- 14 Kasım 2024
- 26
- -4
-
- Konu Sahibi aldatlankadnn
Kızla niye iletişime geçip kendinizi küçük düşürüyorsunuz ? Ne ağlayacaksın ya zaten adam gibi ilişki yokmuş.merhabalar, 1,5 yıllık ilişkimde defalarca ayrıldık ilk aşkım olduğu için onu kaybetmek istemiyordum hep şans verdim barıştık. 5 ay ayrı kaldık barışma niyetimde yoktu ama onun için yaptığım bir hata yüzünden son bir şans vereyim dedim ve barıştım. barışmam için yalvardı karşımda hüngür hüngür ağladım 2 damla göz yaşına kandım şimdi onun yüzünden hiç dinmeyecek bir gözyaşına sahibim. barıştığımızda her şey çok güzeldi sanki eskisi gitmiş başka biri gelmişti güzel sözler afedersiniz tuvalete giderken bile haber ediyordu ararsan açamam merak etme diye. böyle bir adam aradan 1 hafta geçtikten sonra bana yalan söyledi ve o gece bitirdim zaten 1 2 önceden hal ve hareketleri değişmişti. meğersem başka bir kızla tanışmış ve sevgili olmuş bunu 1.5 ay sonra öğrendim. geçen günlerde kızı buldum ve yazdım kıza beni aldattı senide alet etti diye kızın umrunda bile olmadı. 1,5 yıllık sürede yaşadıklarım çok ağırdı ama resmen kördüm benim yaşadıklarımı yaşamaması için kızı uyardım ama kız asla dinlemiyorum. çok mükemmeliz ben ona çok güveniyorum diyor bana. ilk başlarda bana karşıda öyleydi diyorum yok kız cahilin teki resmen. eğer ki ben onu ilk tanıdığımda biri gelip bana bunları söyleseydi o adamın bir daha yüzüne bakmazdım bir kadın bunu başka bir kadına nasıl yapıyor. o adama yazdım bana dediği tek şey benim dünyaları verebileceğim hayatımın anlamı olan insana nasıl yazabiliyorsun. ama aynı adam benim bir yerim ağrıdığında öpüp iyileştiren daha çok değil yakın zamanda benim için her şeyi yapan adamdı. seviyormuyum hayır ama hazmedemiyorum ben onu kadar sevmişken onun bana bunu yapmasını kaldıramıyorum. çok pişman olsun istiyorum bana yaptıkları yaşasın istiyorum mutlu olduğu 1 dk bile olmasın istiyorum çok mu şey istiyorum. dua edin bana kızlar aldatılmak evleneceğin ilk sevgilin ilk aşkın tarafından aldatılmak çok kötü bir duygu. siz siz olun ne olursa olsun bir kere hata yapanı asla affetmeyin ve biri size o adam kötü üzüleceksin diyince dinleyin onu.
Bile bile lades olmuş seninkimerhabalar, 1,5 yıllık ilişkimde defalarca ayrıldık ilk aşkım olduğu için onu kaybetmek istemiyordum hep şans verdim barıştık. 5 ay ayrı kaldık barışma niyetimde yoktu ama onun için yaptığım bir hata yüzünden son bir şans vereyim dedim ve barıştım. barışmam için yalvardı karşımda hüngür hüngür ağladım 2 damla göz yaşına kandım şimdi onun yüzünden hiç dinmeyecek bir gözyaşına sahibim. barıştığımızda her şey çok güzeldi sanki eskisi gitmiş başka biri gelmişti güzel sözler afedersiniz tuvalete giderken bile haber ediyordu ararsan açamam merak etme diye. böyle bir adam aradan 1 hafta geçtikten sonra bana yalan söyledi ve o gece bitirdim zaten 1 2 önceden hal ve hareketleri değişmişti. meğersem başka bir kızla tanışmış ve sevgili olmuş bunu 1.5 ay sonra öğrendim. geçen günlerde kızı buldum ve yazdım kıza beni aldattı senide alet etti diye kızın umrunda bile olmadı. 1,5 yıllık sürede yaşadıklarım çok ağırdı ama resmen kördüm benim yaşadıklarımı yaşamaması için kızı uyardım ama kız asla dinlemiyorum. çok mükemmeliz ben ona çok güveniyorum diyor bana. ilk başlarda bana karşıda öyleydi diyorum yok kız cahilin teki resmen. eğer ki ben onu ilk tanıdığımda biri gelip bana bunları söyleseydi o adamın bir daha yüzüne bakmazdım bir kadın bunu başka bir kadına nasıl yapıyor. o adama yazdım bana dediği tek şey benim dünyaları verebileceğim hayatımın anlamı olan insana nasıl yazabiliyorsun. ama aynı adam benim bir yerim ağrıdığında öpüp iyileştiren daha çok değil yakın zamanda benim için her şeyi yapan adamdı. seviyormuyum hayır ama hazmedemiyorum ben onu kadar sevmişken onun bana bunu yapmasını kaldıramıyorum. çok pişman olsun istiyorum bana yaptıkları yaşasın istiyorum mutlu olduğu 1 dk bile olmasın istiyorum çok mu şey istiyorum. dua edin bana kızlar aldatılmak evleneceğin ilk sevgilin ilk aşkın tarafından aldatılmak çok kötü bir duygu. siz siz olun ne olursa olsun bir kere hata yapanı asla affetmeyin ve biri size o adam kötü üzüleceksin diyince dinleyin onu.
ben aldatıldığımı kızdan öğrendim zaten ve kızın da benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum ondan bir kadına bunu yapmak vicdanıma sığmadıKızla niye iletişime geçip kendinizi küçük düşürüyorsunuz ? Ne ağlayacaksın ya zaten adam gibi ilişki yokmuş.
evet cidden öyle olmuş ama her şeyi yapar bunu yapmaz diyordum çünkü zamanında kendiside aldatılmışBile bile lades olmuş seninki
Bırak herkes kimin ne olduğunu kendi öğrensin
Her şeyin acısı geçer unutulur. Gözyaşı vs de kalmaz.
