- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.015
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
O-M A D A M-G E R İ D Ö N E C E K diye okudum allah affetsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha dönmez demedim ki
Ya taktik istiyorum
Misal arkadaşım onunla sosyal medyadan konuşup kendine aşık edip sonra yüz üstü bıraksa bana döner mi
Baskasina asik biri olarak size donmesini istiyorsunuz.akilli adammis helal olsun .ben olsam arkama bakmadan kacardim sizdenYa taktik istiyorum
Misal arkadaşım onunla sosyal medyadan konuşup kendine aşık edip sonra yüz üstü bıraksa bana döner mi
kaç yasindasin.milletle kafamı buluyorsun.git hobi falan edin boyle eğleniyorum sanıyorken yanlız kalirsinYa taktik istiyorum
Demişsin Ya arkadasım aşık etse bıraksa onu sonra bana döner mi diyeHangi level
Ya taktik istiyorum
döneceği varsa da sana dönmezBir erkek nasıl geri döner
Bir erkek nasıl geri döner
Bir erkek sevmediği kadına dönmez.Bir erkek nasıl geri döner
İlk tercihe yerleşmiş işte çocukçocuğun kaçıncı tercihi olmayı göze aldığına göre değişir
Ahahah davalara doyamadik.Bir daha dönmez. İnat değilmi
Arkadaş siz bi liste yazın hangi cevapları kabul ediyosanız ona göre copy paste yapalım, yormayın bizi. Bi daha dönmezin nesi kırıcı Allaysen? Ayrıl demek yasak, dönmez demek yasak hele boşan diyince dava ediliyoruz bu ne ya. Açmayın konu o zaman. Dönmez işte dönmez dönerse de yine yürümez yine terkeder.