Numaramı silmemesinin ama silmiş gibi yapmasının anlamı nedir?

Yapmayın efendi gibi yolunuza gidin amma yapıştı sakız gibi diye ortamda anlatılan insan olmayin

Neden yapmışsa yapmış size ne ki? Niye bu kadar umursuyorsunuz? Reddedildiğiniz yerde bitmiş gitmiş, düşmeyin peşine.

Bacim adam seni istemiyo. Acik acik da soylemis. Daha ne bekliyon ne istiyon. Bu whatsapp durumlari instagram storyleri cikti cikali herkes bi anda hem dedektif hem takintili obsesif kompalsif oldu cikti

Valla bakın şimdi sizi üzmeden bu durumdan çıkma formülünu yazıyorum bu erkek ortamda sizi anlatır dalga geçer üstelik eşi dostu goygoyunuzu yapar komedi olursunuz ben anladım sizi çok hoslanmissiniz özür de dilemissiniz burda nokta koyun artık.Bundan sonrası inanın rezillik bı düşünün siz böyle bir insanmisiniz alti üstü bir erkek için bu duruma düşecek kisimisiniz.Adini anmayin artik sapik dan tut deliye kadar gider yolu yoksa lütfen benide yanlış anlamayın

Peki amacı ne böyle yapmasının?
Erkekler bizim kadar ince hesap peşinde değil. Daha netler. Şuna adım kadar eminim ki seven erkek ince hesap peşinde,entrika peşinde koşmaz,gelir seviyorum der seviyorsa da ilişkinin adını koyar.
Amacını bilemem elbet müneccim değilim ama bu kişi sizi istese bunu emin ol anlardınız. Olmadık zamanlarda mesaj atmak gibi huyları var bir de erkeklerin. Tabiri caizse cepte tutmak. O yüzden de böyle yapmış olabilir. Yani yarın bir gün mesaj atarsa şaşırma. Ama o mesaj da kimseyi bulamadıkları için atılır genellikle.

WhatsAp konuşma geçmişi de silinebilen bir uygulama

Benim olayımdan sonra mesaj attı ve mesaj atmadan oncede hakkinda yazisi gozukmuyordu cunku. Ayyy yaptigim degerlendirme yanlismis o zaman demek bu kadar zor mu? Birde boyle dalga gecme cabalariniz yok mu olduruyor beni.
İyi de anlamıyorsun ki, resmen bir umut peşindesin seni sevmiyor, istemiyor yedekte de tutmuyor erkekler düz mantıktır umut kırıntısı fazla sizi asagi ceker

Ben numaranı siliyorum dedikten ve mesaji okuduktan 5 dakika sonra yaptı. Ve sadece benden gizledi. Silmis susu vermek icin. Genel olarak kaldirmadi yani

Dağları mı delmiş oldu simdi bununla. Anlayamadık, cebe atmıştır belki bir mrb yazsa havalara uçarsın diye düşünüyordur.

Ayyy yine başladık. Ben bana aşık, benim için ölüyor dedim mi? Hakkında kısmı sadece kişilerine açık ve ben hala görebiliyorum diyorum. Emin olarak konuşuyorum bu konuda.

Değiştirmiş olamaz mı yahu sabit bir herif mi bu hedef kitlesi belki başka fikir sorma magdem bu kadar HAkimsin herşeyi üstüne alın diye yapıyor tm duymak istemediğin şeyler söylüyoruz herhalde

Ooo Sherlock Holmes…. Yani altında minicik bir şey bile aranacak konu değil. Unutun gitsin

Acaba yeniden mesaj çekersem tanıyıp, cevap vermemek için yapmış olabilir mi? Fakat whatsapp'da ki konuşma geçmişimizden ben olduğumu anlardı yeniden mesaj çeksem.
Allah Allah, neden seninle olan konuşmasını saklayacağıni düşündün ki? Ben mesela beş kişi hariç mesajları hiç tutmam. Çocuk da çoktan sikmiştir, şimdi silmese bile hayatına biri girdiği saniye silecektir.
Bence numaranı silmemistir çünkü daha sonra ararsan, ulasirsan vs senin olduğunu bilmek için. ya da atıyorum instagrami çalmaya çalışan olunca mesaj gidiyor ya "son rakamı 65 76 olan telefon numarası hesabınıza giriş yapmaya çalışıyor" falan diye. Öyle bir şey olursa kontrol etmek için bile tutuyor olabilir:)

Dağları mı delmiş oldu simdi bununla. Anlayamadık, cebe atmıştır belki bir mrb yazsa havalara uçarsın diye düşünüyordur.
Ben, benim icin daglari delecek, benim askimdan oluyor dedim mi? Algilamakta bir problemmi yasiyorsunuz? Sadece neden boyle bir sey yapmis olabilir diyorum.

Ya ben bir sey yapmadim. O dakika bitti zaten benim icin. Bir daha da iletisim kurmadim. Sadece neden boyle yapmis olabilir diye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…