Nureddin Yıldız Hoca: Basın Açıklaması

Dünden beri Kac tane nureddin yıldız dersi(!) İzlediğimi unuttum. Bir tanesinde geçen diyalog aynen şunun üstüne kurulu:
Adamın biri kızından şikayetçi. Hocaya diyor ki konuşur musun kızımla. O da konuşurum diyor. Neyse kızın babası ile sorunu evlenmek istediği genci kabul ettirmek.
Nureddin hoca kıza Diyalogda şunu sormuş: "şehvetin çok mu?"
Kız da gayet safca "Hayır sadece ummetime erken yaşta hizmet edip bir sürü Selahattin (dinine bağlı kimse) doğurmak istiyorum." Demiş.
Hoca da vaaz da bu diyalog üstüne bu kıza herseyin helal olduğumu söylüyor böyle kız bulursanız kaçırmayın diyor.
Şimdi normal şartlarda bu sorduğu soru kusura bakmayın ama suç sebebidir. Sonra da kalkıp bu hocanın ne kadar engin bak acısı olduğundan söz ediliyor...
^^Kadına bakış açısı: şehvetlenirse acilen evlendir ve çocuk makinesi olarak kullan.^^

hala mı bu konu
kim isterse evlensin ama etrafta medyada 20 yasında basından 2 evlilik geçmiş insanlar ile dolu demek ki hayra alamet birşey değil ergenliğe adım atar atmaz dünya evine girmek :)

ahahahhaha Cübbeli beni hep güldürüyor , canım benim...Cübbeliyi sevenler de var forumda denk gelmiştim, magic mushroom yiyip aramıza katıldıklaırnı düşünüyorum hepsinin.

Hocamızın kendisi bir mantar etkisi yaratıyor bence Amsterdam'ı Türkiye'ye taşıyor Allah razı olsun :)

ya ben 11 yaşında regl oldum. evlenmelimiydim şimdi.
ben sokaklarda 12 13 14 yaşlarında kızları erkekleri sarmaş dolaş görüyorum apartman merdivenlerinde ee bunlara ne dicez peki 13 yaşında ve çocukla sarmaş dolaş..kii yanlış anlaşılmasın erken evliliği savunan değilim en azz 27 28 olacak bayanın yaşı 22 23 bile kabul etmiyorumm..

bir sürü selahattim doğurcam diyince evlendr demiş. şehvetliyim dese de evlendir diyecekti. her sekilde konu evlilik bunu neden masum görelim ki?

12-13 yaşında sarmaş dolaş diye evlendirmek mi gerek?!

ee o da normal değil kim buna doğru diyorki burada

Arkadasim, ben adamin neden 116 dersini okuyayim zamanim kiymetli benim cahil cahil sozler bunlar polemige girip ban yemeyelim haydi selametle…
Bu konuda kesinlikle eksik davranıyoruz. Bence izleyebildiginiz kadar video izleyin derim nureddin yıldız in. İnanın şaşıracaksınız... benim hayretlerim şaşıyor her videoda

tesettürlüde açıkta tüm gençlerin sevgilileri oluyor..flörtleride denebilir..ama evlendirmek çözüm değil..cinsel eğtim verilerek tedbir alınabilir belki..evlenmekte cinsellik kadar sorumluluklarda var..birey olarak evi geçindirebilme yuvayı ayakta tutma sorumluluğu olgunluk ve erdem gerektirir..buda küçük yaşlarda olmaz maalesef..

ya herşeyi geçtim bir genç kıza şehvetin çokmu diye nasıl sormaya cüret edebiliyor. ben bir kadınım bunu bir kadına soramam. yuh

Bu konuda kesinlikl… ksik davranıyoruz. … ce izleyebildiginiz kadar video izleyin derim nureddin yıldız in. İnanın şaşıracaksınız... benim hayretlerim şaşıyor her videoda
Valla ben nette azcikin arastirip izledim adami bir turlu sevemedim. .
Sozleri cok yanlis. .

ee hani çocuktu bunlarr bebeydiler biri çıksa ne yapıyosunuz hormonunuz depreşti madem öyle evlendirelim sizi derse oo kıyametlşer kopar çocukları evlendirdiler diye

12-13 yaş hormonların depreştiği yaş zaten, çözümü evlenmek değil! Çocuğu bilime, sanata, güzel şeylere yönlendirmek gerek evlenmeye değil!

Yuhhhh yani,şehvetin çok mu,adam bel altı mesajlar veriyor ..

ee hani çocuktu bunlarr bebeydiler biri çıksa ne yapıyosunuz hormonunuz depreşti madem öyle evlendirelim sizi derse oo kıyametlşer kopar çocukları evlendirdiler diye
benim oğlum dörtbuçuk yaşında dini bir kreşe gönderiyorum eşimde gitmiş toplantıya,bu yaşta mastürbasyon tarzı şeyler yapabilirler onedenle kızmayın demişler..bu tarz şeyleri fark etmeye başladılar diye nikahlamıycaz herhalde çocukları..

evlendirelim derse tabiki kıyamet kopartırım. o çocukların 13 yaşında sevgilisi olmasıda hoş değil. iş anne babaya düşüyor. o yaşlarda ders çslışmalılar. benim kızım olsa herşeyin yaşı var derdim. çocuksun derdim. olmadı pedagoga götürürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…