- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
mümkün değil saçlarım simsiyah değil bir de çok incedir yani benim saçım değildi kesinlikle. iç kağıdını yırttım kaşığı daldırdığım anda gördüm içindeydi..Sen düşürmüş olmayasın?
Yurtdışında olsaydınız yüklü tazminat alabilirdiniz bunun affı yok çünkü...
Şu nutella tenceresini karıştırdığı kaşığı ağzına sokan abinin kılıdır.
ay gerçekten miSaclarinizin farkindan yola cikarak urunu geri iade etseydiniz keske...
bu arada kasikla yemek gercekten cok keyifli, tadina ancak ozaman varabiliyorumkil mil umrumda degil canim cekti, mutfaga kostum
: D kızım çok iğrençsin ya : D gece gece kıldan iğrendim sen sümük sıçan kılı diyon : DDaha iğrenç şeyler var Bade ucuz yırtmışsın
Bu nasil ispat edilir, her önüne gelen icine sac atip tazminat davasi acar o zamanYurtdışında olsaydınız yüklü tazminat alabilirdiniz bunun affı yok çünkü...
Pübik kılı çıkıyormuş fast food dan yahu daha ne olsun sıçana razıyım: D kızım çok iğrençsin ya : D gece gece kıldan iğrendim sen sümük sıçan kılı diyon : D
Ay yemin ederim alacakaranlık kuşağı bu benim için. Hastanelik olurdum heralde çok geçmiş olsun.Bu aralar da hep böyle olaylar duyuyorum...Geçen halam anlatıyordu dışarıdan ekmek arası tavuk sipariş etmişler içinden kocaman canlı kara böcek çıkmış. IııııyEniştem arıyor tabi mekan sahibini adamın dediği "Bizim ürünlerimizden öyle şeyler çıkmaz yanlışlık olmuştur"
Evet bayanlar aynen başlıktaki gibi bir olay yaşadım bugün. Çok sık almam ama canım çekti alayım dedim. Kaşığı daldırmamla içinden çıkmasın mı parmak uzunluğunda kalın siyah bir saç teli! Nasıl iğrendiğimi anlatamam. O anından iğrenmesiyle attım gitti. Şimdi kanıtlayamam da. Sizin aklınızda olsun dikkat edin diye yazıyorum. Kimbilir neler yiyoruz ya
Bu nasil ispat edilir, her önüne gelen icine sac atip tazminat davasi acar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?