Nureddin Yıldız Hoca: Basın Açıklaması

Mantiga bakarmisiniz? Eger Nurinin soyledigi "Islamda yas siniri yoktur, 6 yasindaki cocuk da evlenebilir, 7 yasindaki de 25 yasindakine varabilir" lafina karsiysan demek ki sen 11 yasinda bekaret kaybetmeyi normal karsiliyorsun... 18 yasina bile gelmemis kizin seks yapip hamile kalmasi ve de kurtaj yaptirmasi sana normal geliyor.. Savunmaya bakar misiniz?
Yav biz sapik degiliz, adresleri karistirdin galiba.. Cocuk gelinlere, 11 yasinda bekaret kaybetmeye sicak bakan, Islamda normal diyen senin Nuri... biz degiliz.. Allah sasirtmasin deyim, ne deyim valla, ne diyecegimi de sasirdim zati..

İnan bende onun oraya neden konduğunu anlamadım. bizmi saavunuyoruz pedofiliyide ahada bu sizin gibilerin görüşü diye bize konuyor o yazı.
ben reşit olmayan insanların erkek yada kız farketmez, cinsellik yaşamasına karşıyım üstelik

Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis ya o hesap.. Lafi dondurup dolastirip bizi pedofili yapacaklar zorla...
sanki biz 6 yasindakilerin evlendirilmelerine kiziyoruz ama ote yandan 11 yasindaki kizlarimizi ona buna peskes cekiyoruz. O yuzden de itiraz etme hakkimiz yok.. Bak bak bak... Ayip yahu...

Allah kuru iftiradan saklasın derler ya. resmen bu ,odur işte

Burasi Turkiye Cumhuriyeti Devleti. Devletin getirdigi bir resit olma yasi var. O yasa ulasmayanlar evlendirilemez.
Bu ulkede yasiyorsan sevgili Nureddin Yildiz bu ulkenin medeni kanununa uyacaksin! Yok uymuyorum dersen kapi acik, git Suudi Arabistan'a oradan kendine 4 kiz cocugu al. Beraber kutu kutu pense oynarsiniz sevgili pedofili yandasi!

Son düzenleme:
Bunlar citir seviyorlar. Bkz. Huseyin Uzmez. Onu da savunurlardi, gorduk sonra ne mal oldugunu. Sapik herif 14luk kizla birlikte olmustu o da. Bir de soyle bir aciklamasi vardi insanin kanini donduran:

"Sokakta caddede rahat yürüyemem. Lise talebesi geliyor. Orta yaşlı kadınlar geliyor, beni şapır şupur öpüyor. Ben 'çıkar cüzdanını 18 yaşında mısın, değil misin?' diyemem ki"
Bu adami da zamaninda cok savunmuslar, ''O oyle sey yapmaz, iftiradir.'' demislerdi. Gorduk hep beraber.

Son düzenleme:

Benim dikkat cekmek istedigim oydu.
Tamam bizler yanlis anladikdaha dogrusu bizlere yanlis aksettirildi,carpitildi soylemler tamam hocamiz oyle demek istemedi ama arkadas videoda son dk da KANUNDAN once fizyoloji geliyor diyor.Orda duracaksin hoca.Orda duracaksin.

Türkçe'de bir deyim var ya hani 'özrü kabahatinden beter' diye...
şimdi nureddin yıldız evlilik ve kadın erkek ilişkileri ile alakali bütün vaazlarında diyor ki, 'çocuklarınızın şehvet hissettiğini anladığınız an onu evlendirin, yaş mühim değil, yeter ki zinaya bulaşmasın.'
Şimdi hocanın dediğine bir yakından bakalım: basın aciklamasinda demiş ki bekaret yitiren yaşı 11 e düştü. İyi tamam cocuklar bekaretini yitirmesin diye 11 yaşında 10 Yaşında evlendir diyor yani. Otomatik olarak suç işliyor insanları buna sevk ederek. Ki bu forumda bile onun verdiği vaazlarla hareket eden bir sürü insan var iken, dışarıda bunun çok daha açık örnekleri ile karar veren insanatın varlığını bilmek beni korkutuyor.
Yani kuyruğu dik tutacağım derken içten içe batıyor nureddin hoca.
Evlilik cinselliği yaşayınca bitiyor zaten, ya da yiyecek 1 lokma ekmek bulunca. Ya o evliliği devam ettirmek ve olgunluk seviyesi nolacak?
Evlilik iki cinsel organın bulusmasindan çok daha ulvi bir konu değil midir?

onlar zina yapmamak için çocuk istismarına göz yuman kitle işte. He bu arada nikahtan kasıt onlar için imam nikahı tabii :))

Ben hukuk devletinde yaşıyorum, ne imam nikahı ne de belirli bir olgunluğa eriştikten sonra (24-25 yaş üzeri) evlenmeden sevdiğimle beraber olmak/beraber yaşamak bunların hiç birinde bir yanlışlık yok benim nezdimde. Ama o dillerden düşmeyen "fıkıh ilmi"ne göre hormonlar coştuysa 11 yaşında evlenmek mübah, 11 yaşında bekaretin gitmesi de normal. Böyleleri yüzünden dinden soğudum işte. Hüseyin Üzmezi zamanında şapur şupur öpen vardı, akıl danışan vardı, çocuğunu emanet eden vardı noldu gördük o da çok ulvi bir hocanızdı, geberdi gitti pedofil sapık.
Şahan'la Cem Yılmaz'ın sapık hoca parodisi vardı, hoca denince kafamda böyleleri canlanıyor, Üzmez gibi.

