• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşşaaalllh olur canım hakkın da hayırlısıı alırız güsel haberinii:54:

en iyisiini yapmısın seni üzen insanlardan uzak durarakkk
ben kanal filmi cektirdim doktor banaa senin cocugun olmaz dedii dogal yollaa olmaz demesii gerekirken
ben eve nasıl geldim bilmiorum o kadar cok isterkenn nasıl yasarım die kendimi yedim bihafta yemedim içmedim
ama dediigin gibii insan nelere alısmıor kiii :5::5::5:

aynen canım doktorun birisi de bana demişti aynı çocuğun olmaz tüp bebek diye hani rahatsızlığımdan bahsetmiştim ya oyüzden:50:o an orada başımdan kaynar sular dökülmüştü heryer dönmeye başlamıştı.......rabbim kaldıramayacağımızdan fazlasını yüklemezmiş bizlere....inşallah bu imtihanımızda hayırlsıyla bebekle son bulur:50:

Hepinize iyi aksamlar kızlar sizin canınızı komşular benimkini de k.valide :( Neymiş efendim filanın çocugu olmuş şöyle güzelmiş böyle tatlıymış hay allahım ya hadi kızım sen 5 senedir dayanıyorsun sabır sabır diyorum kendimeee :43:

iyi akşamlar cnm hşg.... niye gelip sana söluyo kı durumunu bılıyo ..can yakmak ya da baskası tarafından canının yakılması ne kötudur yarabbim... bunu bıle bıle yapanları rabbime havale edıyoruz.:50::14:

inşallah canım daha 21 yaşındayım Rabbim ne zaman oldurursa artık...

İnşallah teşekkür ederim:) sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum :))

aminnn canımm insaallah biz cok bekledikkk sen bekleme canım benimm rabbim nasip etsinn insallahh en kısa zzaman daa:54::54:

Hepinize iyi aksamlar kızlar sizin canınızı komşular benimkini de k.valide :( Neymiş efendim filanın çocugu olmuş şöyle güzelmiş böyle tatlıymış hay allahım ya hadi kızım sen 5 senedir dayanıyorsun sabır sabır diyorum kendimeee :43:

bende ilk zamanlar söylemedim canım laf sokup duruyordu...en sonunda gözlerinin önünde gittim doktora seslerini kestiler:47::47:nasipte varsa olur de geç canım üzülmemeye çalış:16:

aynen canım doktorun birisi de bana demişti aynı çocuğun olmaz tüp bebek diye hani rahatsızlığımdan bahsetmiştim ya oyüzden:50:o an orada başımdan kaynar sular dökülmüştü heryer dönmeye başlamıştı.......rabbim kaldıramayacağımızdan fazlasını yüklemezmiş bizlere....inşallah bu imtihanımızda hayırlsıyla bebekle son bulur:50:

Bazı doktorlarda çok acımasız ya..herkese bi doktor böyle üzüntü vermiş anlaşılan.Banada artik eskisi gibi olmuyor ya asilama ya tüp bebek yaptir demişti. Salak kadin polikistik bu yapsana tedavisini.onun yüzünden 1 yil hic doktora gitmedim.

demiiii ne kadar zor bi aann:50::50::50:
asılamaaa sırasındaa hastane bi bayanla konustmm gidip gelmekden herkezden birseyler duydum
bi kadın kanalları tıkalıymıs 20 sen öncee sanırım tedavi olmamıss tüp bebek asılamaa olmamıss
20 sen sonra 42 yasındaydı sanırım kendiliginden hamilee kalmıss
hayırlısıı Allahdannn nasip ne zaman bilemioruz işdee allahım sabır versinn bizlere

Sağol buzinn iyiyim diyelim canım sende iyisindir umarım. Evet kızlar takmayalım artık insanları gerekirse tersleyelim artık. Hem bunu çekip hem insanları çekmek çok fazla :47::47::47:
Bu arada kızlar size birsey sorucam bu ay cok sık iliski oldu. Doğal olarak spermler geri akıyor belli bi zamandan sonra. bugün 23.günüydü adetin. Baktım uzayan akıntı gördüm gözlerim büyüdü bu ne ya dedim 23.günde yumurtluyor olamam herhalde dedim ama içimde kalmasın diye bugünüde değerlendirdim. Neyse az önce baktım yne uzayan akıntı. Ya bu sperm mi yoksa bildiğin yumurtlama mı ne dersiniz kafam karıştı. :44:

Bazı doktorlarda çok acımasız ya..herkese bi doktor böyle üzüntü vermiş anlaşılan.Banada artik eskisi gibi olmuyor ya asilama ya tüp bebek yaptir demişti. Salak kadin polikistik bu yapsana tedavisini.onun yüzünden 1 yil hic doktora gitmedim.

eveeett hepp bu yanlıs doktorrlarr:19::19:
dogru doktoru bulana kadarrr buluncaa ii oluyor ama:111::111::111::111::111::111:

Sağol buzinn iyiyim diyelim canım sende iyisindir umarım. Evet kızlar takmayalım artık insanları gerekirse tersleyelim artık. Hem bunu çekip hem insanları çekmek çok fazla :47::47::47:
Bu arada kızlar size birsey sorucam bu ay cok sık iliski oldu. Doğal olarak spermler geri akıyor belli bi zamandan sonra. bugün 23.günüydü adetin. Baktım uzayan akıntı gördüm gözlerim büyüdü bu ne ya dedim 23.günde yumurtluyor olamam herhalde dedim ama içimde kalmasın diye bugünüde değerlendirdim. Neyse az önce baktım yne uzayan akıntı. Ya bu sperm mi yoksa bildiğin yumurtlama mı ne dersiniz kafam karıştı. :44:

