O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allahım yardımcın olsun canım ama inan yakın olsada insan konusamıyor kimseylee
haklısın erkelerin stresii sperm sayısını düşürüyor benim son asılamm da cok düşmütüü mesela

aynen cnm karın bolgesınde ve etafa yayılıo sukur ılacları kullandıgımdan berı agrım olmuyorr

allahım yardımcın olsun canım ama inan yakın olsada insan konusamıyor kimseylee
haklısın erkelerin stresii sperm sayısını düşürüyor benim son asılamm da cok düşmütüü mesela
haklısın canım kimseyle konuşulmuyor zaten konuşmaya bile gerek yok kırk kat el kapı komşun bile aaa kocanda amma tembelmiş hahaha kikiki yapıyor arkandan da adını kısıra çıkarıyor ne diyeyimki rabbim görüyor yüzümüzü kara çıkartmasın inşallah
aynen cnm karın bolgesınde ve etafa yayılıo sukur ılacları kullandıgımdan berı agrım olmuyorr

aynen canım ya atak geldiğinde 3 gün yatıyorum ben en az 3 kilo veriyordum çok şükür ilacı alınca kalmadı arada ayağıma hafif olarak vuruyor hissediyorum ama ayakta atlatıyorum

cok iyibiliriimm bendee benim bi komsum var durup durup cocuk mevzusu acar demişler aklı basında birileri digip durnma su kıza belki olmuyordur dıyemıodur içden içe üzülür ama yo o halen konusur ama allah bilsinnn aynı ortama girmemeye calısıyorum

Ben hep öyle dua ediyorum..Allahım bizi gülenecek duruma düşürme,çok bekletme..çünkü artik kimse kimsenin iyiliğini istemiyor

ben tüp yaptırcammm yaa şimdi ayy cok korkuyorum yaa :26::26:
her seferinde baska doktor bakıomuss
benim doktoru cok aararım artık

üzülmek yok arkadaslar... napalım bızım de ımtıhanımız bu ...ALLAHIM ınş daha fazla bekletmez bızı...sorunlarnız oldukca yazın dertleselım gulelım aglayalım kendı kendınızı yıyıp bıtırmeyın

bende hep Allah rızası için aman kalplerini kırmayayım diye cevap vermedim canım ama ne oldu olan bana oldu içime ata ata dert sahibi oldumama şimdi akıllandım hiçbiriyle konuşmuyorum kapımı bile çalamıyorlar evde ölsem kimsenin haberi olmaz ama kafam rahat en azından rabbim büyük hepisini Allaha havale ediyorum yine kalplerini kırmadım ama ben uzak durunca anladılar çok şükürneyse ben çıkıyorum hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum artık topicinize uğrarımrabbim hepinizin gönlüne göre versin hayırlı geceler

Ben hep öyle dua ediyorum..Allahım bizi gülenecek duruma düşürme,çok bekletme..çünkü artik kimse kimsenin iyiliğini istemiyor

evveeett yaa yasamayan anlamıor bizii ama düşünmüor benim kızım da torunum da yasarmıyım demior

sana hayranım zatenn masallahın varr canımmm :26:hep böyle güçlü ol

hayırlı geceler canım her zaman beklerizz bende seni tanıdıgıma mennun oldum

Bende öyle yapiyorum,görüştüğüm kimse yok,kafam rahat sinir stres olup uzulmuyorum da..bizde çok memnun olduk.. Unutma bizi yine gel..iyi geceler
evveeett yaa yasamayan anlamıor bizii ama düşünmüor benim kızım da torunum da yasarmıyım demior

Allaha havale etmekten başka çare yok

sana hayranım zatenn masallahın varr canımmm :26:hep böyle güçlü ol

valla cnm rabbım verıyo sabrını vermese hıc bu sekıl konusamazdık .. he son noktaya gelmıyor musun dıye sorarsan gelıorum ..hele yenı dogum yapan bırıne gıttıgımde ne kadar aglamıcam desem de aglıyoum ne yapım o da gözumdekı yas durduraamıyorum kı aksın dursun ne yapıyımm

benimm suara aglayasım yokk ama duyguandım bak şimdi benn
tekrar doktora tedaviye baslıcagımm aklıma gelincede kötü oluyorumm

Bende öyle yapiyorum,görüştüğüm kimse yok,kafam rahat sinir stres olup uzulmuyorum da..bizde çok memnun olduk.. Unutma bizi yine gel..iyi geceler

Allaha havale etmekten başka çare yok

dunkuu arkadas nerdee gelmedi bugun su hurmayı soracaktımm yapsam mi ki ben onuu
41 kiş ye nasıl diyecem bi de o var ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…