Kıyas etmiyorum ama sağlığın yerinde sevdiklerin sağ, üç paralık adam için üzülmeye değmez. Zamanla soğur için geçer her şey
evetBile bile lades demişsin
Ya birak herkes secimlerini yaşarben aldatıldığımı kızdan öğrendim zaten ve kızın da benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum ondan bir kadına bunu yapmak vicdanıma sığmadı
O kız da sizin gibi “bunu yapmaz ben ona güveniyorum” diyor işte. Yani kıza ne kadar cahil deseniz de çok bir farkınız yok. Siz nasıl iki damla gözyaşına kandıysanız o da kanmıştır. Neyse geçmiş olsun. O da yaşayarak öğrenecek güvenmemesi gerektiğinievet cidden öyle olmuş ama her şeyi yapar bunu yapmaz diyordum çünkü zamanında kendiside aldatılmış
Sevmedigin biri icin sırf hazımsızlık yüzünden dinmeyecek gözyası mı? 22 yasındasın ne bu drama, evet üzülmen normal ve bu sürec gececek,suanki sevgilisine bana takıntılı biri askından yapıyor dediyse nasıl ikna olsun o gariban.Ayrıca sen söylemissin,onlar ayrılır ayrılmaz artık kendi bilir boynuzlanınca anlar ya da belki o boynuzlar.Sen kendi yoluna bak ilk askım diye kaybetmek istemiyordum demissin bak ilk askınmıs ama adam degilmis.şimdi onun yüzünden hiç dinmeyecek bir gözyaşına sahibim
büyük ihtimalle dediğin gibi oldu zaten geçicek biliyorumSevmedigin biri icin sırf hazımsızlık yüzünden dinmeyecek gözyası mı? 22 yasındasın ne bu drama, evet üzülmen normal ve bu sürec gececek,suanki sevgilisine bana takıntılı biri askından yapıyor dediyse nasıl ikna olsun o gariban.Ayrıca sen söylemissin,onlar ayrılır ayrılmaz artık kendi bilir boynuzlanınca anlar ya da belki o boynuzlar.Sen kendi yoluna bak ilk askım diye kaybetmek istemiyordum demissin bak ilk askınmıs ama adam degilmis.
Adını sanını meslegini herşeyini yalan söyleyen adam sevgilisine ifsalandı da kız iplemedi,evlendilerben aldatıldığımı kızdan öğrendim zaten ve kızın da benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum ondan bir kadına bunu yapmak vicdanıma sığmadı
ama bana onla ilk sevgiliyken kimse gelip böyle biri olduğunu anlatmadı anlatsaydı asla şans vermezdim.O kız da sizin gibi “bunu yapmaz ben ona güveniyorum” diyor işte. Yani kıza ne kadar cahil deseniz de çok bir farkınız yok. Siz nasıl iki damla gözyaşına kandıysanız o da kanmıştır. Neyse geçmiş olsun. O da yaşayarak öğrenecek güvenmemesi gerektiğini
zaten öyle yaptım hayatımdan çıktılar. üzülüyorum evet ama bittiğine değil kendi salaklığımaKendin kaşınmışsın kusura bakma. İkisini de her yerden engelle hayatindan cikar. Kafani da degistir. Bu kafayla daha cok uzulursun.
kız çok küçük ama yaşasın istemiyorum böyle şeyler kardeşim yaşında kandırılmış belliAdını sanını meslegini herşeyini yalan söyleyen adam sevgilisine ifsalandı da kız iplemedi,evlendiler.Bırak o da yasayarak öğrenmek istiyor demek ki.
Sana başkası anlatmamış ama direkt kötü şeyleri kendi yaşatmış. Yine de şans vermişsin. Kızı bu kadar garipsemen tuhaf geldi o yüzden. Yaşadıklarınızın birbirinden pek bir farkı yok. Sana gelip ağlandığı gibi ona da gidip bu kız takıntılı peşimi bırakmıyor diye ağlandı muhtemelen.ama bana onla ilk sevgiliyken kimse gelip böyle biri olduğunu anlatmadı anlatsaydı asla şans vermezdim.
Elinden gelen sadece haber vermekti yapmıssın,gerisi onu baglar artık.Sen aslında kız seni dinleyip ayrılsaydı o kerestenin kıvrandığını görecegin icin de sevinecektin.Bu da seni yıpratıyor suan.Senlik durum yok artık dedigim gibi yüzünü gördün hayatına bak çok gençsin böyleleri icin üzülerek geçirme güzelim zamanlarını.kız çok küçük ama yaşasın istemiyorum böyle şeyler kardeşim yaşında kandırılmış belli