• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
videoyu izledim çok duygulandım gözlerim doldu çok kötü oldum bende o duyguları çok yaşadım ama yazdıklarının hepsi doğru sadece ZAMAN VE SABIR...

BUZİNim ne yapıyosun nasılsın,ne durumdasın uzun zamandır görüşemiyoruz.
sana ve diğer kızlara hikayemi kısaca anlatmak istiyorum;
bir ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç:negatif
sonraki ay klomen ve 1.aşılama sonuç:negatif
bir sonraki ay klomen ve 2.aşılama sonuç:negatif
sonraki ay klomeni kullandım klomeni kullanıcam son gün dr hiç yumurtam olmadığını söyledi hatta emin olmak için kan tahlili bile yaptı sonuç hiç yumurtan oluşmamış 3.aşılaman iptal dedi eve geldim tabi moralim çok bozuldu derken kendimi toparladım nede olsa bu ay kesin olmucak diye çok rahattım ve 1 hafta sonra hamile kalmışım:)))))şuan kızımı aldım kucağıma bir buçuk aylık oldu.tamamen mucize dr um bile inanamadı düşün!!!
şunuda itiraf edeyim şuan 3 yıllık evliyim o dönemde 2,5 yıl boyunca kafamın rahat olduğu tek ay hamile kaldığım aydı,umarım biraz umut olmuşumdur.

herzaman dualarımdasınız,ben inanıyorum olucak inşallah.....

videoyu izledim çok duygulandım gözlerim doldu çok kötü oldum bende o duyguları çok yaşadım ama yazdıklarının hepsi doğru sadece ZAMAN VE SABIR...

sonraki ay klomeni kullandım klomeni kullanıcam son gün dr hiç yumurtam olmadığını söyledi hatta emin olmak için kan tahlili bile yaptı sonuç hiç yumurtan oluşmamış 3.aşılaman iptal dedi eve geldim tabi moralim çok bozuldu derken kendimi toparladım nede olsa bu ay kesin olmucak diye çok rahattım ve 1 hafta sonra hamile kalmışım:)))))şuan kızımı aldım kucağıma bir buçuk aylık oldu.tamamen mucize dr um bile inanamadı düşün!!!
şunuda itiraf edeyim şuan 3 yıllık evliyim o dönemde 2,5 yıl boyunca kafamın rahat olduğu tek ay hamile kaldığım aydı,umarım biraz umut olmuşumdur.

cokk sevindimmm canımmm yaa masallah o kadar oldumu asılama topınk de konusmustuk ve begin oldu masallaahh canımm
ben aynı devam kafam da rahat aslında 5 asılama stresinden sonra artık takmıorum üzülmüorum adetim oluyor gecior
ama olmuyor canım benim hayırlısı Allahdan senin adına cok sevindimm :48::48:

rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin cnm ... bizde hep umutluyuz ...rabbim sabır veriyo duamız şükürler olsun ki hiç eksik deil ..rabbim ne zaman nasip ederse o günü beklıyoruz ... Allahım bize de mucizeyi hayırlısıyla nasip etsinn

iyiiim be neslımm yattım yatagaa dedm bi bakınayım kim var kim yok iki lafın belini kıralımm:27::27::27:

evet canım o kadar oldu,ben canı gönülden inanıyorum olucak inşallah.
ben senden tecrübeli olduğum için sizlere tavsiyelerde bulunucam inşallah.
hele bide yorgunluk uykusuzluk var yaa :(((((((
şuan kendimi yeni toparlıyorum daha yeni düzene giriyorum:))
beş defa neden aşılama yaptırdın,3 defa yaptırdıktan sonra keşke tüp bebek yaptırsaydınız oran daha fazla,ikisinde de hormon alıyosun,tüp bebek düşünmüyomusunuz?
benim 3.aşılamada tutmasaydı tüp bebek düşünüydük ki dr da zaten 3 den fazla yapılmasını uygun görmüyodu

benim ki yatıyor benide yanında istiyor :)))) ondan yatıorum bende
evet yaa kimse yok herkes mesgul muu:26::26:

rabbim sabrın en büyüğünü sizlere versin,birazını da bana versin bebekten dolayı çok yorgun ve uykusuzum:)))
inanın doğuma girerkende çıktıktan sonrada hep dua etti,kucağıma verdiler ağladım o an bile dua ettim
hep pozitif olun ve kafanız rahat olsun psikoloji çok etkiliyo!!!

