- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Pübik kılı çıkıyormuş fast food dan yahu daha ne olsun sıçana razıyım
kelimesi bile sabaha kadar kaşınmama yeterliAy yemin ederim alacakaranlık kuşağı bu benim için. Hastanelik olurdum heralde çok geçmiş olsun.
Benim reçelden tarantula'dan hallice bir örümcek çıkmıştı. 5 dk bakakalmıştım ne oldugunu anlamak için, gerisini hatırlamıyorum bayılmışım
Şefin spesyalidir o.Pübik kılı çıkıyormuş fast food dan yahu daha ne olsun sıçana razıyım
Ben uzun süredir fast food tüketmiyorumşaka olduğunu söyle dikkat etmemiştim
oturup kendileri yesinler kıllarını. artık kurtlu murtlu fındıklar içinde görmediğimiz neler vardır kimbilirbizimde daha kapağını açmadığımız son kullanma tarihi daha geçmeyen nutella küflenmişti atmıştık mecburen..
müşteri hizmetlerini ara şikayetini belirt. kanıtlamana gerek yok.. emin ol bir koli nutellayla gönlünü alacaklardır :)
ay gerçekten migerçi bende farketmeseydim midemdeydi şuanda
Bu nasil ispat edilir, her önüne gelen icine sac atip tazminat davasi acar o zaman
Ay yemin ederim alacakaranlık kuşağı bu benim için. Hastanelik olurdum heralde çok geçmiş olsun.
Benim reçelden tarantula'dan hallice bir örümcek çıkmıştı. 5 dk bakakalmıştım ne oldugunu anlamak için, gerisini hatırlamıyorum bayılmışım
Ben uzun süredir fast food tüketmiyorum
Yedigim her urunu hatta her lokmayi kontrol ederim...
Dibinde cikinca insanin midesi bulaniyor, baslangic sorun degil
Yerinde olsam usenmez copten alir yarin da iade ederdim,
tuketici sikayetinde de bulunurdum.
oturup kendileri yesinler kıllarını. artık kurtlu murtlu fındıklar içinde görmediğimiz neler vardır kimbilir
bence de kendileri yesinler
sarelle daha güzel.. o küflenmeden sonra nutellanın N si girmedi eve.
menşei manisa olması lazım...Turkiye de nasil nutella satiyolar anlamadim. Kuflenen var, kil cikan var. Acaba nerde uretilmis aldiklariniz cok merak ettim ?
menşei manisa olması lazım...
nasıl yani yıkamamış mıydın? dondurulmuşta olsa önce çözdürüp bol bol yıkarım benBir kerede dondurulmus ispanaktan yaptigim yemekten bocek cikmisti. Bana denk geldi. Allahtan agzima kasigi koyarken farketmistim. hala tuylerim diken diken olur. O gundur dondurulmus ispanak yiyemem.
bizde şok olduk gerçekten daha ambalajı açılmamıştı ya anlamadım nasıl küflendi... kağıdı açdığımızda bembeyaz kaplanmıştı üstü garipti.Uzuldum yaa. Demek ki kurallara uyulmuyor pek uretilirken. Kili birak nasil kuflenir ki nutella.
nasıl yani yıkamamış mıydın? dondurulmuşta olsa önce çözdürüp bol bol yıkarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?