Yapmayın efendi gibi yolunuza gidin amma yapıştı sakız gibi diye ortamda anlatılan insan olmayinBirinden hoşlanıyordum. Fakat beni reddetti. Bende bunun üzerine özür diledim, bir daha yazmayacağımı söyledim ve numarasını sileceğimi belirttim. Bunun üzerine o da whatsapp profil fotoğrafını kaldırarak silmiş gibi yaptı. Fakat daha sonra öğrendim ki silmemiş. Bir kişi neden böyle bir şey yapar? Doğrudan silmek veya engellemek yerine? Hatta hiç bir şey yapmasa, umursamıyor derdim. Fakat böyle bir oyuna ne gerek vardı?
Acaba yeniden mesaj çekersem tanıyıp, cevap vermemek için yapmış olabilir mi? Fakat whatsapp'da ki konuşma geçmişimizden ben olduğumu anlardı yeniden mesaj çeksem.
Neden yapmışsa yapmış size ne ki? Niye bu kadar umursuyorsunuz? Reddedildiğiniz yerde bitmiş gitmiş, düşmeyin peşine.Birinden hoşlanıyordum. Fakat beni reddetti. Bende bunun üzerine özür diledim, bir daha yazmayacağımı söyledim ve numarasını sileceğimi belirttim. Bunun üzerine o da whatsapp profil fotoğrafını kaldırarak silmiş gibi yaptı. Fakat daha sonra öğrendim ki silmemiş. Bir kişi neden böyle bir şey yapar? Doğrudan silmek veya engellemek yerine? Hatta hiç bir şey yapmasa, umursamıyor derdim. Fakat böyle bir oyuna ne gerek vardı?
Acaba yeniden mesaj çekersem tanıyıp, cevap vermemek için yapmış olabilir mi? Fakat whatsapp'da ki konuşma geçmişimizden ben olduğumu anlardı yeniden mesaj çeksem.
Bacim adam seni istemiyo. Acik acik da soylemis. Daha ne bekliyon ne istiyon. Bu whatsapp durumlari instagram storyleri cikti cikali herkes bi anda hem dedektif hem takintili obsesif kompalsif oldu ciktiHayır. Ben numarasını sileceğimi söyleyince, silmiş gibi yapmak için profil fotoğrafını benden gizledi. Kişiye özel gizleme özelliği var ya. Fakat silmediğini öğrendim. Çünkü; hakkımda kısmını gizlemeyi unuttu benden ve hakkımda kısmı sadece kişilerine açık.
Erkekler bizim kadar ince hesap peşinde değil. Daha netler. Şuna adım kadar eminim ki seven erkek ince hesap peşinde,entrika peşinde koşmaz,gelir seviyorum der seviyorsa da ilişkinin adını koyar.Peki amacı ne böyle yapmasının?
WhatsAp konuşma geçmişi de silinebilen bir uygulamaIyide ben onu hic aramadım. Hep whatsapp uzerinden konustuk. Whatsapp konusma gecmisinden anlamaz mı yazsam?
Ayrıca şu üst perdeden, her şeyi bilirmiş gibi konusma tarzinizdan vazgecin lutfen. Ben, benim askimdan oluyor diye bir sey soyledim mi?
İyi de anlamıyorsun ki, resmen bir umut peşindesin seni sevmiyor, istemiyor yedekte de tutmuyor erkekler düz mantıktır umut kırıntısı fazla sizi asagi cekerBenim olayımdan sonra mesaj attı ve mesaj atmadan oncede hakkinda yazisi gozukmuyordu cunku. Ayyy yaptigim degerlendirme yanlismis o zaman demek bu kadar zor mu? Birde boyle dalga gecme cabalariniz yok mu olduruyor beni.
Ben numaranı siliyorum dedikten ve mesaji okuduktan 5 dakika sonra yaptı. Ve sadece benden gizledi. Silmis susu vermek icin. Genel olarak kaldirmadi yani
Ayyy yine başladık. Ben bana aşık, benim için ölüyor dedim mi? Hakkında kısmı sadece kişilerine açık ve ben hala görebiliyorum diyorum. Emin olarak konuşuyorum bu konuda.
Ooo Sherlock Holmes…. Yani altında minicik bir şey bile aranacak konu değil. Unutun gitsinHayır. Ben numarasını sileceğimi söyleyince, silmiş gibi yapmak için profil fotoğrafını benden gizledi. Kişiye özel gizleme özelliği var ya. Fakat silmediğini öğrendim. Çünkü; hakkımda kısmını gizlemeyi unuttu benden ve hakkımda kısmı sadece kişilerine açık.
Allah Allah, neden seninle olan konuşmasını saklayacağıni düşündün ki? Ben mesela beş kişi hariç mesajları hiç tutmam. Çocuk da çoktan sikmiştir, şimdi silmese bile hayatına biri girdiği saniye silecektir.Acaba yeniden mesaj çekersem tanıyıp, cevap vermemek için yapmış olabilir mi? Fakat whatsapp'da ki konuşma geçmişimizden ben olduğumu anlardı yeniden mesaj çeksem.
bilmiyorum kafasındaki şeytanlardan birisi olabilir faydalanırım ben bundan demiştirCepte falan mı tutmaya calisiyor?
Ben, benim icin daglari delecek, benim askimdan oluyor dedim mi? Algilamakta bir problemmi yasiyorsunuz? Sadece neden boyle bir sey yapmis olabilir diyorum.Dağları mı delmiş oldu simdi bununla. Anlayamadık, cebe atmıştır belki bir mrb yazsa havalara uçarsın diye düşünüyordur.
Yani oynuyor benle. Dalga geciyor. Olabilir mi?bilmiyorum kafasındaki şeytanlardan birisi olabilir faydalanırım ben bundan demiştir
Hangi ifadem umut tasidigimi gosteriyor? Ben sadece neden diye sordum?İyi de anlamıyorsun ki, resmen bir umut peşindesin seni sevmiyor, istemiyor yedekte de tutmuyor erkekler düz mantıktır umut kırıntısı fazla sizi asagi ceker
neden olmasın oda olabilir amaç faydalanmaktaYani oynuyor benle. Dalga geciyor. Olabilir mi?
Ya ben bir sey yapmadim. O dakika bitti zaten benim icin. Bir daha da iletisim kurmadim. Sadece neden boyle yapmis olabilir diye sordum.Valla bakın şimdi sizi üzmeden bu durumdan çıkma formülünu yazıyorum bu erkek ortamda sizi anlatır dalga geçer üstelik eşi dostu goygoyunuzu yapar komedi olursunuz ben anladım sizi çok hoslanmissiniz özür de dilemissiniz burda nokta koyun artık.Bundan sonrası inanın rezillik bı düşünün siz böyle bir insanmisiniz alti üstü bir erkek için bu duruma düşecek kisimisiniz.Adini anmayin artik sapik dan tut deliye kadar gider yolu yoksa lütfen benide yanlış anlamayın
Cok acimasizca ama..neden olmasın oda olabilir amaç faydalanmakta
hayat maalesefCok acimasizca ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?