- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.716
- 748
Hic bir yoruma laf yetistirmedim. Sadece cevap verdim. Neden bu kadar sinirlendiniz ki?
İşte kişi kendinden bilir işi.Niye ki? Olabilir, gecebilir. Ben cok yaptim mesela reddettiklerime.
Ben nerede beni istiyor yazdım ki?
Ablacım, niye hep sorgulama bir şey bulma modundasın. Bence terapi al, ilaç kullan hiç normal değil bu yazdıkların.Niye ki? Olabilir, gecebilir. Ben cok yaptim mesela reddettiklerime.
Sizce bu kadar şeye gerek var mı ? Bana 18 -19 yaşımı hatırlattınız. Şimdi orta yaş grupta biri olarak size çok net ve yüzde yüz bir bilgi vereyim. İnsanlar bir şeyi istiyorsa inanın imkansızlığı dahi zorlar . Size neden profil fotosunu gizledi sorusunun cevabı sizi sevdiği için değil . Buna da emin olun. Direkt yolunuza bakın. İnanın şuan orta yaş grubunu baştan 18-19 yaşlara döndürsek çoğu kişi böyle gereksiz vakit kaybetmez :) bunu zamanla öğreniyoruz Söylediklerime rağmen düşüneceksin hatta belki o mesajı atacaksın:)Hayır. Ben numarasını sileceğimi söyleyince, silmiş gibi yapmak için profil fotoğrafını benden gizledi. Kişiye özel gizleme özelliği var ya. Fakat silmediğini öğrendim. Çünkü; hakkımda kısmını gizlemeyi unuttu benden ve hakkımda kısmı sadece kişilerine açık.
Olabilir. Kendinizi doğru bir şekilde ifade etmeyi beceremediginiz icin saglikli bir diyalog kuramamış olabiliriz sanırım. Bunu yapmayı beceremiyor oluşunuza karşı daha anlayisli olamadigim icin size karsi ozur dilerim yinede.Sinirli olarak algıladıysan bilemem tepkileri bence çok yanlış yorumlama sorunların var.
Adamın yaptığı çok basit lafı bile olmayacak hareket yüzünden cumartesiden beri seni takmıyor yazanlara "ama neden yaptı ki o zaman, umursamasa silmez mi? ama neden böyle yaptı ama neden neden" diyorsunuz. Daha ne kadar istiyor görünebilirsiniz ki
Ben beni sevdigi icin profil fotografini gizledi demedim. Sadece neden yapmis olabilir dedim.Sizce bu kadar şeye gerek var mı ? Bana 18 -19 yaşımı hatırlattınız. Şimdi orta yaş grupta biri olarak size çok net ve yüzde yüz bir bilgi vereyim. İnsanlar bir şeyi istiyorsa inanın imkansızlığı dahi zorlar . Size neden profil fotosunu gizledi sorusunun cevabı sizi sevdiği için değil . Buna da emin olun. Direkt yolunuza bakın. İnanın şuan orta yaş grubunu baştan 18-19 yaşlara döndürsek çoğu kişi böyle gereksiz vakit kaybetmez :) bunu zamanla öğreniyoruz Söylediklerime rağmen düşüneceksin hatta belki o mesajı atacaksın:)
Olabilir. Kendinizi doğru bir şekilde ifade etmeyi beceremediginiz icin saglikli bir diyalog kuramamış olabiliriz sanırım. Bunu yapmayı beceremiyor oluşunuza karşı daha anlayisli olamadigim icin size karsi ozur dilerim yinede.
Ablacım, niye hep sorgulama bir şey bulma modundasın. Bence terapi al, ilaç kullan hiç normal değil bu yazdıkların.
Ayaklı yalan makinesi gibisiniz. 2 sayfa önce söylediklerinizle çelişiyosunuz, her mesajda başka hikayeler anlatıyosunuz. Şurda beni cepte tutmak için mi yapıyor yazmışsınızBen beni sevdigi icin profil fotografini gizledi demedim. Sadece neden yapmis olabilir dedim.
