• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adetime 1 hafta var daha. Hurmaya gelince 41 tane hurma alıyorsun alımınıda parasınıda sen veriyorsun. Başkasının verdiği yada aldığı kesinlikle olmayacak. Bunları güvendiğin(bazıları okumaz okudum diyebilir çünkü), arapçayı güzel okuyacak 41 kişiye dağıtıyorsun. Sohbet gibi ortamlarda dağıtımı daha kolay oluyor. İnsanların çoğu seve seve alıyor zaten. Herkese 1'er hurma veriyorsun 1 meryem suresi okuyor üstüne. Sonra okunmuş hurmaları topluyorsun. Hepsi tamamlandığı zaman. Her Perşembe günü yemeden önce salavat getiriyorsunuz, bir tanesini sen bir tanesini eşin yiyecek. Hergün değil sadece perşembe günleri. En son 1 tane kalacak. Onuda ortadan ikiye bölüp paylaşacaksınız. Vesileniz olur inşallah.

hayırlı geceler bayanlar nasılsınız bakalım:16:bende hurmaya değilde hergün 41 meryem suresi okumuştum canım rabbim kabul eder inşallah:16:

hurmayı denemek istiyorumm ben anneme söyleyım dee 41 kişi nasıl bulurum bilmemm:26::26:
inşaallahh sifa olur canım sen baslamıstın sanırım yemege

hayırlı geceler bayanlar nasılsınız bakalım:16:bende hurmaya değilde hergün 41 meryem suresi okumuştum canım rabbim kabul eder inşallah:16:

amin canımm insallahh:16:
hayırlı geceler canım hoş geldin şükür digelim sen nasılsın:54:

slm kıslar bende sizler gibi uzun süredir bebek özlemi çekenlerdenim.Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.2009 dan beri deniyoruz bizde üç başarısız tüp bebek denememde var...Allah hepimizin yardımcısı olsun

Biz başladık canım seve seve yiyoruz. Dağıtımı zor evet ben sohbette öğrendim çocuğu olmayanlara yapıyorlardı bende sıraya girdim.Öyleyken bir seferde dağıtamadık. 1 ayı geçti okunup toplanması. Geçen cuma birinin haberini aldık, yaptıkları bir bayanın daha hurmalarının yarısındayken hamile haberini aldım. Allah'ın hikmeti. İnşallah onlardan biride ben olurum.

slm kıslar bende sizler gibi uzun süredir bebek özlemi çekenlerdenim.Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.2009 dan beri deniyoruz bizde üç başarısız tüp bebek denememde var...Allah hepimizin yardımcısı olsun

selamm canım hoş geldinn aramızaa amin insallah en kısazaman da
canım siz de sorun ne anlatırmısnn :26:

hoşgeldin canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahhhhhhh:16:
evet ya bende denerdim ama 41 kişi bulamam ki:19::19:

ah canım eğer yakın olsaydım hepinize birer tane okurdum yaaaaa okumak sorun değilde hurmayı size getirmek sorun:50:

A.slm..Amin inşallah yakın zamanda bütün isteyen herkesin kucağı dolar..Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah.
Biz başladık canım seve seve yiyoruz. Dağıtımı zor evet ben sohbette öğrendim çocuğu olmayanlara yapıyorlardı bende sıraya girdim.Öyleyken bir seferde dağıtamadık. 1 ayı geçti okunup toplanması. Geçen cuma birinin haberini aldık, yaptıkları bir bayanın daha hurmalarının yarısındayken hamile haberini aldım. Allah'ın hikmeti. İnşallah onlardan biride ben olurum.

inşallahhhhh..senin haberinide alırız tez zamanda..:49::16:

selamm canım hoş geldinn aramızaa amin insallah en kısazaman da
canım siz de sorun ne anlatırmısnn :26:[/QUO

hosbulduk.. eşim varikoselden ameliyat oldu 2009 da şuan herşey normal...sebebsiz infertelite... tutunamıyor bebeciklerim...:((((

bende iyiyim çok şükür canlar regl stresi hariç tabiki gelecek mi gelmeyecek mi demekten sıyırmış durumdayım:9:

inşaallaahh gelmezz :19::19:kırmızılarr

evet sohbette alır herkes öyle bi ortam bulmak gerek
ayyy insaalllah sende faydasını görürsün canımm
evet ya bende denerdim ama 41 kişi bulamam ki:19::19:

eveeett tek sorun orada :1::1:

hosbulduk.. eşim varikoselden ameliyat oldu 2009 da şuan herşey normal...sebebsiz infertelite... tutunamıyor bebeciklerim...:((((

hamile kalabiliyorsun o zaman tutunamıor dedigine göre o zaman rahim de bi sorun olamaz mı canımm :26::26:

hamile kalabiliyorsun o zaman tutunamıor dedigine göre o zaman rahim de bi sorun olamaz mı canımm :26::26:

canım son tüp bebek denememde tuttu ama gelişemedi düştü yaklaşık transferden 3 hafta sonra düştü...aslında genetik testine kadar herşeyi yaptırdık herşey normal ama zamanı değilmiş demekki diyoruz...

canım son tüp bebek denememde tuttu ama gelişemedi düştü yaklaşık transferden 3 hafta sonra düştü...aslında genetik testine kadar herşeyi yaptırdık herşey normal ama zamanı değilmiş demekki diyoruz...

canım kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı sen?belki bebeğe kan gitmediği için gelişmemiştir?eğer bu testi yaptırmadıysan mutlaka yaptır canım:34:

ben 3 de de aynı sorunu yasadım zannettimm rahimde perde oluyor ve bazen bu neden de dşük oluyor her doktor göremiormus die duymustumm elbetteki zamanı diilmiş allahım en kısa zamanda nasip eder insallah
bende tüp bebek tedavisine baslıcam nasipse

Back