Aa öyle deme ama Scarlet hocamızın tam 116 tane dersi var dinledin mi bakim?
Adam kadın spikere bakmak caiz değil ama erkeğe bakmak caiz diyebiliyor bizim Arapperest muhafazakar hatunlar da şakşaklıyor. Hiç düşünmüyorlar bu adam kadınlara vaaz verebilmek için erkeklere bakmak caizdir demiş olabilir mi dini çıkarlarına alet edecek şekilde yorumlayabilir mi acaba diye :)

Her şey cinsellik üzerine kurulu. İran'da yaygın olan Mut'a nikahını da savunanlarınız var mı merak ediyorum mezhebe tabi bekaret bozma 150 dolardan başlıyor :) Fuhuşu kimin yaptığı ortada , ama caiz fuhuş.
<Scarlet kalp fıkıh ilmi>

Bunlar nasıl söylemler böyle? Ve evlilik gibi bir kurum neden sadece yaş penceresinden değerlendiriliyor anlamıyorum. Hem akıl baliğ olmalı diyeceksin hem de 6 yaşında çocuk evlenebilir diyeceksin.. 6 yaşındaki çocuğun akıl baliğ olması mümkün mü? Değil. Demek ki 6 yaşında bir çocuk islama göre evlenemez. Burası net.

4:6 - Evlilik çağına gelinceye kadar yetimleri gözetip deneyin. Onların olgunlaştıkları, akıllı ve tedbirli davranır hale geldikleri konusunda samimi kanaatiniz oluşursa, vakit geçirmeden mallarını kendilerine verin. Büyüyüp de mallarını geri alacaklar düşüncesiyle yerinde, uygun miktardan fazla cahilce israf ederek, alelacele yemeyin.
Zengin olan veli iffetli olmaya, onların malına elini sürmemeye çalışsın. Yoksul olan da, Kur’ân’ın ve sünnetin belirlediği ölçüler içinde, İslâmî kurallarla örtüşen, örfe göre, hakkaniyetle yesin.
Mallarını kendilerine verdiğiniz zaman yanlarında şâhit de bulundurun. Hesap görücü olarak Allah yeter.

Demekki evlenme çağı diye bir şart var. Mallarını kendilerine vermek için bile olgunlaşmaları şartı aranıyorsa evlilik gibi çok daha önemli bir müessese için aranmaması gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Peygamber efendimiz "Ey gençler topluluğu! Kim içinizden evlenmeye güç yetirebiliyorsa evlensin. Çünkü gözü haramdan en çok saklayan, ırzı en iyi muhafaza eden budur. Kim de evlenmeye güç yetiremezse oruca devam etsin. Zira oruç, onun için bir korunmadır." buyurmuştur.

Burada iki şey dikkati çekiyor.

1.Evlenmeye güç yetirenler - 6 yaşında biri güç yetirebilir mi?-
2.Evlenmeye güç yetiremeyenler ve oruç tutma tavsiyesi -Kırbaçlanma veya kendinden utanma gibi bir hüküm göremiyorum-

Bu hoca neye dayanarak böyle über saçmalamış acaba?

Son olarak Hz. Muhammed'in ilk eşi Hz Hatice ticaret erbabı bir kadındı. Şimdi peygamber efendimiz haşa fuhşa hazırlık yapan bir kadınla mı evlenmiş yani? Bu hem peygamber efendimize hem hanımına hem de çalışan tüm kadınlara hakarettir. Ben hocanın bu söylemleriyle islam arasında bir alaka kuramadım.

Artı olarak bkz: "Benim kızımı o işe karıştırmayın"

Valla fıkıh ilmi ve bu tarz alim ulema paso zengin müslüman erkeklere çalışıyor. Hadi en parasız pulsuz erkeği bile en kötü cennette çıtır hurilerle takılacağına inandırarak kandırıyorlar da kadınları ne motive ediyor anlayabilmiş değilim, kocalarının kendilerinden yaşça genç ve güzel sayısız kadınla beraber olabileceği ihtimali mi? :)

He bu arada anket mi yapsak , muhafazakarlar hangi kanalları ve hangi spikerleri izliyor merak ettim? Eşleriniz kadın spiker izleyince halleniyor muydu da hocanız caiz değil demiş? Erkekleri izlemek serbest, iffetli kadın YÜZÜĞÜNÜ TAKMIŞ KADIN erkek spikere yan gözle bakmaz ; ama erkek her daim kadına yan gözle bakar o aptal kutusunun içindeki spikere bile

ay bize de tüyü bitmemiş gılman vaad ediyolardı ama hurilerle bir mi olcak görevleri?
Peki evli hanımlarımız kocalarını hurilerle nası paylaşcak orda?
Biri beni aydınlatsın

ay bize de tüyü bitmemiş gılman vaad ediyolardı ama hurilerle bir mi olcak görevleri?
Peki evli hanımlarımız kocalarını hurilerle nası paylaşcak orda?
Biri beni aydınlatsın

Fıkıh ilmi sahibi büyük üstad Cübbeli Ahmet Hocamız bu konuda "Kadınlara eşlerini isteyip istemediği sorulacak eğer isteriz derlerse onlara eşleri cinsel uzuvları her daim dik olarak verilecek. İstemezlerse öyle oturacaklar. Erkeğe ise hem eşi hem yaşça küçük, genç, güzel ne kadar isterse huri var." buyuruyor.
Zaten biliyorsun kadının fıtratında kabullenmek ve eşinin isteklerini hoş görmek var. O yüzden el mahkum hurilerle paylaşacaklar.

ahahahhaha Cübbeli beni hep güldürüyor , canım benim...Cübbeliyi sevenler de var forumda denk gelmiştim, magic mushroom yiyip aramıza katıldıklaırnı düşünüyorum hepsinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…