- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
ahahahhaha Cübbeli beni hep güldürüyor , canım benim...Cübbeliyi sevenler de var forumda denk gelmiştim, magic mushroom yiyip aramıza katıldıklaırnı düşünüyorum hepsinin.
okusaydın anlardın zaten okumadığın herhalinden belli.Okuyupta bu adama prim veremem uzgunum…
Dinciymisss pehhh bumu.
bak onun de ne demek istediğini anlamamışsınHerkes her yasta evlenebilir dediniz az once simdi akli balig olan diyorsunuz neyse ..
Akli yerinde olan herkes belli bir yetiskinlige sahip olan herkes evlenebilir.
Digerleri cocuk istismarina girer.
Dini kotulemeye calisiliyor sadece bu..
ben sokaklarda 12 13 14 yaşlarında kızları erkekleri sarmaş dolaş görüyorum apartman merdivenlerinde ee bunlara ne dicez peki 13 yaşında ve çocukla sarmaş dolaş..kii yanlış anlaşılmasın erken evliliği savunan değilim en azz 27 28 olacak bayanın yaşı 22 23 bile kabul etmiyorumm..ya ben 11 yaşında regl oldum. evlenmelimiydim şimdi.
Arkadasim, ben adamin neden 116 dersini okuyayim zamanim kiymetli benim cahil cahil sozler bunlar polemige girip ban yemeyelim haydi selametle…okusaydın anlardın zaten okumadığın herhalinden belli.
ben sokaklarda 12 13 14 yaşlarında kızları erkekleri sarmaş dolaş görüyorum apartman merdivenlerinde ee bunlara ne dicez peki 13 yaşında ve çocukla sarmaş dolaş..kii yanlış anlaşılmasın erken evliliği savunan değilim en azz 27 28 olacak bayanın yaşı 22 23 bile kabul etmiyorumm..
ee o da normal değil kim buna doğru diyorki buradaben sokaklarda 12 13 14 yaşlarında kızları erkekleri sarmaş dolaş görüyorum apartman merdivenlerinde ee bunlara ne dicez peki 13 yaşında ve çocukla sarmaş dolaş..kii yanlış anlaşılmasın erken evliliği savunan değilim en azz 27 28 olacak bayanın yaşı 22 23 bile kabul etmiyorumm..
Bu konuda kesinlikle eksik davranıyoruz. Bence izleyebildiginiz kadar video izleyin derim nureddin yıldız in. İnanın şaşıracaksınız... benim hayretlerim şaşıyor her videodaArkadasim, ben adamin neden 116 dersini okuyayim zamanim kiymetli benim cahil cahil sozler bunlar polemige girip ban yemeyelim haydi selametle…
tesettürlüde açıkta tüm gençlerin sevgilileri oluyor..flörtleride denebilir..ama evlendirmek çözüm değil..cinsel eğtim verilerek tedbir alınabilir belki..evlenmekte cinsellik kadar sorumluluklarda var..birey olarak evi geçindirebilme yuvayı ayakta tutma sorumluluğu olgunluk ve erdem gerektirir..buda küçük yaşlarda olmaz maalesef..ben sokaklarda 12 13 14 yaşlarında kızları erkekleri sarmaş dolaş görüyorum apartman merdivenlerinde ee bunlara ne dicez peki 13 yaşında ve çocukla sarmaş dolaş..kii yanlış anlaşılmasın erken evliliği savunan değilim en azz 27 28 olacak bayanın yaşı 22 23 bile kabul etmiyorumm..
ya herşeyi geçtim bir genç kıza şehvetin çokmu diye nasıl sormaya cüret edebiliyor. ben bir kadınım bunu bir kadına soramam. yuhDünden beri Kac tane nureddin yıldız dersi(!) İzlediğimi unuttum. Bir tanesinde geçen diyalog aynen şunun üstüne kurulu:
Adamın biri kızından şikayetçi. Hocaya diyor ki konuşur musun kızımla. O da konuşurum diyor. Neyse kızın babası ile sorunu evlenmek istediği genci kabul ettirmek.
