Nutellamdan Kıl Çıktı!!

sactan ben de cok igrenirim, bir zaman incir receli yerken inciri ortadan böldüm icinde ölü karincalar vardi, yemeden herseyi kontrol etmeye calisiyorum

kelimesi bile sabaha kadar kaşınmama yeterli

oturup kendileri yesinler kıllarını. artık kurtlu murtlu fındıklar içinde görmediğimiz neler vardır kimbilir

Bu nasil ispat edilir, her önüne gelen icine sac atip tazminat davasi acar o zaman

İspatı nasıl olur bilmiyorum ama, bu tür davalar çok fazla var. Yakın bi arkadaşım aldığı ekmekten saç kılı çıktığını arayıp ilgili firmaya anlatıyor, adamlar ertesi gün özür amaçlı bir kutu çeşit çeşit ekmek gönderiyorlar. Benzeri örnek çok fazla :)

Ben uzun süredir fast food tüketmiyorum

ben hiç gitmem öyle yerlere hayatımda belki bir belki iki defa gitmişimdir artık hiç gitmeyeceğim

Yedigim her urunu hatta her lokmayi kontrol ederim...

Dibinde cikinca insanin midesi bulaniyor, baslangic sorun degil

Yerinde olsam usenmez copten alir yarin da iade ederdim,
tuketici sikayetinde de bulunurdum.

çoktan çöpe gitti o evde değil. ürünü biz kendi marketimizde satıyoruz ancak firmanın kendisine şikayet edebilirim oraya da mail yazdım her önüme gelen sitede paylaşıcam dedim

Bir kerede dondurulmus ispanaktan yaptigim yemekten bocek cikmisti. Bana denk geldi. Allahtan agzima kasigi koyarken farketmistim. hala tuylerim diken diken olur. O gundur dondurulmus ispanak yiyemem.

Bir kerede dondurulmus ispanaktan yaptigim yemekten bocek cikmisti. Bana denk geldi. Allahtan agzima kasigi koyarken farketmistim. hala tuylerim diken diken olur. O gundur dondurulmus ispanak yiyemem.
nasıl yani yıkamamış mıydın? dondurulmuşta olsa önce çözdürüp bol bol yıkarım ben

Uzuldum yaa. Demek ki kurallara uyulmuyor pek uretilirken. Kili birak nasil kuflenir ki nutella.
bizde şok olduk gerçekten daha ambalajı açılmamıştı ya anlamadım nasıl küflendi... kağıdı açdığımızda bembeyaz kaplanmıştı üstü garipti.

nasıl yani yıkamamış mıydın? dondurulmuşta olsa önce çözdürüp bol bol yıkarım ben

Hayir. Guya onceden yikanmis. Zaten aldigim ispanagi yikasam nasil olurdu hic bir fikrim yok. Sonucta buz kutlesi gibi birsey.

Iste guvenmiceksin, yok yikanmis filan falan. Yaprakli gidalari dondurulmus almiyorum artik, cunku yikasam sanki butun vitamini gidicekmis gibi geliyor. Dersimi aldim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…