Doğuma Hazırlık Numuneler hakkında..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mavixsxxsxxsxxsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
822
0
40
arkadaşlar numune istekleriniz elinize ulaşıyormuu??
hangi firmalardan numune talebinde bulundunuz..
bebişler en çok hangilerini sevdilerrr:))
bana bugüne kadar hero baby,nivea,baby star dan geldii.oğlum hero baby ürünlerini beğendi:)ya sizinkilerrrrr??

bana da herobaby,milupa,nivea,babystar,evybaby,canbebeden geldi nestlenin ücretsiz danışma hattını aradım dün şubat gibi göndereceklerini söylediler ellerinde numune paketleri bitmiş....bebelac da göndereceklerine dair mail gönderdi....herobabynin sütlü pekmezli kahvaltısını bide havuçlu pirinçli çorbasını beğendi kerem...milupanın sütlü pirinçli muhallebisi zaten hergün yiyoruz ama çok az yiyoz biz hala ana öğün ana sütü ek gıda azar azar enfazla 2çorba kaşığı yiyoruz.
eşim de ülkerin ürünlerini alalım neden yabancı firma ürünü alıoz ki dio milupa yabancı sanırım dimi

benimki de hero babynin ürünlerini beğendi.numune olarak nivea ve lapitaktan geldi öbürlerinden daha bi ses seda yok bekliyorum

kızlar banada hero baby ve niveadan geldi.ben zaten genelde hero baby yedirdiğim için kızıma yabancılık çekmedi.

bebeğime sadece hero bayb den geldi zaten tatlarını bilidiği için severek yiyor bebelacdanda aradılar gelcekmiş
benim içinde ixoradan geldi onun kargosu bana aitti

kızıma milupa,hero baby,nivea ve evy babyden geldi.evy baby çok sert beğenmedim 4 tane göndermişti 1 tanesini denedim.hero babyi sevdi kızım organik sütlü pekmezli kahvaltısını.hero baby sebze çorbasını ve peynirli pekmezli kahvaltısını aldım bende.milupanında sütlacını seviyor.bebelac ananas-kayısı püresini yiyor.
bana da ixoradan geldi,kargo bana ait.bebelac,hipp,alphanova,dermokil ve bioblas gönderceklerine dair mail atmış.
eti uygulama yok demiş ben de döşedim bi güsel geri mail attım :) beeutyshop numune olunca göndericez demiş.

banada herobaby den geldi 3 ayrı paket:)içinde baya bişi var,milupadan geldi,bebelac göndericekmiş bakalım,milupanın meyvesuyunu denedim sadece ama sevmedi buruştu ve ishal oldu neyseki hemen geçti alışkın olmadığından herhal,heronun meyve püresini elmalı ayvalı çok sevdi yoğurdun içine karıştırdım bugün 2de heronun bisküvisinden ufaladım bayıldı:)

benim içinde veet(2ağda bandı ve mendilleri) ve arkodan el ve gece bakım kremleri geldi.nivea herkeze göndermiş bana göndermio:KK43: küstüm ona:)

arzucum önce üye oldum sonra email.attım özellikle milupa üye kaydı olsun istiyo ben baya önce üye olmuştum numune istiyorum diye amail atınca üye olun ozaman zaten gönderiyorz dedi bende üyeyim bişe gelmedi dedim hemen gönderdiler valla 6 cı aydada gönderiyolarmış bende bi umut bekliyorum bakalım bidaha isteyememde

meraba arkadaşlar ben bugün aranıza katıldım bende geçenlerde niveadan numune istedim göndermişler sağolsunlar

X