• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numaramı silmemesinin ama silmiş gibi yapmasının anlamı nedir?

Ya niye engellesin niyeee ? Mantığını herkes size anlattı ya işte geri yazarsanız tanıyıp yanlışlıkla muhatap olmamak için msj geçmişinizi falan tutmuyor işte boşu boşuna niye tutsun aptal saptal konuşma geçmişini misal bende sizin gibi sümük tipleri engellemem arkadaşından bile yazdırmışsın engellesem kim bilir kimlerden yazcak engellemim de kendi kendine oyalansın numaram boşuna dağılmasın mantığı hiç yapmam etmem demeyin kaç gündür adamın resmen kaçtığını idrak edemediniz saçma sapan sebepler arıyorsunuz biri sizi reddettiğinde salın ya

Yahu size kim yazsın. Silin bence konusmak istemediginiz kisilerin numarasini. Kimsenin umrunda bile degilsinizdir. Kendiniz gelin güvey oluyorsunuz bence. Yok benim pesimden kosarlar falan diye.

Parla yapma nolur zaten idrak edemedi reddettiğini bir de neden reddettiği çok önemli deme valla bir 5 gün daha neden? neden? diye soracak:KK70:
Iyi de reddettigini bizzat yazan benim. Eger kabullenemesem bunu soylemezdim degil mi?

O dakika bitti miiiiii 😀😀😀😀 gercekten miiiii 😀😀 ne silmiyosun o zaman numarasını gururunuz yokmu kuzum sizin hala osuruktan nem kapma derdindesiniz...
Bu nasıl bir üsluptur ya. Lutfen adabı muaşeret kaidelerine riayet edelim. Birde size saygı mı ogretelim bu yaştan sonra. Hem ben o kişinin numarasini sildim zaten.

İşte kişi kendinden bilir işi.
Benim de hoşlanmadığım insanlar oldu benden hoşlandığını düşündüğüm, dünyanın en doğal şeyi hepimiz genç insanlariz, kanımız kaynıyor.
Ya başlamadan bitirsin diye yanında hayali bir sevgiliden bahsettim ya da kibarca reddettim. Hiç de arkasından ona buna anlatıp dalga gectigim olmadı ki neden geçeyim? Bir insanın birinden hoslanmasi gülünecek bir şey değil ki. Herkes herkesle şansını denemek isteyebilir.
Belki de bu yüzden sizin bu israrinizi anlayamadim çünkü asla ben hayatıma girmek isteyen insanla dalga gecmem, birinin de benimle dalga geçtiğini düşünmem

Anladım. Erkekler tarafindan pek ilgi gösterilen bir hanımefendi degilsiniz sanırım. Uzulmeyin. Sizi sevende birisi olacaktir.

Tesekkur ederim sagduyulu ve mantikli yorumunuz icin. Muhtemelen haklisiniz. Fakat soruda da belirttigim gibi, bu kisi silmedi numarami. Ben onun numarasini silecegimi soyleyince, whatsapp profil fotografini benden gizleyerek silmis gibi yapti. Bende buna anlam veremiyorum. Dogrudan siler, rahatsiz oluyorsan engeller, hatta hic bir sey yapmayarak umursamazsin. Bundaki amaç ne?
Adam herkese açmış fotoyu. Halka arz etmiş kendini. Bunu anlamak çok zor olmamalı.

Yazmak ayrı kabullenmek ayrı ya hani...
Şey bir de seni reddettiğini kabullendiysen yaptığı bu ufak değişiklik seni neden bu kadar ilgilendirdi:ıslık:

Cunku garip geldi yaptigi. Dogrudan silmek veya engellemek yerine bir insan niye profil fotografini gizleyerek silmis süsü verir ki? Bu yuzden sordum.

Egoist, kendini begenmis ve kibirli birisi. O 32, ben 29 yasindayim.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş 🙃 Sizi reddetti diye neden egoist, kibirli birisi oluyor? beğenmemiş, hoşlanmamış olamaz mı sizden? bahsettiğiniz gibi biri olsa sizi dümdüz reddetmez parmağında oynatırdı. Siz reddedilmeyi hazmedemişsiniz.

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş 🙃 Sizi reddetti diye neden egoist, kibirli birisi oluyor? beğenmemiş, hoşlanmamış olamaz mı sizden? bahsettiğiniz gibi biri olsa sizi dümdüz reddetmez parmağında oynatırdı. Siz reddedilmeyi hazmedemişsiniz.
Yo beni reddettigi icin degil. Oyle oldugu icin soyledim. Yoksa herkes herkesi reddedebilir.

Back
X