• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar hayit civanpercemi duyan uygulayan var mi tsh im yine yukselmis prolaktin tedavisi goruyorum cok sukur dusuk ama tsh ilaca ragmen yine yükseldi bi yerim duzelirken baska sorun lar cikiyor rabbim herkese sifa versin

canım allah sifa versinn bu dediklerini ben bilmiorum malesef:50::50: kan tahlılınde mi cıkıor

ben amalıyat oldumm canım kanal acık dedii doktor 6 ay bekle dedi sonra asılama
ben bekledim asılamaya baslamaadan özel bi doktora gittiim dedi ki bana kanal filmi cektir
belki de amalıyatdan sonra tekrar kapandıı o zaman 500 dü kanal filmi ben zaten doktora 250 verincee cektiremedim
sonra asıalamar basladıı 3 de olmıyınca kanal filmi cekelim dedimm kendi doktorumaa ama o gerek yok
ben seni amalıyat ettim kanalın acık dedi
ama özel doktorun dedi aklımdan cıkmıyor işdee:31::31:

ya cnm belkı de para almak ıcın öle demıstır ...dusunme sen bu sekıl ..kendı dr un açık demıs daha ne kuruntu yapıon :(((

orasııı öylee de insanın kafasına takılıor bazenn :26::26::26:

Kızlar yetişemedim size gitmişsiniz kocişlerin koynuşuna :) okudum yazdıklarınızı tek tek BUZİN şiddetli bir enfeksiyon yada dış gebelik gibi bisey gecirmediysen ki geçirmedin sanırım tüplerin konusunda rahat ol canım kuruntu yapma sonucta doktorun daha önce böyle bi vakayla karşılaşmıştır ve bilir . Zaten sanırım tüp bebeğin tüp açık kapalı olmasıyla ilgisi yok:) tüpleri alınan kadınlara nasıl tüp bebek yapıyorlar:44: bu arada başlığımız çok güzel olmuş uğurlu gelir inşallah :nazar:
Değişik birseyler yapalım mesela dua günleri, beklenen adet tarihi listesi vs gibi dahada türetebiliriz boş durmayalım faydalı olalım birbirimize derim ne dersinizz
Dua eden ve destek veren arkadasımıza da tesekkür ediyorum Allah razı olsun kardesim sağol :16: :34:

Kızlar yetişemedim size gitmişsiniz kocişlerin koynuşuna :) okudum yazdıklarınızı tek tek BUZİN şiddetli bir enfeksiyon yada dış gebelik gibi bisey gecirmediysen ki geçirmedin sanırım tüplerin konusunda rahat ol canım kuruntu yapma sonucta doktorun daha önce böyle bi vakayla karşılaşmıştır ve bilir . Zaten sanırım tüp bebeğin tüp açık kapalı olmasıyla ilgisi yok:) tüpleri alınan kadınlara nasıl tüp bebek yapıyorlar:44: bu arada başlığımız çok güzel olmuş uğurlu gelir inşallah :nazar:
Değişik birseyler yapalım mesela dua günleri, beklenen adet tarihi listesi vs gibi dahada türetebiliriz boş durmayalım faydalı olalım birbirimize derim ne dersinizz
Dua eden ve destek veren arkadasımıza da tesekkür ediyorum Allah razı olsun kardesim sağol :16: :34:

Evet canım başlıgımız çok güzel oldu... Doğru söylüyorsun dualar falan yapabiliriz..berrinim yarın yapar listemizi :)

Evet canım başlıgımız çok güzel oldu... Doğru söylüyorsun dualar falan yapabiliriz..berrinim yarın yapar listemizi :)
Aaa burdaymışsın bende bi konuya takılıp kalmıştım yılan hikayesi gibi valla kimse gelmez diye buraya hic bakmadım :))

Adetime 3 gün kaldı ya beynim kulağım gözüm herşeyim kasıklarımda uykuda yok :26: Allah'ım normal miyim ben :19: OL DE ANNE OLALIM ALLAH'IMM :19:

canım allah sifa versinn bu dediklerini ben bilmiorum malesef:50::50: kan tahlılınde mi cıkıor
Tsh troid prolaktin de sut hormonu canim ikisinin yuksek olmasi gebeligi engelliyor bende ikisi de yukselince ilaca badladim gebe kaldim ama 7 haftalik kalbi durdu ata verdim 3 aydir olmuyor stres yaptım simdi de tsh yukseldi ben de rahim icin iyi olur diye otlari icim dedim bakalim hayırlısı

Adetime 3 gün kaldı ya beynim kulağım gözüm herşeyim kasıklarımda uykuda yok :26: Allah'ım normal miyim ben :19: OL DE ANNE OLALIM ALLAH'IMM :19:
normalsin kuzum merak etme hepimiz senin gidi aynıyız yada hepimiz anormalizzzzzzzz:9::9:
Tsh troid prolaktin de sut hormonu canim ikisinin yuksek olmasi gebeligi engelliyor bende ikisi de yukselince ilaca badladim gebe kaldim ama 7 haftalik kalbi durdu ata verdim 3 aydir olmuyor stres yaptım simdi de tsh yukseldi ben de rahim icin iyi olur diye otlari icim dedim bakalim hayırlısı

Başlığımız çok güzel olmuş bayıldımmmmmmm inşallah uğur getirir bizlere:16:kızlar hastaneden geldim doktor eşimden test istedi tekrardan benden de tiroid ve tsh istedi bu zamana kadar bana hiç tiroid testi yapılmadı ama ya hiç bir doktor istememiştiiiiiii:53:
Doktor yumurtan çatlamayabilir,döllenmeyebilir yada kanallar hiç gitmeyebilir dedi ve vajinal muayene de belli olmaz dediiii:53:10 gün sonra testi vereceğim duruma göre ne olacağı belli olacak inşallah testlerim temiz çıkar yaaaaa:18:işte böyle canlar:16:

evet DUA filanda edelim birbirimizeeeeeee hergün bir esmaül hüsna çekelimmmmmmmm hadi gariiiii ayarlayalım konuşup:16:buzin berrin sen misin kuzum annemin adıııııııııııııııı:21::21:

Kizlar ben calisiyorum surekli nete giremiyorum takip edebilecek ve ayarlayabilecek arkadaslar bildiklerinizi paylaşın dua okuyalim olur mu

Back