• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızçeler nörüyonuzzzzzzz bakemmmmmmmmmmm:21::21:ay yarın sabah erkenden kalkacağım doktor için uyku da tutmaz şimdi beniiiiiiiiiii:18:pc eşimdeydi oyüzden yuktummmmmmmmm:4:sizlere bir bakayım dedim bugün kalamayacağım dua edin banaaaaaa:48:

İyi canım takılıyoruz TV ve topik arasinda..uyumaya çalış yarın uykusuz olma dinç ol..hadi hayırlısı olur insallahhhhhh

hakkında hayırlısı olsun canımmm sakın oll stres yapmaa:38:
elimde değil canım ister istemez oluyor insan bakalım hayırlısı olsun inşallah:16:
eveeeettt bendee merak ettim dinledim ama sen sakın öle bi hata yapmaa:19::19::19::19:
yok dinlemem zaten canım uyuz karı gördüğüm zaman bile deli oluyorum kız:27::27:
iyiyiz cnm hşg ...rabbim hayırlısını versin inşallah... asılama ıcın gıdıyosun dımı

amin canım evet aşılama için start vereceğim bakalım hayırlısı olsun canım:16:ben kaçtım yarın haber veririm inşallah size iyi sohbetler şekerler:54::54:

elimde değil canım ister istemez oluyor insan bakalım hayırlısı olsun inşallah:16:

yok dinlemem zaten canım uyuz karı gördüğüm zaman bile deli oluyorum kız:27::27:

amin canım evet aşılama için start vereceğim bakalım hayırlısı olsun canım:16:ben kaçtım yarın haber veririm inşallah size iyi sohbetler şekerler:54::54:

saol cnm ... hadı umutla basla umutlu ve güzel sonuclar olsun.. dua et bol bollll ...Allah yardımcın olsun

ii geceler canım sansın bol olsun inşaaallah beklioruzz haberleiriinii:48::48::48:

tatlılıgıyla götürdüüü vallaaa benim dio du hasan kazanaca diee ama göremedi uyuyor:27::27::27:

hakkında hayırlısıı olsun bende begeniordum sesini:21::21::21:

cok uykum geldii ben cıkıorum kıslar hayırlı geceler:16::16::16::16:

:3::3::3::3: ..............................................

Son düzenleme:
günaydın şekerler doktordan geldim ama tüp bebek bölümünün açılışı varmış bugün hastanede ve muayeneye almıyormuş doktorlar:19:kısmet artık yarın tekrar gideceğim bakalım ne olacakkkkkk:26:sizler nasılsınız kesin uyuyorsunuzdur uykucular:52::52:hoş hast gitmeseydim bu saatte bende uyuyor olurdum:52::52:

günaydın şekerler doktordan geldim ama tüp bebek bölümünün açılışı varmış bugün hastanede ve muayeneye almıyormuş doktorlar:19:kısmet artık yarın tekrar gideceğim bakalım ne olacakkkkkk:26:sizler nasılsınız kesin uyuyorsunuzdur uykucular:52::52:hoş hast gitmeseydim bu saatte bende uyuyor olurdum:52::52:

tünaydın cnm ... hadi ya kısmet değilmiş bugün hayırlısı .... yarın inş. muayene olursun .. haberlerını beklıyouz cnm benım :))

Back