evet canım arkadaşın dediği gibi soğan kürünü yapsana
İyi ki hatırlattınız..denemekten zarar gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım arkadaşın dediği gibi soğan kürünü yapsana
haklısın canım birde gurbetteyim kimsemde yok burada evde düşün dureşime ilk zamanlar söylüyordum ama baktımki o daha fazla stres yapıyor artık 2 yıldır birşey demiyorum canım içim ağlasa da ona mutluymuşum gibi davranıyorum oda stres olmasın diye
evet canım tuba ünsalı biliyorumher doktor bilmiyor canım bu hastalığı kaç sene boşu boşuna başka ilaçlar kullandımbenim ağrım karın bölgemde oluyor seninki nereden de oluyor canım bende 8 senedir ilacı kullanıyorum kuzenimde vardı benimde bende de olduğu ortaya çıktı rabbim dermansız dert vermesin inşallah
haklısın canım kimseyle konuşulmuyor zaten konuşmaya bile gerek yok kırk kat el kapı komşun bile aaa kocanda amma tembelmiş hahaha kikiki yapıyor arkandan da adını kısıra çıkarıyor ne diyeyimki rabbim görüyor yüzümüzü kara çıkartmasın inşallahallahım yardımcın olsun canım ama inan yakın olsada insan konusamıyor kimseylee
haklısın erkelerin stresii sperm sayısını düşürüyor benim son asılamm da cok düşmütüü mesela
aynen cnm karın bolgesınde ve etafa yayılıo sukur ılacları kullandıgımdan berı agrım olmuyorr
haklısın canım kimseyle konuşulmuyor zaten konuşmaya bile gerek yok kırk kat el kapı komşun bile aaa kocanda amma tembelmiş hahaha kikiki yapıyor arkandan da adını kısıra çıkarıyor ne diyeyimki rabbim görüyor yüzümüzü kara çıkartmasın inşallah
aynen canım ya atak geldiğinde 3 gün yatıyorum ben en az 3 kilo veriyordum çok şükür ilacı alınca kalmadı arada ayağıma hafif olarak vuruyor hissediyorum ama ayakta atlatıyorum
haklısın canım kimseyle konuşulmuyor zaten konuşmaya bile gerek yok kırk kat el kapı komşun bile aaa kocanda amma tembelmiş hahaha kikiki yapıyor arkandan da adını kısıra çıkarıyor ne diyeyimki rabbim görüyor yüzümüzü kara çıkartmasın inşallah
aynen canım ya atak geldiğinde 3 gün yatıyorum ben en az 3 kilo veriyordum çok şükür ilacı alınca kalmadı arada ayağıma hafif olarak vuruyor hissediyorum ama ayakta atlatıyorum
cok iyibiliriimm bendee benim bi komsum var durup durup cocuk mevzusu acar demişler aklı basında birileri digip durnma su kıza belki olmuyordur dıyemıodur içden içe üzülür ama yo o halen konusur ama allah bilsinnn aynı ortama girmemeye calısıyorum
cok iyibiliriimm bendee benim bi komsum var durup durup cocuk mevzusu acar demişler aklı basında birileri digip durnma su kıza belki olmuyordur dıyemıodur içden içe üzülür ama yo o halen konusur ama allah bilsinnn aynı ortama girmemeye calısıyorum
Ben hep öyle dua ediyorum..Allahım bizi gülenecek duruma düşürme,çok bekletme..çünkü artik kimse kimsenin iyiliğini istemiyor
üzülmek yok arkadaslar... napalım bızım de ımtıhanımız bu ...ALLAHIM ınş daha fazla bekletmez bızı...sorunlarnız oldukca yazın dertleselım gulelım aglayalım kendı kendınızı yıyıp bıtırmeyın
bende hep Allah rızası için aman kalplerini kırmayayım diye cevap vermedim canım ama ne oldu olan bana oldu içime ata ata dert sahibi oldumama şimdi akıllandım hiçbiriyle konuşmuyorum kapımı bile çalamıyorlar evde ölsem kimsenin haberi olmaz ama kafam rahat en azından rabbim büyük hepisini Allaha havale ediyorum yine kalplerini kırmadım ama ben uzak durunca anladılar çok şükürneyse ben çıkıyorum hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum artık topicinize uğrarımrabbim hepinizin gönlüne göre versin hayırlı geceler
Bende öyle yapiyorum,görüştüğüm kimse yok,kafam rahat sinir stres olup uzulmuyorum da..bizde çok memnun olduk.. Unutma bizi yine gel..iyi gecelerbende hep Allah rızası için aman kalplerini kırmayayım diye cevap vermedim canım ama ne oldu olan bana oldu içime ata ata dert sahibi oldumama şimdi akıllandım hiçbiriyle konuşmuyorum kapımı bile çalamıyorlar evde ölsem kimsenin haberi olmaz ama kafam rahat en azından rabbim büyük hepisini Allaha havale ediyorum yine kalplerini kırmadım ama ben uzak durunca anladılar çok şükürneyse ben çıkıyorum hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum artık topicinize uğrarımrabbim hepinizin gönlüne göre versin hayırlı geceler
evveeett yaa yasamayan anlamıor bizii ama düşünmüor benim kızım da torunum da yasarmıyım demior
sana hayranım zatenn masallahın varr canımmm :26:hep böyle güçlü ol
valla cnm rabbım verıyo sabrını vermese hıc bu sekıl konusamazdık .. he son noktaya gelmıyor musun dıye sorarsan gelıorum ..hele yenı dogum yapan bırıne gıttıgımde ne kadar aglamıcam desem de aglıyoum ne yapım o da gözumdekı yas durduraamıyorum kı aksın dursun ne yapıyımm
benimm suara aglayasım yokk ama duyguandım bak şimdi benn
tekrar doktora tedaviye baslıcagımm aklıma gelincede kötü oluyorumm
Bende öyle yapiyorum,görüştüğüm kimse yok,kafam rahat sinir stres olup uzulmuyorum da..bizde çok memnun olduk.. Unutma bizi yine gel..iyi geceler
Allaha havale etmekten başka çare yok
moralını bozma cnm inş iyi sonuçlanacak ..dua et bol bol kuran okumaya calıs ....
o nasıl oluyor 41 kısıye hurma mı dagıtcan :)dunkuu arkadas nerdee gelmedi bugun su hurmayı soracaktımm yapsam mi ki ben onuu
41 kiş ye nasıl diyecem bi de o var ama:26:
o nasıl oluyor 41 kısıye hurma mı dagıtcan :)