• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nur Yerlitaş

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
Kendine değer biçemeyen modacımız. İlgi gösterilmediğinde kapris yapar fakat ona rağmen sempatik görünüyor...En güzel yeri gizemli gözleri...Eminim sezgileri çok kuvvetli.....

Son düzenleme:
valla bana ii geliyor onu ekranda görmek kaprisli bazen dengesiz megaloman amaaa kendi yapmacık değil yanii sevimli geliyor bana o çocksu tavırları falan:))

son günlerde ekranda izlediğim programlarda çok yapmacık gelen insanlardan bir tanesi

Hakan Akkaya'nın sözünü sürekli kesip arada azarı basan modacı.Samimi bulmuyorum.Kendisini nerede gördüğünü de gerçekten merak ediyorum.​

çok şeker çok seviyorum kendisini.birde diğer 2 jüri var diğer kanallardaki gibi burunları kalkık değil hakan ve ivana.:82:

baygın bakışlı,cilveli bugün ne giysem jüri üyesi. iticilikle şirinliğin ilginç bir birleşimi.
ara ara yarışmacılara bir patlaması varki dumur eder. yarışmacı yer yarılsada magmaya doğru ilerlesem diyordur muhakkak.

-ayyyy ne kadar kötü giyinmişsin. biz buna yorum yapmayalım. git sen bence git git hadi.

Son düzenleme:
Hakan Akkaya'nın Sürekli Sözlerini Bölerek Ortaya Kendini Atan, (Kendisine Yapılmasını İstemediği Bir Şeyi Başkasına Yapan)
Çok Ukala Bulduğum,
Şarkı Dinlerken Acayip Derecede Saçma Sapan Hareketler Yapan, (Eliyle Yüzünü Kapatıp, Saçlarını Tutan)
Ünlü Bir Modacı..

Emine Erdoğandan uyarı almış kişi uyarı nedeni yarışmasındaki kızlara çok bağırıyormuş, genç kızların halinden anlamıyormuş.
Hiç haz almadığım insan profilidir kendisi.

Gün olur karşılaşırsam kendisiyle, adını NAZ olar değiştirmesini önereceğim.

Uzaktan iyide yakından çekilmez sanırım bu kadar naz niyaz cilve.

Son düzenleme:
"ayyy ben en iyisi yorum yapmayım canım git sen giiit çok seviyorum seni."
bence güzel giyinmiyor ayrıca ivananın da nur yerlitaşı sevmediğini düşünüyorum

Son düzenleme:
kilolu ve kötü giyimine rağmen, nasıl modacı olduğunu anlayamadığım ,ama tavır ve bakışlarındaki çekiciliğin etkileyici olduğu kesin olan kadın.inanmayan forumlara baksın torunu yaşındaki veletler bayılıyorlar kadına.

Sevsem mi sevmesem mi diye bir türlü karar veremediğim kişi.. Çünkü bazı hareketleri şirin geliyor bazı hareketleriyse "herşeyi ben bilirim" tarzında :1: Yaşına göre de çok havalı.

Aptal, saptal, anlamsız hareketleri olan ve modacı olmasına rağmen zevksiz bi kadın. Kısaca, hayatta yaşayan boş insanlardan biri.

Back