allahım mutlulugunuzu dagım etsin canım insallah en kısa zamandaa bebişinede kavusursunn
tedavi görüyormusun
hayırlı geceler bayanlar topicinizi yeni farkettim inşallah hepinize uğur ve bebiş getirirbende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ve heran regl olabilirim yine hayırlısı artık
inş. Cnm biz de o umutla bklıyoruz dua edıyoruz ıns... Verıcek rabbım..tedavı gördunuz mu
ii geceler naz hosgeldın... Bebısler sırayla gelır inş... Kaç yıllık evlısın..tedavı anlatıırsan tanırız bırbırımzı
inş. cnm biz de o umutla bklıyoruz dua edıyoruz ıns... verıcek rabbım..tedavı gördunuz mu
ii geceler naz hosgeldın... bebısler sırayla gelır inş... kaç yıllık evlısın..tedavı anlatıırsan tanırız bırbırımzı
hayırlı geceler bayanlar topicinizi yeni farkettim inşallah hepinize uğur ve bebiş getirirbende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum ve heran regl olabilirim yine hayırlısı artık
cnm yumurtalık takibi.klomen iciyorum suanda :26:
23 yasındayım 3 yıllık evliyiz allah'a cok sükür mükemmel bir eşim var musmutluyuz
Rabbim birde bebiş verse hersey daha da güzel olucak.inanıyorum dua ediyorum
hoşgördüm tatlım..bizim buralarda istenmeyen misafir gelince öyle derler..kırmızı mumları yakmıştik geldi.(misafire değil tabi içinden :)))).
aminnn insallah tatlım.evet canım yumurtalık takibine basladım 2.ayımdayım klomen iciyorum bugun 2.yi ictim
salı günü kontrolüm var. Pekala sen bebek istiyormusun ?
insaalahh olmazsın canım son ana kadar umut kesilmezz
hımm ..yenı mı basladınız tedavıye.. inş..yumişler büyür catlar ve mutlu son hamiş kalırsın...ve kalırızz
hoşbulduk canım....4.5 yıllık evliyim 3.5 yıldan fazla oldu bebek isteyeli en son ekimde bir negatif aşılamam var kürler,ebeler,klomenler,hsg vs herşey yapıldı.....sanırım haftaya tekrar aşılamaya başlayacağım işte böyle sizler ne zamandır istiyorsunuz bayanlar?rabbim fazla bekletmez inşallah...
Hoşgeldin topikimize arkadaşım...inşallah uğur getirir 2014 bizim yılımız olur.
esınde yada sende bı problem yoktur inşallah.. bende 6 yıl 5 aydır evlıyım :)) esım ve bende sorun olmadıgı halde sebepsız..butun tetkıkler yapıldı bı negatıf asılamam var öle işte
sayın KADINLAR KULÜBÜ YÖNETİCİLERİ... rica edıyorum alıntı ıle cevap yazılırken msj gelmesin.. bu uygulamadan hiç memnun değilizzzz
İLK 2 YIL İSTEMEMİSTİK 1 YILDIR DÜSÜNÜYORUZ ARTIK.RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI EVLAT NASİP EYLER İNSALLAHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?