• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numaramı silmemesinin ama silmiş gibi yapmasının anlamı nedir?

Allah Allah, neden seninle olan konuşmasını saklayacağıni düşündün ki? Ben mesela beş kişi hariç mesajları hiç tutmam. Çocuk da çoktan sikmiştir, şimdi silmese bile hayatına biri girdiği saniye silecektir.
Bence numaranı silmemistir çünkü daha sonra ararsan, ulasirsan vs senin olduğunu bilmek için. ya da atıyorum instagrami çalmaya çalışan olunca mesaj gidiyor ya "son rakamı 65 76 olan telefon numarası hesabınıza giriş yapmaya çalışıyor" falan diye. Öyle bir şey olursa kontrol etmek için bile tutuyor olabilir:)

Dogrudan numarayi engellemek yerine bunu yapmaya ne gerek var?

Dogrudan numarayi engellemek yerine bunu yapmaya ne gerek var?
alıntıladığın üye ben değilim ama bu soruyu önceki sayfalarda da defalarca sorduğun için
kendi adıma cevap vereyim
mesela ben karşımdaki çok ciddi biçimde rahatsızlık vermediği sürece engellemiyorum
çok kötü bişi yaşamadığım sürece engellemiyorum
ne whatsapptan ne de başka bi yerden
engellemek tarzım değil . ergence geliyor .
bazı insanlar ortada bi problem yokken sırf iletişim bittiği için engelliyor, özür dilerim ama aşırı aptalca buluyorum bu hareketi
çocuk da böyle düşünüyorsa engellememiştir .

Cani öyle istemiştir. Sizin her yaptığınız hareket çok mu mantıklı ki?
Belki de tekrar yazarsaniz sizi yine reddeder, egosu tatmin olur diye bekliyordur
Dalga gecmek icin yapmis olabilir mi benimle?

alıntıladığın üye ben değilim ama bu soruyu önceki sayfalarda da defalarca sorduğun için
kendi adıma cevap vereyim
mesela ben karşımdaki çok ciddi biçimde rahatsızlık vermediği sürece engellemiyorum
çok kötü bişi yaşamadığım sürece engellemiyorum
ne whatsapptan ne de başka bi yerden
engellemek tarzım değil . ergence geliyor .
bazı insanlar ortada bi problem yokken sırf iletişim bittiği için engelliyor, özür dilerim ama aşırı aptalca buluyorum bu hareketi
çocuk da böyle düşünüyorsa engellememiştir .
Ne yapiyorsunuz peki boyle bir durumda karsidaki kisiyi engellemek yerine?

Dalga gecmek icin yapmis olabilir mi benimle?
Neden dalga geçsin ya, bu kadar her şeyden bir nem bulmayin.
Umrunda bile değildir, sizin kadar takıldığını sanmıyorum.
İster siler, ister engeller. Seni alakadar etmez ki.
Sapik gibi takip edip küçük seylerden anlam aramaya son ver bence.

Neden dalga geçsin ya, bu kadar her şeyden bir nem bulmayin.
Umrunda bile değildir, sizin kadar takıldığını sanmıyorum.
İster siler, ister engeller. Seni alakadar etmez ki.
Sapik gibi takip edip küçük seylerden anlam aramaya son ver bence.
Belkide beni kucuk dusurmeye calisiyor. Arkadaslarina anlatip guluyordur. Cok acimasizca ya.

Ne yapiyorsunuz peki boyle bir durumda karsidaki kisiyi engellemek yerine?
dediğim gibi engellemek alternatiflerim arasında değil devamlı yazıp rahatsız etmiyorsa
duruma göre numarasını siliyorum veya tutuyorum (ki ben pek numara da silmem )
karşıdaki kişinin ne düşündüğünü umursamam, aman şöyle yapayım da yanlış anlamasın diye düşünerek şekillendirmem hareketlerimi
sohbeti arşive atıyorum , konuşma geçmişini de önemli bişey yoksa bi süre sonra siliyorum

dediğim gibi engellemek alternatiflerim arasında değil devamlı yazıp rahatsız etmiyorsa
duruma göre numarasını siliyorum veya tutuyorum (ki ben pek numara da silmem )
karşıdaki kişinin ne düşündüğünü umursamam, aman şöyle yapayım da yanlış anlamasın diye düşünerek şekillendirmem hareketlerimi
sohbeti arşive atıyorum , konuşma geçmişini de önemli bişey yoksa bi süre sonra siliyorum
Sohbeti niye arsive atiyorsun?