Umut taşıdığımı nerde yazdım diye sorup duruyosunuz. Tam da burda yazdınız. Sizi cepte tutmak istediğini düşünmeniz adamın size az çok ilgisi olduğunu, size yazacağını umut etmenizden kaynaklı.Cepte falan mı tutmaya calisiyor?
sonra üyeler ne dalga geçmesi adamın umrunda bile değil yazınca ben de reddettiklerimle dalga geçiyorum dediniz. E 2 dk önce dalga geçmek için numaramı tutması çok acımasızca dediniz şimdi de ben de ne yapıyorum ne var ki diyosunuz valla şaka gibisinizCok acimasizca ama..
Niye ki? Olabilir, gecebilir. Ben cok yaptim mesela reddettiklerime.
Ben sadece merak ettim. Yani birini engelleyip, silebilir, hatta hic bir sey yapmayabilirsiniz. Fakat profil fotografini gizleyip silmis süsü vermenin mantigini anlayamadim. Bununla ilgili kendi fikirlerimi soyledim( bu fikirler sirasinda da bana asik, benim icin oluyor gibi bir sey demedim ayrica). Sizde kendi fikirlerinizi soylediniz. Bu kadar basit. Bazen konusurken seviyeyi asagiya dusurdugunuz, oldu. Fakat onemli degil. Ben hosgoruyor ve bu tavirlariniz sebebiyle affediyorum sizi.
adamın kendisini neden reddettiğini anlamak için burada bizlere verdiği cevaplara bakmam yettiSen kimsin beni hoş göreceksin ve affedeceksin pardon :)
Hoşlandığı erkeğin reddedişini kabullenmeyip ı ıh beni umursuyor diye ısrar eden biri bana seviye öğretiyorŞimdi başlarsın "ben öyle yazmadım ki" hı hı yazmayınca anlaşılmıyor zaten ya hepimiz çocuğuz burada
Önce sen bi çocuğun seni reddettiğini kabullen. Ohh iyi ki de kabul etmemiş adam canını, hayatını kurtarmış
Bitmiş hali bu mu gerçekten. Adamı acilen silmeniz lazım. Silmediğinizi anlaması bence daha onur kırıcı.Ya ben bir sey yapmadim. O dakika bitti zaten benim icin. Bir daha da iletisim kurmadim. Sadece neden boyle yapmis olabilir diye sordum.
O dakika bitti miiiiiiYa ben bir sey yapmadim. O dakika bitti zaten benim icin. Bir daha da iletisim kurmadim. Sadece neden boyle yapmis olabilir diye sordum.
Ben beni sevdigi icin profil fotografini gizledi demedim. Sadece neden yapmis olabilir
sizi sevmediği kesin neden yaptı konusu neden reddettiği çok önemli ayrıca aynı departmandamı çalışıyorsunuzBen beni sevdigi icin profil fotografini gizledi demedim. Sadece neden yapmis olabilir dedim.
Ya niye engellesin niyeee ? Mantığını herkes size anlattı ya işte geri yazarsanız tanıyıp yanlışlıkla muhatap olmamak için msj geçmişinizi falan tutmuyor işte boşu boşuna niye tutsun aptal saptal konuşma geçmişini misal bende sizin gibi sümük tipleri engellemem arkadaşından bile yazdırmışsın engellesem kim bilir kimlerden yazcak engellemim de kendi kendine oyalansın numaram boşuna dağılmasın mantığı hiç yapmam etmem demeyin kaç gündür adamın resmen kaçtığını idrak edemediniz saçma sapan sebepler arıyorsunuz biri sizi reddettiğinde salın yaBen sadece merak ettim. Yani birini engelleyip, silebilir, hatta hic bir sey yapmayabilirsiniz. Fakat profil fotografini gizleyip silmis süsü vermenin mantigini anlayamadim. Bununla ilgili kendi fikirlerimi soyledim( bu fikirler sirasinda da bana asik, benim icin oluyor gibi bir sey demedim ayrica). Sizde kendi fikirlerinizi soylediniz. Bu kadar basit. Bazen konusurken seviyeyi asagiya dusurdugunuz, oldu. Fakat onemli degil. Ben hosgoruyor ve bu tavirlariniz sebebiyle affediyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?