amin canım inşaalahh
kanal filmi cekildin mii canımm bütün tahlilerin yapıldımı
pofuduknaz : hemen hemen aynı saylılır tarihlerimizz canımm bende 5 negatif asılama yasadım
bi sorun var mı sende yada esinde
ben tüp bebek asamasındayım suann beklemeya aldım biras
görünürde sorun yok canım ama benim ailevi akdeniz ateşi diye bir rahatsızlığım var bazı doktorlar ondan olmayabilir tüp bebek dedi bazı doktorlar gebeliğe engel değil dedi bende var mı yok mu sorun bilmiyorum canım ama bu rahatsızlıktan olup da bebeği olanlar var....yani demekki bizim sınavımız buymuş....sizde sorun varmı canım?inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan meleğin hemen gelir canım
haklısın canım rabbim büyük ama alıştım artık sanırım negatifi görmeye oyüzden içim buruk bu aralar
doktor ilk hormon testi ve hsg cekti .. yumurtalık takibine basladı
görünürde sorun yok canım ama benim ailevi akdeniz ateşi diye bir rahatsızlığım var bazı doktorlar ondan olmayabilir tüp bebek dedi bazı doktorlar gebeliğe engel değil dedi bende var mı yok mu sorun bilmiyorum canım ama bu rahatsızlıktan olup da bebeği olanlar var....yani demekki bizim sınavımız buymuş....sizde sorun varmı canım?inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan meleğin hemen gelir canım
merak etme cnm aynı hastalıktan bende de var.. ve ablamda da var akdenız atesı ve bır cocugu var onla alakası yok sen ıcını ferah tut ...
insan öyle diyor ama yine de üzülüyorr ben tedavi gördügüm sürece daha cok yıprandım
desene görünürde bi sorun yokk stresden kafana takıtıgın için olmuyorda olabilir canımm
ben 5 asılaması tutan kişiler biliorumm
duymustum bu hastalıgı ama gebelige engel mi bende tam bilmiorum
benim kanallarım tıkalıydı amalıyat oldum biri acıldıı
ama olmadı 5 asılama oldum hepsi negat,f doktor sorun yok kendiliginden olabilir
kanalınn biri acık dior amaanasip
yaaaaa cidden mi canımne bileyim ya insan acaba oluyor işte ablanın çocuğunu rabbim korusun canım bizlere de versin hayırlı evlatlar inşallah.....sende ilacını kullanıyor musun canım?
merak etme cnm aynı hastalıktan bende de var.. ve ablamda da var akdenız atesı ve bır cocugu var onla alakası yok sen ıcını ferah tut ...
insan öyle diyor ama yine de üzülüyorr ben tedavi gördügüm sürece daha cok yıprandım
desene görünürde bi sorun yokk stresden kafana takıtıgın için olmuyorda olabilir canımm
ben 5 asılaması tutan kişiler biliorumm
duymustum bu hastalıgı ama gebelige engel mi bende tam bilmiorum
benim kanallarım tıkalıydı amalıyat oldum biri acıldıı
ama olmadı 5 asılama oldum hepsi negat,f doktor sorun yok kendiliginden olabilir
kanalınn biri acık dior amaanasip
amin cnm hayırlısıyla bızımde olucak rabbımın ıznıyle....tabisiiikullanmasam ya da ertelemeye kalksam agrım baslıyo gıbı oluyo ...
aynen canım nasip kısmet hayatta herşey.....streste çok etken kafamızdan bir atabilsek belki herşey değişecek ama olmuyor işte dediğin gibi hastaneye tekrar gideceğim diye okadar stresliyimki içimde fırtınalar kopuyor ama eşime bile belli etmemeye çalışıyor....rabbim dayanma gücümüzü arttırsın inşallah
Bende 4.5 yıllık evliyim..3 yıldır istiyoruz ama maalesef...5 aydır tedavi görüyorum pkoluyum..bu gidişle biraz daha uğraşacam gibi gözüküyor...doktorum bile geçen ,biraz uğraşacaksın ama olacak dedi.Rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah
aman canım ilacı sakın bırakma çünkü kullanmazsak Allah korusun böbrek yetmezliğine sebep oluyormuş onu duyduğumdan beri kullanıyorum ilacımı yoksa arada bende kullanmıyordum....hatta bazı doktorlar hamileykende kullandırıyormuş ablan kullandı mı ilacı hamilelik döneminde?
kısssssss geceeee soğan kuru neden denemıyorsunacebeee
amin canımmmiçine atmaa canım yumurtalıklar cok etkilenior derdi doktor eşinle konus en yakın destekcimiz onlar
İncir kürünü denemdim ama.soğan kürünü denemedim..şubatta onu deneyeyim bi de..iyi ki hatırlattın canım,çok saol
evet cnm ...ben daha bır senedır kullanıyorum bu ılcaı cunku hıc bı dr saolsunlar anlayamadılar bu agrıların sebebını en sonunda gıttım bolumune test yaptırdım pozıtıf cıkınca dr kullanmaya basla dedi...kullandı cnm mecbur ya atak olsa dımı kıvranıp durcak.. bu arada tuba unsal da akdenız atesı ve ıkı cocuk sahıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?