• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nutellamdan Kıl Çıktı!!

Hayir. Guya onceden yikanmis. Zaten aldigim ispanagi yikasam nasil olurdu hic bir fikrim yok. Sonucta buz kutlesi gibi birsey.

Iste guvenmiceksin, yok yikanmis filan falan. Yaprakli gidalari dondurulmus almiyorum artik, cunku yikasam sanki butun vitamini gidicekmis gibi geliyor. Dersimi aldim artik.
çok çok dikkatli olmak lazım sağlık şakaya gelmez. hele kıl yutmak çok tehlikeli. Allah korusun cümlemizi

Hayir. Guya onceden yikanmis. Zaten aldigim ispanagi yikasam nasil olurdu hic bir fikrim yok. Sonucta buz kutlesi gibi birsey.

Iste guvenmiceksin, yok yikanmis filan falan. Yaprakli gidalari dondurulmus almiyorum artik, cunku yikasam sanki butun vitamini gidicekmis gibi geliyor. Dersimi aldim artik.
evet yıkasan bütün vitamini gider, zira bütün vitamini böceğinde :KK53:

Ben zaten Sarelle seviyorum :D Ondan da kıl çıkarsa.. :D Ne pis şeyler ya koskoca marka yanii

evet yıkasan bütün vitamini gider, zira bütün vitamini böceğinde :KK53:
Haha :) aman ne bileyim dondurulmus yapraklar zaten zar gibi oluyo diye oyle yapiyordum. Nihayetin de yikaniyomus ya zaten paketlenmeden once guya. Neyse artik eve girmiyor dondurulmus yapraklar.

cok igrenc birsey yaaaa bende birgun haberleri izliyorum orda gordum kavanozdaki hazir makarna sosundan fare yavrusu cikmis allahim 1 haftada 3 kg verdim siz dusunun gerisini simdi ne zaman sos reyonundan gecsem aklima o geliyor bir ogurttudur gidiyor

nutellayı kaşıkla nasıl yiyebiliyorsunuz ya. :KK45:
baymıyor mu?
reçeli balı kaşıklamak gibi bir şey.
moda oldu. gerçi modası da kalmadı.

cok igrenc birsey yaaaa bende birgun haberleri izliyorum orda gordum kavanozdaki hazir makarna sosundan fare yavrusu cikmis allahim 1 haftada 3 kg verdim siz dusunun gerisini simdi ne zaman sos reyonundan gecsem aklima o geliyor bir ogurttudur gidiyor

Fare yavrusundan içki yapılıyormuş Çin'de. Kültür farkı dimek ki.

Fare yavrusundan içki yapılıyormuş Çin'de. Kültür farkı dimek ki.
yok canim cinlilerinkinden olsa bi nebze evittt derdim italyanlarin sosundan cikmis o farecik anlamadigim ise o kavonozun icine nasil girmis hatta bazi yorumcular para almak icin insanlarin bile tuzagi olabilir diye yorumladi ama bu erkek kiz arkadasina eve cagirip yemek yapmak istemis ondan cikmis yani romantic yemeginde insanin aklina omu gelir bilemedim yurtdisinda cok iyi para kazaniyor insanlar boyle seylerden tek bildigim o

eşim de nutellaya bayılır bu konuyu anlatayım da almasın artık ,
ben torku alıyorum , konya dan geçerken torku nun konya çevresine binlerce ağaç diktiğini gördüm ve öğrendim , param böyle hayırlı işler yapan firmalara gitsin diyerek torku ürünlerine yöneldim.

Kizlar lise bitince univ okumadan once adi bilindik bir cikolata fabrikasinda isci olarak cslistim.oradaki yapilanlari gorseniz agziniza almazsiniz.en kotusude satilamayan tarihi gecmis cikolatalar depoda toplaniyor.buyuk kismi neden bilmiyorum kurtlanmis oluyor.bunlari bize actirirlardi.elimizde eldiven bile yoktu.sonra o cikolatalar eritilip yeniden cikolata yapilirdi.cikolatalarin paketsiz ilerlefigi bantlara ayakkabilarla basilip kardiya gevilirdi.ooo daha neler var...

Kizlar lise bitince univ okumadan once adi bilindik bir cikolata fabrikasinda isci olarak cslistim.oradaki yapilanlari gorseniz agziniza almazsiniz.en kotusude satilamayan tarihi gecmis cikolatalar depoda toplaniyor.buyuk kismi neden bilmiyorum kurtlanmis oluyor.bunlari bize actirirlardi.elimizde eldiven bile yoktu.sonra o cikolatalar eritilip yeniden cikolata yapilirdi.cikolatalarin paketsiz ilerlefigi bantlara ayakkabilarla basilip kardiya gevilirdi.ooo daha neler var...

Ciddi misin? Saglik bakanligi bilmem nesi neyi kontrol ediyor peki?

Yani ay soracak on bin sorum var ama kalakaldim

Ciddi misin? Saglik bakanligi bilmem nesi neyi kontrol ediyor peki?

Yani ay soracak on bin sorum var ama kalakaldim
Canim onlarin hepsi hikaye.zaten kontrole gelinecegi biliniyorr onceden.temizlik yapiliyor.ust bas olmadi gerektigi gibi oluyor.eldiven takiliyor.teftise gelenler soyle bir fabrikada suzulup gidiyor.bitti...15yil once boyleydi simdide cok degisiklik yoktur bence.

Back