O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahım mutlulugunuzu dagım etsin canım insallah en kısa zamandaa bebişinede kavusursunn
tedavi görüyormusun

aminnn insallah tatlım.evet canım yumurtalık takibine basladım 2.ayımdayım klomen iciyorum bugun 2.yi ictim
salı günü kontrolüm var. Pekala sen bebek istiyormusun ?

hayırlı geceler bayanlar topicinizi yeni farkettim inşallah hepinize uğur ve bebiş getirirbende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ve heran regl olabilirim yine hayırlısı artık

insaalahh olmazsın canım son ana kadar umut kesilmezz

Aminnn hepinize cookk tesekkürler arkadaslarrr dualarınızı esirgemeyinn

cnm yumurtalık takibi.klomen iciyorum suanda :26:

hoşbulduk canım....4.5 yıllık evliyim 3.5 yıldan fazla oldu bebek isteyeli en son ekimde bir negatif aşılamam var kürler,ebeler,klomenler,hsg vs herşey yapıldı.....sanırım haftaya tekrar aşılamaya başlayacağım işte böyle sizler ne zamandır istiyorsunuz bayanlar?rabbim fazla bekletmez inşallah...

hayırlı geceler bayanlar topicinizi yeni farkettim inşallah hepinize uğur ve bebiş getirirbende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ve heran regl olabilirim yine hayırlısı artık

Hoşgeldin topikimize arkadaşım...inşallah uğur getirir 2014 bizim yılımız olur.

23 yasındayım 3 yıllık evliyiz allah'a cok sükür mükemmel bir eşim var musmutluyuz
Rabbim birde bebiş verse hersey daha da güzel olucak.inanıyorum dua ediyorum

İLK 2 YIL İSTEMEMİSTİK 1 YILDIR DÜSÜNÜYORUZ ARTIK.RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI EVLAT NASİP EYLER İNSALLAHH

hoşgördüm tatlım..bizim buralarda istenmeyen misafir gelince öyle derler..kırmızı mumları yakmıştik geldi.(misafire değil tabi içinden :)))).

hım anladımm tatlımm ama biz seni istiyoruzz

aminnn insallah tatlım.evet canım yumurtalık takibine basladım 2.ayımdayım klomen iciyorum bugun 2.yi ictim
salı günü kontrolüm var. Pekala sen bebek istiyormusun ?

eveet canım istemezmıyımm uc bucuk senedir amaliyatlar asılamalarr ama
tüp bebek asamasındayım suan biras ara verdim tedaviyee

esınde yada sende bı problem yoktur inşallah.. bende 6 yıl 5 aydır evlıyım :)) esım ve bende sorun olmadıgı halde sebepsız..butun tetkıkler yapıldı bı negatıf asılamam var öle işte

hsg temiz.hormonlar normal benimde klomen iciyorum iste yumurtalık takibi.yaa ins.rabbim aratmazz.cookk korkuyorum

pofuduknaz : hemen hemen aynı saylılır tarihlerimizz canımm bende 5 negatif asılama yasadım
bi sorun var mı sende yada esinde
ben tüp bebek asamasındayım suann beklemeya aldım biras

sayın KADINLAR KULÜBÜ YÖNETİCİLERİ... rica edıyorum alıntı ıle cevap yazılırken msj gelmesin.. bu uygulamadan hiç memnun değilizzzz

esınde yada sende bı problem yoktur inşallah.. bende 6 yıl 5 aydır evlıyım :)) esım ve bende sorun olmadıgı halde sebepsız..butun tetkıkler yapıldı bı negatıf asılamam var öle işte

bizde de görünürde sebepsiz canım benimde bir negatif aşılamam var regl olursam haftaya bir kere daha deneyeceğim aşılama bakalım:26:

İLK 2 YIL İSTEMEMİSTİK 1 YILDIR DÜSÜNÜYORUZ ARTIK.RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI EVLAT NASİP EYLER İNSALLAHH

amin canım inşaalahh
kanal filmi cekildin mii canımm bütün tahlilerin yapıldımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…