işde tam anlayamadım canım soracaktımm ama gelmedi bugun
gelır yarın belkı sorarsın.... kısssssssssssssssss geceeeeeee pek sessızsın sen yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işde tam anlayamadım canım soracaktımm ama gelmedi bugun
gelır yarın belkı sorarsın.... kısssssssssssssssss geceeeeeee pek sessızsın sen yaaaaa
adını tasıyor benim arkadasım gecee gibi sessizzama yazmadaa
evet cnm bıraz öleee hadı yatmıon mu ben kacıcam sımıcikkk
evet canımm yatıcam bendee iyii gecelerr tatlımm
canım utanacak birşey yok niyetini et türkçe okunuşuyla okubi ögrenemedimm yaa cok utanıorum zatennn
HAYIRLI CUMALARR HERKEZE
benim arkadasın kızı da oyle idi bi açar agzını kapatmazdıı gece uykum hiç yok derdiii 6 ay böle devam ettii
senin ki ne kadarlık oldu canım ismi neydii:26::26:
4 ay 1 haftalik oldu ismi Fatih (( bugun yine cok huysuz hic sakinlesmiyor kafayi yemek uzreyim
bebişin daha yeniymiş canım küçücük rabbim analı babalı büyütsün inşallahdarısı da bizlereeeeeee
canım utanacak birşey yok niyetini et türkçe okunuşuyla oku
hayırlı cumalar canımrabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhhhh
HURMAYI soran arkadaşım bende onu duymuştum 41 hurmaya 41 meryem suresi okunacak sanırım her birine bir meryem suresi sonra sen yiyeceksin sanırım tam hatırlamıyorum canım ama:26:
4 ay 1 haftalik oldu ismi Fatih (( bugun yine cok huysuz hic sakinlesmiyor kafayi yemek uzreyim
Tesekkur ederim bitanem, AMIN ALLAHIM en kisa zamanda size nasip etsin INSALLAH kac yillik evlisin ne kadar suredir bebek istiyorsunuz? Dr.a gittin mi hic?