inşallah haber veririm tabiki canımtünaydın cnm ... hadi ya kısmet değilmiş bugün hayırlısı .... yarın inş. muayene olursun .. haberlerını beklıyouz cnm benım :))
kızlar şu videoyu bi izleyin derim.adet olmayı beklemeyen,yinede tedbirini alıp kendisini hazırlayan bi kadının kendine mektubu..hepimizin her ay yaşadığı( http://www.youtube.com/watch?v=fAEK6lg9Xh4
günaydın şekerler doktordan geldim ama tüp bebek bölümünün açılışı varmış bugün hastanede ve muayeneye almıyormuş doktorlarkısmet artık yarın tekrar gideceğim bakalım ne olacakkkkkk:26:sizler nasılsınız kesin uyuyorsunuzdur uykucular hoş hast gitmeseydim bu saatte bende uyuyor olurdum
kızlar şu videoyu bi izleyin derim.adet olmayı beklemeyen,yinede tedbirini alıp kendisini hazırlayan bi kadının kendine mektubu..hepimizin her ay yaşadığı( http://www.youtube.com/watch?v=fAEK6lg9Xh4
acılıs varsa bahaneyle hepsii bekmıor işde doktoır olacak bide bunlarseni bi daha yoracaklar yarın
ayyyyy cok dokunaklıı bunlardan uzak durmak gerekkk
Naber buzin nasılsın? demek pofuduk tüp bebek açılışına denk gelmiş ay kıyamamm. bende adet günüm yaklastı bi belirti yok deliriyorum 3 gün kaldı test yapsam çıkar mı bişey
Evet uzak olsun bize şuanama adet olursam izliycem tekrar.çünkü her ay ağlamaktan bıktım ( 26 sı adet tarihim.gelmesin diye dua ediyorum ama hamileliğe dair hiiç belirtim yok
yapma canım bekle bencee benim adet belirtilerim bihafta önceden baslıyor deli edior benii
off napayım dürtüyo beni o testler orda.. istediğimde çıkarıp alamayım diye bazanın altına koydum oysa ki.. Olcaksada olsun artık..
Bence çok dokunaklı değil ben bu ay ki adetimde duygularımı aynen böyle dile dökeceğim. Oturur hep beraber ya ağlarız ya da sabır çekeriz
testleri o kadar cok mu aldınn :) bende ilk zamanlar yapardım alır geliridim nedense artık hiç yapasımda gelmior
asılamalrımda bile yapmadım((( adet belrtilerimm buna hiç izin verme daha dogrusu
Canım geçen sene 30 kutu falan ovulasyon testi almıştım yanında gebelikde hediyeydi. Onları kullandım kullandım baktım olmuyor. 4.seneydi işte. Ağlayarak balkondan aşağı attım sonra gittim aldım baza ağır diye alamamak için bazanın altına koydum. Bdaha yapmamaya karar verip 1 ay sonra işe başlamıştım. Üstünden çok zaman geçti tabi. Bazanın altında şimdi duruyorlar. Bende yapmaktan nefret ediyorum nefrett ama ne bileyim dürtüyo işte çok iradesizim( yarın sabah yapsam nolur ki ( Ya 3 ayı baz alarak ortalama adet tarihini çıkarıyormuşsun benim 28 günse eğer ortalama 3 gün var adetime. yok ortalama 31 günse daha fazla var bilemiyorum ki ne zaman gelecek gelmez olasıca adet!! (( Sen kaçıncı günündesin
Galiba 18.19 gün yumurtluyorum ben. çünkü adetin 23.gününde ovulasyn testinde lh silik çizgiydi. 21.gün yada 22.gün çatladı galiba biz değerlendirdik ama tüpler ne alemde ne işe yarıyolarbilemem tabi ( dün biride dua saatini sormuş ama ben çıkmıştım o ara yeni gördüm mesajını umarım anlamıştırr :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?