kızçeler nörüyonuzzzzzzz bakemmmmmmmmmmmay yarın sabah erkenden kalkacağım doktor için uyku da tutmaz şimdi beniiiiiiiiiii:18 c eşimdeydi oyüzden yuktummmmmmmmm sizlere bir bakayım dedim bugün kalamayacağım dua edin banaaaaaa
elimde değil canım ister istemez oluyor insan bakalım hayırlısı olsun inşallahhakkında hayırlısı olsun canımmm sakın oll stres yapmaa
yok dinlemem zaten canım uyuz karı gördüğüm zaman bile deli oluyorum kızeveeeettt bendee merak ettim dinledim ama sen sakın öle bi hata yapmaa
iyiyiz cnm hşg ...rabbim hayırlısını versin inşallah... asılama ıcın gıdıyosun dımı
elimde değil canım ister istemez oluyor insan bakalım hayırlısı olsun inşallah
yok dinlemem zaten canım uyuz karı gördüğüm zaman bile deli oluyorum kız
amin canım evet aşılama için start vereceğim bakalım hayırlısı olsun canımben kaçtım yarın haber veririm inşallah size iyi sohbetler şekerler
İyi canım takılıyoruz TV ve topik arasinda..uyumaya çalış yarın uykusuz olma dinç ol..hadi hayırlısı olur insallahhhhhh
haklısın canım yatacağım ama inşallah uyuyabilirim çok sağolun desteğiniz için
günaydın şekerler doktordan geldim ama tüp bebek bölümünün açılışı varmış bugün hastanede ve muayeneye almıyormuş doktorlarkısmet artık yarın tekrar gideceğim bakalım ne olacakkkkkk:26:sizler nasılsınız kesin uyuyorsunuzdur uykucular hoş hast gitmeseydim bu saatte bende uyuyor olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?