O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamm kıslarr ilk sayfaya liste tarszı birsey yapmak istedimmm
eklenmek isteyenler lütfen bilgilerin yazsın

selamm kıslarr ilk sayfaya liste tarszı birsey yapmak istedimmm
eklenmek isteyenler lütfen bilgilerin yazsın

canım benide ekleeeee yaş 29 4 yıldır bebiş istiyorum malatyalı değilim ama malatyada yaşıyorum sebepsiz infertilitebuarada ateşim düştü yarın regl olacağım sanırım

canım benide ekleeeee yaş 29 4 yıldır bebiş istiyorum malatyalı değilim ama malatyada yaşıyorum sebepsiz infertilitebuarada ateşim düştü yarın regl olacağım sanırım

üzülme canım hakkında hayırlısı
evlilik yılını da yazarmısın

üzülmemekde kafaya takmamakda elde degil canımm cok iyi bilirimm
allahım bu bebek özlemini kimselere yasatmasın

üzülmemekde kafaya takmamakda elde degil canımm cok iyi bilirimm
allahım bu bebek özlemini kimselere yasatmasın

amin canım amin çok zor yaşamayan bilmez ve asla anlayamaz5 dk komşu uğradı mübarek apt de herkes hamileymiş apt kuluçkaya yattı ay bana da bulaşacak sanırım diye hava atıyor buarada bir tane oğlu var zaten ve benim durumumu biliyorhiçbirşey demedim Allah görüyor yukarı da rabbim

allah bilsin canımm benim apartmanda da var ondan cocugum olsa bile sevdirmicem o kadar nefrett ettirdi kendinden
ben bu insanları anlamıorum bizim elimizdemii bizim sucumuz muu
allahım nasip etmior işdee bu insanlar bunu neden anlayamıolar

merhaba kızlar benide katın topiğinize hayırlı olsun..
insallah ikiser gelsin bebislerimiz

sagol canımm yasını evlilik yılını sehrini ne kadardır bebk istedigibi ve sorunuzu yazarsan eklerim

iyiimm canımm bendee kanal7 izliorumm cok korkunc

sagol canımm yasını evlilik yılını sehrini ne kadardır bebk istedigibi ve sorunuzu yazarsan eklerim

23 yasındayım.3 yıllık evliyim.1 yıldır istiyoruz.2 aydır yumurtalık takibindeyim.
Klomen iciyorum suanda salı gene gidicem

Eser yenenleri cok seviyorum star acık bendede

23 yasındayım.3 yıllık evliyim.1 yıldır istiyoruz.2 aydır yumurtalık takibindeyim.
Klomen iciyorum suanda salı gene gidicem

yumuslarınde yada eşinde sorun yok demi canımm stres yapma herseyin hayırlısı yasadıgın sehride söylersen

evett biras onu izledim aklıma gelince filmi açıorumm ayyy bu gökhan salladı bu sene o sesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…