Numaramı silmemesinin ama silmiş gibi yapmasının anlamı nedir?

Yahu size kim yazsın. Silin bence konusmak istemediginiz kisilerin numarasini. Kimsenin umrunda bile degilsinizdir. Kendiniz gelin güvey oluyorsunuz bence. Yok benim pesimden kosarlar falan diye.

Parla yapma nolur zaten idrak edemedi reddettiğini bir de neden reddettiği çok önemli deme valla bir 5 gün daha neden? neden? diye soracak
Iyi de reddettigini bizzat yazan benim. Eger kabullenemesem bunu soylemezdim degil mi?

O dakika bitti miiiiii gercekten miiiii ne silmiyosun o zaman numarasını gururunuz yokmu kuzum sizin hala osuruktan nem kapma derdindesiniz...
Bu nasıl bir üsluptur ya. Lutfen adabı muaşeret kaidelerine riayet edelim. Birde size saygı mı ogretelim bu yaştan sonra. Hem ben o kişinin numarasini sildim zaten.

Anladım. Erkekler tarafindan pek ilgi gösterilen bir hanımefendi degilsiniz sanırım. Uzulmeyin. Sizi sevende birisi olacaktir.

Adam herkese açmış fotoyu. Halka arz etmiş kendini. Bunu anlamak çok zor olmamalı.

Yazmak ayrı kabullenmek ayrı ya hani...
Şey bir de seni reddettiğini kabullendiysen yaptığı bu ufak değişiklik seni neden bu kadar ilgilendirdi

Cunku garip geldi yaptigi. Dogrudan silmek veya engellemek yerine bir insan niye profil fotografini gizleyerek silmis süsü verir ki? Bu yuzden sordum.

Adam herkese açmış fotoyu. Halka arz etmiş kendini. Bunu anlamak çok zor olmamalı.

Hayır iste sadece kisilerine acik. Sonra ben numarasini silince, o da profil fotografini benden gizleyerek silmis gibi yapti. Fakat silmedi.

Egoist, kendini begenmis ve kibirli birisi. O 32, ben 29 yasindayim.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş Sizi reddetti diye neden egoist, kibirli birisi oluyor? beğenmemiş, hoşlanmamış olamaz mı sizden? bahsettiğiniz gibi biri olsa sizi dümdüz reddetmez parmağında oynatırdı. Siz reddedilmeyi hazmedemişsiniz.

Yo beni reddettigi icin degil. Oyle oldugu icin soyledim. Yoksa herkes herkesi reddedebilir.

Surdan anladim. Profil fotografi ve hakkimda yazisi kisilerine acik sadece. Profil fotografini gizledi ama hakkimda yazisini gizlemeyi unuttu.
Whatsapa baktım da başkasının böyle bir ayarını göremiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…