- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
@Bilgece yorumum gozunden kacmis.Boldladigim kisma bir el atsana.Ciddi merak icindeyim.Yorumlarindan cok guzel cok mutlu oldugun bir evliligin oldugunu okuyorum.Allah daim kilsin ama su soruya bi el at Nureddin Hoca'nin tavsiyesiyle falan evlenmissin kizin olunca yine tavsiyesine uyacak misin ?
valla 6 yaşında ki çocuga ne dedi demedi montaj yada neyse o bilemem ama şu var...
dün bir videosunu izledim evlenmemiş bayanlara öyle şeyler dediki ailelerine öyle şeyler dedi ki
hatta 30 yaşına gelmiş evlnemmiş biri utanmalı dedi
hatta bunlara kırbaç vurulmalı dedi
hatta çocuklarını evlendirmeyen ailelerin imanlari %50 gider deyip matametik bile yaptı.
hatta evlenmemiş bir kadının erkege bakması zina dedi dedi de dedi...ben bunları izledim duydum hadi 6 yaşındaki çocuk olayı montaj uydurma leke sürme peki bu vaazi nedir.
Hocamız böyle celallenmiş ama atladığı bir nokta var, Sümeyye Sultanımız da bekar ve yaşı 30'u geçti. Yani bunun için de bir tekzip bekliyorum artık.
evet bilinen kadın evliyalardan hz.rabia da hiç evlenmemiş...hocanın lafına göre rabianın dininin yarısı zaten yok oldu yani bir nevi cehennemde töbe ya
bilgecim sence 20 yaş erken değilmi evlilik sorumluluğu için?Hocanin tavsiyesini kendi kizimda da uygulayacagim insallah ama hoca bana yasimla ilgili bir tavsiye asla vermedi ki kaldi ki 12 yasinda bir kizin evlenmesini onermez. Kendi esiyle de gec evlenmis. Kendi cocuklari vardir o yaslarda ve bekardirlar.
20 yasindan sonra kizimin evlenmesini isterim. Okumasini, akil balig oldugunda evliligini gerceklestirmesini isterim...
Benim fikrim bu yönde.
bilgecim sence 20 yaş erken değilmi evlilik sorumluluğu için?
ha 6 yaşındaki kız cocugu ha analarımız gibi 15 16 yasında kız cocugu ne farkeder... 18 ine kadar hepsi cocuk değilmi
Nureddin hocanın böyle birşey diyceğini sanmıyorum sohbet kesitidir büyük bi ihtimal..
ayrıca fıkıh ilmi bunu diyorsa bize söz düşmez hüküm bellidir demekki
buyurun izleyin ...
Matmazel o evlilikle ilgili linki bana atar misin? Hani 30 yasinda evlenmeyenler falan dediği. .
Cevap bile vermedim boşver,gereken yapıldı nasılsa..
dayanamadım abla bıktım artık bi tek kendini müslüman sanan diğer insanlara din dersi vermeye kalkanlardan.
ne alaka bu şimdi. sen o verilen videoyu 1 saaate yakın izledinmi
ne alaka bu şimdi. sen o verilen videoyu 1 saaate yakın izledinmi
biz ne diyoruz sen ne koyuyorsun buraya.
kimse 18 yaşından küçüklerin reşit olmayanların cinsellik yaşamasını savunmuyor burada. sanki savunan olduda koydun bunu.
adam 30 yaşına kadar evlenmeyenler utanmıyorlar bunu demeye diyor. hz ömer yaşasa bu evlenmeyenleri kırbaçlrdı diyor.
huu kime diyoruz bunu kimlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?