucundan geçior işde o zaman gözlerim douyor
cagresizlik ne kadar zor :14::14:artık yapacak hiç birseyin yokk

hersey üstüzsütne gelince böyle oluyor işde bazen daralıyorum nefes alamıorum :14::14:

Allah'ım sabırlar ver rabbim hayırlısından ver insallah :14::14:

kendini toparla cnm bu yola gırrerken morallı baslaman gerekıyo..eger kendını hazır hıssetmıyosan ara ver...zaten sen gıdıp randevu alıp baslayana kadar baya zaman gecer kendını toparlarsın inşALLAH

kendini toparla cnm bu yola gırrerken morallı baslaman gerekıyo..eger kendını hazır hıssetmıyosan ara ver...zaten sen gıdıp randevu alıp baslayana kadar baya zaman gecer kendını toparlarsın inşALLAH

insallah canımmm bugunküü durumda canımı sıktı iicene doldum neyse hakkımızda hayırlısı

Back