Bence sperm canım ,bende de oluyor çünkü ilişkiden 1 gün sonra falan ..

ayne canım rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi:16:
demiiii ne kadar zor bi aann:50::50::50:
asılamaaa sırasındaa hastane bi bayanla konustmm gidip gelmekden herkezden birseyler duydum
bi kadın kanalları tıkalıymıs 20 sen öncee sanırım tedavi olmamıss tüp bebek asılamaa olmamıss
20 sen sonra 42 yasındaydı sanırım kendiliginden hamilee kalmıss
hayırlısıı Allahdannn nasip ne zaman bilemioruz işdee allahım sabır versinn bizlere
yaa rabbim verecekse yaş filan herşey hikaye canım:53:

canım sık ilişki olduysa spermler sonradan çıkıyor oda olabilir eğer yumurtlama zamanın olmadığından eminsen spermdir onlar:34:

adetlerin düsenlimi 23 günü sanmıorum yumurtalama olmass 28 günde bi adet oluyosan adetine 5 gün var
hayırlısı olsun canım takip et bakalımm akıntın devam edecek mii

eveeett hepp bu yanlıs doktorrlarr:19::19:
dogru doktoru bulana kadarrr buluncaa ii oluyor ama:111::111::111::111::111::111:

Evet bak bu doktoruma,olacak ama biraz ugrasacaksin dedi..bende yeterki olsun da ugrasiriz dedim nasilsa yaşımız genç :)

Ben 18 yaşında, kasık ağrısıyla gittiğim bi hastanede hadi gitmişken check-up yaptırayım dedim kampanya vardı. Sonra neci olduğunu bilmediğim bi erkek doktor bana, senin çocuğun olmaz,rahmini alırlar,kıbrısta yapıyorlar ondan yaptırırsın dedi. Düşünün 18 yaşındaydım ordan kalktım eve gidene kadar duvarlara carpacarpa sokaklarda ağlayarak hıçkıra hıçkıra gittim herkes başıma toplandı. Beni iyi bir merkeze götürdüler. Çikolata kisti dedi dr. Ve bu doktoru dava etmemizi böyle birseyin olmadığını söyledi. Bugün halen adamın sesi yüzü önümdedir. Allaha havale ediyorum her aklıma gelişinde. Doktorlara mecburuz o yüzden Allah hayırlı ve vicdanlısıyla karşılaştırsın. Sonra tekrar gittim dr kist görünmüyor dedi. Kayboldu. Olmayacaksa bile bunu söylemenin bi uslubu var. Doktorlar bazen çok ketum çok:47:

Ben 18 yaşında, kasık ağrısıyla gittiğim bi hastanede hadi gitmişken check-up yaptırayım dedim kampanya vardı. Sonra neci olduğunu bilmediğim bi erkek doktor bana, senin çocuğun olmaz,rahmini alırlar,kıbrısta yapıyorlar ondan yaptırırsın dedi. Düşünün 18 yaşındaydım ordan kalktım eve gidene kadar duvarlara carpacarpa sokaklarda ağlayarak hıçkıra hıçkıra gittim herkes başıma toplandı. Beni iyi bir merkeze götürdüler. Çikolata kisti dedi dr. Ve bu doktoru dava etmemizi böyle birseyin olmadığını söyledi. Bugün halen adamın sesi yüzü önümdedir. Allaha havale ediyorum her aklıma gelişinde. Doktorlara mecburuz o yüzden Allah hayırlı ve vicdanlısıyla karşılaştırsın. Sonra tekrar gittim dr kist görünmüyor dedi. Kayboldu. Olmayacaksa bile bunu söylemenin bi uslubu var. Doktorlar bazen çok ketum çok:47:

şaka gibi ya böyleleri nasıl doktor oluyor anlamış değilim:47:rabbim iyi,vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah:16:

hadiii yaa ne mantıkla ne gördüde onu söylediii doktora bak senn :47::47:
canım cok önemli doktor bize destek olıcak ılgılenşcek konusacakk
bak bu erol tanvergenin bi hastası var adam ilk gittiginde demiştii cocugu olmayacak die birsey yok
herkesin olacak tedavi si var diomus insanı o kadar rahatlatıormus yanıı
zamanımzda rahim naklı yapılırken imkansız die birsey yok bencee

adetlerin düsenlimi 23 günü sanmıorum yumurtalama olmass 28 günde bi adet oluyosan adetine 5 gün var
hayırlısı olsun canım takip et bakalımm akıntın devam edecek mii
Bazen 28 bazen 30-31 değişiyor cnm ama son adet 28 gündü. Bu ayda o şekilde olabilir. Kızlar son üç ayı baz alarak ortalama periyodu hesaplamayı bilen var mı aranızda?

Bazen 28 bazen 30-31 değişiyor cnm ama son adet 28 gündü. Bu ayda o şekilde olabilir. Kızlar son üç ayı baz alarak ortalama periyodu hesaplamayı bilen var mı aranızda?

canım ortalama 15. ve 18.gün arasında yumurtlaman lazım yazdıklarına göre mesela bende 28 yada 29 güne bir oluyorum sanırım 15 yada 16.gün yumurtluyor olmam lazım:34:

canlar ben kaçar hepinize hayırlı geceler:16::16:rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah:54:

Back