hımmm anladım ...Allahtan benımkının öyle huyu yok :)) olsa bıle yatmıom çunku geç kalktıgım ıcın uyku gırmıyo gözüme ..eşin uyusun kalk sonra hahahaha

evet canım o kadar oldu,ben canı gönülden inanıyorum olucak inşallah.
ben senden tecrübeli olduğum için sizlere tavsiyelerde bulunucam inşallah.
hele bide yorgunluk uykusuzluk var yaa :(((((((
şuan kendimi yeni toparlıyorum daha yeni düzene giriyorum:))
beş defa neden aşılama yaptırdın,3 defa yaptırdıktan sonra keşke tüp bebek yaptırsaydınız oran daha fazla,ikisinde de hormon alıyosun,tüp bebek düşünmüyomusunuz?
benim 3.aşılamada tutmasaydı tüp bebek düşünüydük ki dr da zaten 3 den fazla yapılmasını uygun görmüyodu

tabii ki de sevinirim tavsiyelerine

ben devlette oldum canım 2 si hapla 3 igne ile oldu 4 asılamm negetif sonuc alınca gittim son asılama olmak istemiorum tüp bege gönderim beni dedim doktor bana prosedürrlerir uyguluyoruz dedii
yani mecburmus 5 asılama asılamar bittii tüp bebek zamanı ama ben biras beklemeye aldım
bi kaç ay sonra giderim belkii
inanırmısın artık düşünmüorum olmıyacak die o kadar ınandırdım ki kendimii :50::50::50:

rabbim sabrın en büyüğünü sizlere versin,birazını da bana versin bebekten dolayı çok yorgun ve uykusuzum:)))
inanın doğuma girerkende çıktıktan sonrada hep dua etti,kucağıma verdiler ağladım o an bile dua ettim
hep pozitif olun ve kafanız rahat olsun psikoloji çok etkiliyo!!!

Allah yardımcın olsun cnm... olsun yorgunluk geçer be cnm ..sen o mucizeyı kucagına almıssın yaa uykusuzluk falan hiç biesey deıl ... 6 bbucuk yıl oluo ama evladım hala yok olmuyo sebepsız .... sabır ya ALLAHIM verıo şükürrr ... rabbıme duacıyız ondan dıler ondan ısterız ALLAHIM KABUL ET AMİNNNN

Allah yardımcın olsun cnm... olsun yorgunluk geçer be cnm ..sen o mucizeyı kucagına almıssın yaa uykusuzluk falan hiç biesey deıl ... 6 bbucuk yıl oluo ama evladım hala yok olmuyo sebepsız .... sabır ya ALLAHIM verıo şükürrr ... rabbıme duacıyız ondan dıler ondan ısterız ALLAHIM KABUL ET AMİNNNN

ilk okul arkadasımı gördüm bugunn cocugu var hemde 8 yasındaa hangi ara evlendinn:31::31::31:

:))) EVLENMİŞ cocugu olmus buyumus bıle :)) biz hala denemelerdeyız gol var sayı yok :):52:

yaa sorma söle 3 yada 5 yaslarında olsa anlayacammm :50: masallahh ya nese
ben kanalım yine mi tıkalı stresindeyimm aslındaaa aklıma gelior da bazen ondan mı olmuyor

yaa sorma söle 3 yada 5 yaslarında olsa anlayacammm :50: masallahh ya nese
ben kanalım yine mi tıkalı stresindeyimm aslındaaa aklıma gelior da bazen ondan mı olmuyor

ya cnm neden öle dusunuyosun sen bu şekıl konusunca benımde aklıma kurt dusuruon...bende rahım fılmı cektırelı 6 yıl oldu... acaaba kanallara bısey olmusmudur.. acık kanallar kapanır mı

Kizlar hayit civanpercemi duyan uygulayan var mi tsh im yine yukselmis prolaktin tedavisi goruyorum cok sukur dusuk ama tsh ilaca ragmen yine yükseldi bi yerim duzelirken baska sorun lar cikiyor rabbim herkese sifa versin

ya cnm neden öle dusunuyosun sen bu şekıl konusunca benımde aklıma kurt dusuruon...bende rahım fılmı cektırelı 6 yıl oldu... acaaba kanallara bısey olmusmudur.. acık kanallar kapanır mı

ben amalıyat oldumm canım kanal acık dedii doktor 6 ay bekle dedi sonra asılama
ben bekledim asılamaya baslamaadan özel bi doktora gittiim dedi ki bana kanal filmi cektir
belki de amalıyatdan sonra tekrar kapandıı o zaman 500 dü kanal filmi ben zaten doktora 250 verincee cektiremedim
sonra asıalamar basladıı 3 de olmıyınca kanal filmi cekelim dedimm kendi doktorumaa ama o gerek yok
ben seni amalıyat ettim kanalın acık dedi
ama özel doktorun dedi aklımdan cıkmıyor işdee:31::31:

Back