- 22 Eylül 2012
- 1.474
- 1.970
- 333
Yeni hesap ve sadece bu konuya yorum var . Sanki konu sahibinin fake hesabı gibi duruyorĞ
Bence yazdığınız herşey kurmaca hiç bir tutarlı cumle yok. Dalga geçmek için mevzusu sanki en isabetlisi olacaktır.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni hesap ve sadece bu konuya yorum var . Sanki konu sahibinin fake hesabı gibi duruyorĞ
Bence yazdığınız herşey kurmaca hiç bir tutarlı cumle yok. Dalga geçmek için mevzusu sanki en isabetlisi olacaktır.
Hesabın yeni olduğu doğru. Mukayese edemiyorsanız yorumlar arasındaki farkı 1000 küsür mesaj yazsanız nolur sayfalardaYeni hesap ve sadece bu konuya yorum var . Sanki konu sahibinin fake hesabı gibi duruyorkonuyu kapatsak mı artık ..
Fazla belli ediyorsunuz yapmayın . Profilinizi kısıtladınız yine de anlaşılıyor. Hesap açıp 3 yorumu da bu konuya yapmak sizce fazla lades değil mi ? Sobeee !Hesabın yeni olduğu doğru. Mukayese edemiyorsanız yorumlar arasındaki farkı 1000 küsür mesaj yazsanız nolur sayfalarda
AlkışşşşşFazla belli ediyorsunuz yapmayın . Profilinizi kısıtladınız yine de anlaşılıyor. Hesap açıp 3 yorumu da bu konuya yapmak sizce fazla lades değil mi ? Sobeee !
Bak 4 yorum yazan yere tıklayınca da o yorumlar açılıyor, zaten hepi topu yaptığı 4 yorum yani.Fazla belli ediyorsunuz yapmayın . Profilinizi kısıtladınız yine de anlaşılıyor. Hesap açıp 3 yorumu da bu konuya yapmak sizce fazla lades değil mi ? Sobeee !
Arada savunmuştum gerek yok üzerine gitmeyelim diye ama bu takıntılılık seviyesi gerçekten fazla. Konuyla birlikte düşününce de profesyonel bir destek lazım gibi .Bak 4 yorum yazan yere tıklayınca da o yorumlar açılıyor, zaten hepi topu yaptığı 4 yorum yani.![]()
Bak 4 yorum yazan yere tıklayınca da o yorumlar açılıyor, zaten hepi topu yaptığı 4 yorum yani.
Bir haftada 41.000 mesaj yazabilecek kadar boş vaktim yok her konuda ilgimi çekmiyorBak 4 yorum yazan yere tıklayınca da o yorumlar açılıyor, zaten hepi topu yaptığı 4 yorum yani.![]()
Al işte laf soktuğunu sanan bi değişik arkadaş daha, 4 mesajla profil kapatınca kendimi görünmez sanmıyorum en azından. Bak bakalım kaç yılında girmişim ben buraya. Ondan sonra kendi çapında sokarsın yine lafını.Bir haftada 41.000 mesaj yazabilecek kadar boş vaktim yok her konuda ilgimi çekmiyor
Alah razı olsun sen ben beni affetmeseydin napardım allahın boşu senden kim af istedi sana kim küfür etti ?Ay gercekten uzuyorsunuz beni. Kime laf sokmaya calistim? Icinde bulundugunuz durumdan dolayi size acidigim icin teselli etmeye, moral vermeye calistim hep. Gercekten kotu niyetle yargiladiginizi dusunuyorum artik beni. Yinede icinde bulundugunyz acinasi durum sebebiyle bu agresifliginizi hos goruyor, ettiginiz kufurler sebebiyle affediyorum sizi.
Al işte laf soktuğunu sanan bi değişik arkadaş daha, 4 mesajla profil kapatınca kendimi görünmez sanmıyorum en azından. Bak bakalım kaç yılında girmişim ben buraya. Ondan sonra kendi çapında sokarsın yine
Valla 70 sene burda üyeliğim olsa 41000 mesaj atamam hiç vaktim yokAl işte laf soktuğunu sanan bi değişik arkadaş daha, 4 mesajla profil kapatınca kendimi görünmez sanmıyorum en azından. Bak bakalım kaç yılında girmişim ben buraya. Ondan sonra kendi çapında sokarsın yine lafını.
Adam peşinde koşun konu sahibiyle ona vaktiniz olur nasılsa. Biz işi gücü koymuşuz yoluna, bırakın da atalım mesaj.Valla 70 sene burda üyeliğim olsa 41000 mesaj atamam hiç vaktim yok![]()
Yoluna koyana kadar bir hayli yormuşsunuz kendinizi buralardaAdam peşinde koşun konu sahibiyle ona vaktiniz olur nasılsa. Biz işi gücü koymuşuz yoluna, bırakın da atalım mesaj.
Pandemide sıkılmıştım o ara geldim ben.Yoluna koyana kadar bir hayli yormuşsunuz kendinizi buralarda![]()
Ğ
Tabii canım hepimize acımış üzülmüş sevgisiziz hiç sevgi görmedik falanKonu sahibi fake benceaksi halde dünyanın en basit şeyi olan sevgililiği, flörtleşmeyi bu kadar tuhaf bulması da ne bileyim? Herkes sevgisiz ,herkes çirkin
yazık öyle bilsin.
Tabii canım hepimize acımış üzülmüş sevgisiziz hiç sevgi görmedik falankonu sahibi az eski konularımıza baksa kendisinin kul köpek olcağı adamlara ya tekte bb dedik ya da tekte boşadık ama ona göre böyle bir dünya imkansız bize üzülmüş
ama bunu kk da öğrendim gerçekten böyle vasat hayat yaşayanlar herkes öyle yaşıyor da kimse çaktırmıyor sanıyor
Mesela kadın dayak yiyor şiddetin affı olmaz ayrıl diyoruz sanki sizinkiler yapmıyo pff diyo
Aldatılıyor ayrıl diyoruz aldatmayan erkek yok ki sizin ki de aldatılıyor diyor
Yani gerçekten bu grup hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gibi düşünerek içini rahatlatıyor yoksa gerçeklerin hepsi buzz gibi farkında