Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A.slm hoşgeldin canımSelammm![]()
Selammm![]()
selam hoş geldinnsende bebiş özlemimi cekiorsunuz bizler gibi
Hoşbuldum canım..ooo ellerinize sağlıkhoşgeldin gecee ... yakmaz olur muyuz yaktık..yemekler hazır :))
HOSBULDUN CANLAR. EVETTT![]()
HOSBULDUN CANLAR. EVETTT![]()
mutlaka bakmalısın ..gercekten gülmek garantı ...bizim de ıstedıgmız bu zaten :))neslim bende biras izledimm ama neden se yarım kaldı netden bakıcam sonra cok komik![]()
Hoşbuldum canım..ooo ellerinize sağlık
😁😁
aglamaaa ama hayırlısı nediyelim ne kadar zamandır istiyorsun anlatsana biras kendini![]()
gecceemm hoş geldinn ne mumu kıss :26::26::26:
kaç yıllık evlisiniz ...yaşın kendını tanıtır mısın bıraz..tedavı falan görrdunuz mu
23 yasındayım 3 yıllık evliyiz allah'a cok sükür mükemmel bir eşim var musmutluyuz
Rabbim birde bebiş verse hersey daha da güzel olucak.inanıyorum dua ediyorum![]()
inş. cnm biz de o umutla bklıyoruz dua edıyoruz ıns... verıcek rabbım..tedavı gördunuz mu23 yasındayım 3 yıllık evliyiz allah'a cok sükür mükemmel bir eşim var musmutluyuz
Rabbim birde bebiş verse hersey daha da güzel olucak.inanıyorum dua ediyorum![]()
hayırlı geceler bayanlar topicinizi yeni farkettim inşallah hepinize uğur ve bebiş getirirbende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ve heran regl olabilirim yine hayırlısı artık
![]()
Çok iyi olduğum söynemezmutlaka bakmalısın ..gercekten gülmek garantı ...bizim de ıstedıgmız bu zaten :))
saol cnm nasılsın ...
23 yasındayım 3 yıllık evliyiz allah'a cok sükür mükemmel bir eşim var musmutluyuz