Yani oynuyor benle. Dalga geciyor. Olabilir mi?
Üşenmedim okudum hepsini . Sizinle neden oynasin dalga gecsin. Oynayacak dalga gececek adam sizi kestirip atmaz. Arada sırada o sizi yoklar adam sizi yokluyormu yazip ciiziyormu hic aradimi sizi ?? bide neden adam sizin yazismalarinizi saklasin yazı gecmisinden beni tanır diyosunuz. Bu kiz bana yapiscak numarasini silmis gibi yapiyim diye düşünmüştür belkide sırf siz yapismayin diye .
Sizi önemsemiyo, sizinle dalga gecmiyo. Neden bu kadar takıntı yaptiniz anlam veremedim.

Sohbeti niye arsive atiyorsun?
gereksiz biridir ya da sık sık mesajlaşma durumum olmayacaktır o sebeple atarım.
ayda bir falan gereksiz konuşmaları silerim. arşivdekiler dahil. kişiye özel değil yani müsait olmuşumdur, girerim ve 3 tane gereksiz konuşma varsa 3ünü de silerim gibi düşün .

Belkide beni kucuk dusurmeye calisiyor. Arkadaslarina anlatip guluyordur. Cok acimasizca ya.
hayatında hiç reddettiğin biri olmadı mı ?
naptın mesela arkasından dalga geçip güldün mü nasıl da reddettim ama ahahaha diye ?
seni bilmem ama benim reddettiğim çok kişi oldu, hiçbirini de alay malzemesi yapmadım
dalgasını geçmedim hatta ego bile tatmin etmedim
bişeyler hissedip açılmış, ben hissetmemişim ve hayır demişim, bu gayet doğal
hayır cevabını duyunca efendi gibi uzaklaştıysa , ısrar etmediyse, kendini küçük düşürmediyse niye arkadaşlarıma anlatıp güleyim mesela ?
bu dalga geçilecek bi konu değil ki

Seni reddetmis aslinda olayin ozu bu. Yapman gereken ise bence acini yasayip yoluna bakman. Cunku birdaha soylesen belki daha agir konusacak yine reddedecek. Onun icin daha fazla kendini yipratmaya gerek yok. Hepimizin olaysiz sekilde dagilmasina izin ver 😁 ve hayata devam et derim.
Emin ol daha sonra olmadigina da tesekkur edersin.
Telefonu silmiyor bazi erkekler karsi tarafi engellemiyor. Wh ztn konusmadikca sen asagilara dogru dusersin zaten aklina gelmiyorsun bundan sonra farkina bile varmaz rehberindeki durumunun

Ben, benim icin daglari delecek, benim askimdan oluyor dedim mi? Algilamakta bir problemmi yasiyorsunuz? Sadece neden boyle bir sey yapmis olabilir diyorum.

Yoo bu kadar kadın da sorun var sende yok demek ki vah vah o kadar yoruma laf yetiştirdin yok öyle ama böyle neden şöyle diye yani senin algılar anlamak istemiyor hanımefendi 😂 sen söylemesen bile o enerjiyi yayıyosun ki zaten.. adam da sıkılmış belli ki önemli değilsin onun için neden saklasın neden dalga geçsin arkadaşlarina anlatsin falan şaka mısın ya konuşmaya devam ederdi sonuçta çizgisini net çekmiş. Yani ne önemi varr kıytırık bir silip gibi yapıp silmemesinin (ki birdaha yazsan cevap vermemek için tutuyorken) şu her küçük ayrıntıdan nem kapmak nerden baksan ağır ergenlik 😉 neyse hadi iyi günler.

Son düzenleme:
Yoo bu kadar kadın da sorun var sende yok demek ki vah vah o kadar yoruma laf yetiştirdin yok öyle ama böyle neden şöyle diye yani senin algılar anlamak istemiyor hanımefendi 😂 sen söylemesen bile o enerjiyi yayıyosun ki zaten.. adam da sıkılmış belli ki önemli değilsin onun için neden saklasın neden dalga geçsin arkadaşlarina anlatsin falan şaka mısın ya konuşmaya devam ederdi sonuçta çizgisini net çekmiş. Yani ne önemi varr kıytırık bir silip gibi yapıp silmemesinin (ki birdaha yazsan cevap vermemek için tutuyorken) şu her küçük ayrıntıdan nem kapmak nerden baksan ağır ergenlik 😉 neyse hadi iyi günler.
Hic bir yoruma laf yetistirmedim. Sadece cevap verdim. Neden bu kadar sinirlendiniz ki?

Back
X