Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
videoyu izledim çok duygulandım gözlerim doldu çok kötü oldum bende o duyguları çok yaşadım ama yazdıklarının hepsi doğru sadece ZAMAN VE SABIR...
BUZİNim ne yapıyosun nasılsın,ne durumdasın uzun zamandır görüşemiyoruz.
sana ve diğer kızlara hikayemi kısaca anlatmak istiyorum;
bir ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç:negatif
sonraki ay klomen ve 1.aşılama sonuç:negatif
bir sonraki ay klomen ve 2.aşılama sonuç:negatif
sonraki ay klomeni kullandım klomeni kullanıcam son gün dr hiç yumurtam olmadığını söyledi hatta emin olmak için kan tahlili bile yaptı sonuç hiç yumurtan oluşmamış 3.aşılaman iptal dedi eve geldim tabi moralim çok bozuldu derken kendimi toparladım nede olsa bu ay kesin olmucak diye çok rahattım ve 1 hafta sonra hamile kalmışım:)))))şuan kızımı aldım kucağıma bir buçuk aylık oldu.tamamen mucize dr um bile inanamadı düşün!!!
şunuda itiraf edeyim şuan 3 yıllık evliyim o dönemde 2,5 yıl boyunca kafamın rahat olduğu tek ay hamile kaldığım aydı,umarım biraz umut olmuşumdur.
herzaman dualarımdasınız,ben inanıyorum olucak inşallah.....
rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin cnm ... bizde hep umutluyuz ...rabbim sabır veriyo duamız şükürler olsun ki hiç eksik deil ..rabbim ne zaman nasip ederse o günü beklıyoruz ... Allahım bize de mucizeyi hayırlısıyla nasip etsinnvideoyu izledim çok duygulandım gözlerim doldu çok kötü oldum bende o duyguları çok yaşadım ama yazdıklarının hepsi doğru sadece ZAMAN VE SABIR...
BUZİNim ne yapıyosun nasılsın,ne durumdasın uzun zamandır görüşemiyoruz.
sana ve diğer kızlara hikayemi kısaca anlatmak istiyorum;
bir ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç:negatif
sonraki ay klomen ve 1.aşılama sonuç:negatif
bir sonraki ay klomen ve 2.aşılama sonuç:negatif
sonraki ay klomeni kullandım klomeni kullanıcam son gün dr hiç yumurtam olmadığını söyledi hatta emin olmak için kan tahlili bile yaptı sonuç hiç yumurtan oluşmamış 3.aşılaman iptal dedi eve geldim tabi moralim çok bozuldu derken kendimi toparladım nede olsa bu ay kesin olmucak diye çok rahattım ve 1 hafta sonra hamile kalmışım:)))))şuan kızımı aldım kucağıma bir buçuk aylık oldu.tamamen mucize dr um bile inanamadı düşün!!!
şunuda itiraf edeyim şuan 3 yıllık evliyim o dönemde 2,5 yıl boyunca kafamın rahat olduğu tek ay hamile kaldığım aydı,umarım biraz umut olmuşumdur.
herzaman dualarımdasınız,ben inanıyorum olucak inşallah.....
iyiiim be neslımm yattım yatagaa dedm bi bakınayım kim var kim yok iki lafın belini kıralımm
evet canım o kadar oldu,ben canı gönülden inanıyorum olucak inşallah.
ben senden tecrübeli olduğum için sizlere tavsiyelerde bulunucam inşallah.
hele bide yorgunluk uykusuzluk var yaa ((((((
şuan kendimi yeni toparlıyorum daha yeni düzene giriyorum:))
beş defa neden aşılama yaptırdın,3 defa yaptırdıktan sonra keşke tüp bebek yaptırsaydınız oran daha fazla,ikisinde de hormon alıyosun,tüp bebek düşünmüyomusunuz?
benim 3.aşılamada tutmasaydı tüp bebek düşünüydük ki dr da zaten 3 den fazla yapılmasını uygun görmüyodu
rabbim sabrın en büyüğünü sizlere versin,birazını da bana versin bebekten dolayı çok yorgun ve uykusuzum:)))
inanın doğuma girerkende çıktıktan sonrada hep dua etti,kucağıma verdiler ağladım o an bile dua ettim
hep pozitif olun ve kafanız rahat olsun psikoloji çok etkiliyo!!!
Allah yardımcın olsun cnm... olsun yorgunluk geçer be cnm ..sen o mucizeyı kucagına almıssın yaa uykusuzluk falan hiç biesey deıl ... 6 bbucuk yıl oluo ama evladım hala yok olmuyo sebepsız .... sabır ya ALLAHIM verıo şükürrr ... rabbıme duacıyız ondan dıler ondan ısterız ALLAHIM KABUL ET AMİNNNN
ilk okul arkadasımı gördüm bugunn cocugu var hemde 8 yasındaa hangi ara evlendinn
:))) EVLENMİŞ cocugu olmus buyumus bıle :)) biz hala denemelerdeyız gol var sayı yok :)
yaa sorma söle 3 yada 5 yaslarında olsa anlayacammm masallahh ya nese
ben kanalım yine mi tıkalı stresindeyimm aslındaaa aklıma gelior da bazen ondan mı olmuyor
Bunlar gececiler anamm :) herifleri uyutup uyutup geliyorlar :))
ya cnm neden öle dusunuyosun sen bu şekıl konusunca benımde aklıma kurt dusuruon...bende rahım fılmı cektırelı 6 yıl oldu... acaaba kanallara bısey olmusmudur.. acık kanallar kapanır mı
Aynen benden kucuk velilerim var herbirinin 4 5 cocugu var allahim ne buyuksun diyorum:))) EVLENMİŞ cocugu olmus buyumus bıle :)) biz hala denemelerdeyız gol var sayı yok :)