O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İyi canım takılıyoruz TV ve topik arasinda..uyumaya çalış yarın uykusuz olma dinç ol..hadi hayırlısı olur insallahhhhhh

hakkında hayırlısı olsun canımmm sakın oll stres yapmaa
elimde değil canım ister istemez oluyor insan bakalım hayırlısı olsun inşallah
eveeeettt bendee merak ettim dinledim ama sen sakın öle bi hata yapmaa
yok dinlemem zaten canım uyuz karı gördüğüm zaman bile deli oluyorum kız
iyiyiz cnm hşg ...rabbim hayırlısını versin inşallah... asılama ıcın gıdıyosun dımı

amin canım evet aşılama için start vereceğim bakalım hayırlısı olsun canımben kaçtım yarın haber veririm inşallah size iyi sohbetler şekerler

saol cnm ... hadı umutla basla umutlu ve güzel sonuclar olsun.. dua et bol bollll ...Allah yardımcın olsun

ii geceler canım sansın bol olsun inşaaallah beklioruzz haberleiriinii

tatlılıgıyla götürdüüü vallaaa benim dio du hasan kazanaca diee ama göremedi uyuyor

hakkında hayırlısıı olsun bende begeniordum sesini

cok uykum geldii ben cıkıorum kıslar hayırlı geceler

..............................................

Son düzenleme:
günaydın şekerler doktordan geldim ama tüp bebek bölümünün açılışı varmış bugün hastanede ve muayeneye almıyormuş doktorlarkısmet artık yarın tekrar gideceğim bakalım ne olacakkkkkk:26:sizler nasılsınız kesin uyuyorsunuzdur uykucularhoş hast gitmeseydim bu saatte bende uyuyor olurdum

tünaydın cnm ... hadi ya kısmet değilmiş bugün hayırlısı .... yarın inş. muayene olursun .. haberlerını beklıyouz cnm benım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…