O adam geri dönecek!!

Ya taktik istiyorum
Misal arkadaşım onunla sosyal medyadan konuşup kendine aşık edip sonra yüz üstü bıraksa bana döner mi

Bunu ciddi mi sordunuz ? Yaşınız 12.5 filan mı ? Şu düşüncelerle karşınızdaki insana da iyi bir profil çizmediniz diye düşünüyorum. Siz ondan etkilendiniz ama o sizden etkilenmedi. O nikah basılacak seviyede ama siz de öyle misiniz acaba ? Sizin zihniyetinizdeki bir insanla ben de olmazdım. Kusura bakmayın da olgun davranmıyorsunuz.

Gereksiz hırs yapmışsınız hint kumaşı değil ya.Boşverin gitsin. Düşündüğünüz kadar etkilense sürerdi. :işsiz:Bunlara harcayacağınız enerjiyi başka şeylere harcasanız ya.

Bulusmaya cagir kafasina tava indir. Kacir. Tovbe yaa adam istemiyo belli zorla gerimi gelecek:oha: kendine deger ver biraz pesinden niye kosuyorsun? Bulunmaz hint kumasi mi?

Son düzenleme:
Öyle bir başlık atmışsınız ki hani bir planınız var da onu uygulamaya koyacakmışsınız gibi...

Sonra da fikir istemişsiniz.
Size altin değerinde bir fikir
Seven erkek her sekilde ulasir,sevmeyen erkek de her sekilde kaçar.

Bu nedenle kendinizi sartlamayin,gelecek olsa coktan gelirdi

Bir daha dönmez. İnat değilmi :KK11:
Arkadaş siz bi liste yazın hangi cevapları kabul ediyosanız ona göre copy paste yapalım, yormayın bizi. Bi daha dönmezin nesi kırıcı Allaysen? Ayrıl demek yasak, dönmez demek yasak hele boşan diyince dava ediliyoruz bu ne ya. Açmayın konu o zaman. Dönmez işte dönmez:KK47: dönerse de yine yürümez yine terkeder.

Bir daha dönmez. İnat değilmi :KK11:
Arkadaş siz bi liste yazın hangi cevapları kabul ediyosanız ona göre copy paste yapalım, yormayın bizi. Bi daha dönmezin nesi kırıcı Allaysen? Ayrıl demek yasak, dönmez demek yasak hele boşan diyince dava ediliyoruz bu ne ya. Açmayın konu o zaman. Dönmez işte dönmez:KK47: dönerse de yine yürümez yine terkeder.
Ahahah davalara doyamadik.
Dönmez ya da bosan denince hayal satmadigimiz için suçluyuz.

X