• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neslim bende biras izledimm ama neden se yarım kaldı netden bakıcam sonra cok komik :52::52:

aglamaaa ama hayırlısı nediyelim ne kadar zamandır istiyorsun anlatsana biras kendini:31:

23 yasındayım 3 yıllık evliyiz allah'a cok sükür mükemmel bir eşim var musmutluyuz :16::16:
Rabbim birde bebiş verse hersey daha da güzel olucak.inanıyorum dua ediyorum :54::54:

hayırlı geceler bayanlar topicinizi yeni farkettim inşallah hepinize uğur ve bebiş getirir:16:bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ve heran regl olabilirim yine hayırlısı artık:50:

kaç yıllık evlisiniz ...yaşın kendını tanıtır mısın bıraz..tedavı falan görrdunuz mu

23 yasındayım 3 yıllık evliyiz allah'a cok sükür mükemmel bir eşim var musmutluyuz :16::16:
Rabbim birde bebiş verse hersey daha da güzel olucak.inanıyorum dua ediyorum :54::54:

allahım mutlulugunuzu dagım etsin canım insallah en kısa zamandaa bebişinede kavusursunn
tedavi görüyormusun

inş. cnm biz de o umutla bklıyoruz dua edıyoruz ıns... verıcek rabbım..tedavı gördunuz mu

hayırlı geceler bayanlar topicinizi yeni farkettim inşallah hepinize uğur ve bebiş getirir:16:bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ve heran regl olabilirim yine hayırlısı artık:50:

ii geceler naz hosgeldın... bebısler sırayla gelır inş... kaç yıllık evlısın..tedavı anlatıırsan tanırız bırbırımzı

mutlaka bakmalısın ..gercekten gülmek garantı ...bizim de ıstedıgmız bu zaten :))

saol cnm nasılsın ...
Çok iyi olduğum söynemez :( idare ediyorum işte..sende iyisini inşallah ?

Maşallah.. Rabbim tez zamanda birde bebiş verir size inşallah.. Mutlugunuza mutluluk katar

Back