• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kulaklıgımı bulum da dinleyim barii merak ettimm:27::27::27:

1484122_694051470635531_81635972_n.jpg

sarı kapsanllumuu pembesiii var bayıldımmm ayılamıormm

sohbetinize doyum olmuor yanii ben bi camasır asıp geleyinnn:52::52:

kızçeler nörüyonuzzzzzzz bakemmmmmmmmmmm:21::21:ay yarın sabah erkenden kalkacağım doktor için uyku da tutmaz şimdi beniiiiiiiiiii:18:pc eşimdeydi oyüzden yuktummmmmmmmm:4:sizlere bir bakayım dedim bugün kalamayacağım dua edin banaaaaaa:48:

kızçeler nörüyonuzzzzzzz bakemmmmmmmmmmm:21::21:ay yarın sabah erkenden kalkacağım doktor için uyku da tutmaz şimdi beniiiiiiiiiii:18:pc eşimdeydi oyüzden yuktummmmmmmmm:4:sizlere bir bakayım dedim bugün kalamayacağım dua edin banaaaaaa:48:

hakkında hayırlısı olsun canımmm sakın oll stres yapmaa:38:

eveeeettt bendee merak ettim dinledim ama sen sakın öle bi hata yapmaa:19::19::19::19:

iyiyiz cnm hşg ...rabbim hayırlısını versin inşallah... asılama ıcın gıdıyosun dımı

Back