Nureddin hoca kıza Diyalogda şunu sormuş: "şehvetin çok mu?"
Kız da gayet safca "Hayır sadece ummetime erken yaşta hizmet edip bir sürü Selahattin (dinine bağlı kimse) doğurmak istiyorum." Demiş.
Hoca da vaaz da bu diyalog üstüne bu kıza herseyin helal olduğumu söylüyor böyle kız bulursanız kaçırmayın diyor.
Şimdi normal şartlarda bu sorduğu soru kusura bakmayın ama suç sebebidir. Sonra da kalkıp bu hocanın ne kadar engin bak acısı olduğundan söz ediliyor...
^^Kadına bakış açısı: şehvetlenirse acilen evlendir ve çocuk makinesi olarak kullan.^^
ee hani çocuktu bunlarr bebeydiler biri çıksa ne yapıyosunuz hormonunuz depreşti madem öyle evlendirelim sizi derse oo kıyametlşer kopar çocukları evlendirdiler diye12-13 yaşında sarmaş dolaş diye evlendirmek mi gerek?!
Valla ben nette azcikin arastirip izledim adami bir turlu sevemedim. .Bu konuda kesinlikl… ksik davranıyoruz. … ce izleyebildiginiz kadar video izleyin derim nureddin yıldız in. İnanın şaşıracaksınız... benim hayretlerim şaşıyor her videoda
ee hani çocuktu bunlarr bebeydiler biri çıksa ne yapıyosunuz hormonunuz depreşti madem öyle evlendirelim sizi derse oo kıyametlşer kopar çocukları evlendirdiler diye
Dünden beri Kac tane nureddin yıldız dersi(!) İzlediğimi unuttum. Bir tanesinde geçen diyalog aynen şunun üstüne kurulu:
Adamın biri kızından şikayetçi. Hocaya diyor ki konuşur musun kızımla. O da konuşurum diyor. Neyse kızın babası ile sorunu evlenmek istediği genci kabul ettirmek.
Nureddin hoca kıza Diyalogda şunu sormuş: "şehvetin çok mu?"
Kız da gayet safca "Hayır sadece ummetime erken yaşta hizmet edip bir sürü Selahattin (dinine bağlı kimse) doğurmak istiyorum." Demiş.
Hoca da vaaz da bu diyalog üstüne bu kıza herseyin helal olduğumu söylüyor böyle kız bulursanız kaçırmayın diyor.
Şimdi normal şartlarda bu sorduğu soru kusura bakmayın ama suç sebebidir. Sonra da kalkıp bu hocanın ne kadar engin bak acısı olduğundan söz ediliyor...
^^Kadına bakış açısı: şehvetlenirse acilen evlendir ve çocuk makinesi olarak kullan.^^
benim oğlum dörtbuçuk yaşında dini bir kreşe gönderiyorum eşimde gitmiş toplantıya,bu yaşta mastürbasyon tarzı şeyler yapabilirler onedenle kızmayın demişler..bu tarz şeyleri fark etmeye başladılar diye nikahlamıycaz herhalde çocukları..ee hani çocuktu bunlarr bebeydiler biri çıksa ne yapıyosunuz hormonunuz depreşti madem öyle evlendirelim sizi derse oo kıyametlşer kopar çocukları evlendirdiler diye
evlendirelim derse tabiki kıyamet kopartırım. o çocukların 13 yaşında sevgilisi olmasıda hoş değil. iş anne babaya düşüyor. o yaşlarda ders çslışmalılar. benim kızım olsa herşeyin yaşı var derdim. çocuksun derdim. olmadı pedagoga götürürdüm.ee hani çocuktu bunlarr bebeydiler biri çıksa ne yapıyosunuz hormonunuz depreşti madem öyle evlendirelim sizi derse oo kıyametlşer kopar çocukları evlendirdiler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?