Numaramı silmemesinin ama silmiş gibi yapmasının anlamı nedir?

Duymak istediğiniz cevabı veriyorum sizi çok önemsiyor.

Ben olsam ben de silmem numarayı ararsa kim olduğunu bileyim diye.
Adam sizi reddetmiş sizden hoşlansa kabul ederdi tutan yok herhalde adamı dimi.

Kisiye ozel gizlenme ile sadece profil fotosu mu kapatilabiliyor

Gerçekten 32 yaşında mısınız ? Adam kaç yaşında ?

Ararsan kim olduğunu bilmek için silmiyor.Ne önemi var zaten kabul etmemiş teklifinizi

Cevap veriyorum çünkü aynısını yapiyorum: o kişi ile konuşmak istemiyorum ve mesajları da tutmak istemiyorum siliyorum çünkü gereksiz benim için. Ama yazarsa kim olduğunu anlamak istiyorum. O yüzden konuşmak istemediğim kişilere kapıyorum resmimi sildi sanıp yazmasinlar ama ararlarsa yazarlarsa kim bu diye ugrasmayayim diye.

muhtemelen ararsan falan numaranın kime ait oldugunu unutmamak için silmemiştir
seni sevmiyor ya da evlenme planları yok
aşkından ölüp bitmiyor

Iyide ben onu hic aramadım. Hep whatsapp uzerinden konustuk. Whatsapp konusma gecmisinden anlamaz mı yazsam?

Ayrıca şu üst perdeden, her şeyi bilirmiş gibi konusma tarzinizdan vazgecin lutfen. Ben, benim askimdan oluyor diye bir sey soyledim mi?

Fotoyu belki başka bir sebepten kaldırdı belki WATSAP silip yükledi niye kendinize bağlayıp gelin güvey oldunuz

Duymak istediğiniz cevabı veriyorum sizi çok önemsiyor.

Ben olsam ben de silmem numarayı ararsa kim olduğunu bileyim diye.
Adam sizi reddetmiş sizden hoşlansa kabul ederdi tutan yok herhalde adamı dimi.
Hic aramadim. Hep whatsapp uzerinden konustuk. Whatsapp konusma gecmisimizden anlamaz mı ben oldugumu. Ayrica dogrudan engellemek yerine boyle yapmasina ne gerek var.

ay söylemedin de aklını da okuyamıyorum sonucta
kafanda öyle birşeyler belirsin istemedim
üstten falan konuştugum da yok
iki emoji koymuyoruz gülmüyoruz diye hemen karşı atağa geçmeyin bu nedir ya
yaşadıgın şey tam olarak aşk mı saplantı mı onu da bilmiyorum
belki wp konuşma geçmişi çok fazladır ya da normalden arasan ya da sms atsan numaranın sana ait oldugunu tahmin edemeyebilir

Fotoyu belki başka bir sebepten kaldırdı belki WATSAP silip yükledi niye kendinize bağlayıp gelin güvey oldunuz

Ben numaranı siliyorum dedikten ve mesaji okuduktan 5 dakika sonra yaptı. Ve sadece benden gizledi. Silmis susu vermek icin. Genel olarak kaldirmadi yani

Engelleyip kurtulmak yerine, bu kadar uzatmanin anlami ne? Sesini duymaya bile tahammül edemezken.
Ayrıca ben her mesaj yazisimda, mesaja kendimi tanitarak basliyorum.

Yine başladık seninki aşk değil, saplantı demagojilerine. Ben sadece dikkatimi ceken bir konuda bir soru sordum. Cunku, garip geldi. Fikrini soyler, gecersin. Yok senin askinda olmuyor diye dalga gecmek niye?

Numaranızı silmediğini nerden öğrendiniz pardon? Başkasına mı baktırdınız bide? Şöyle sümsük heriflerin peşinde her detaya atlıyorsunuz ya bi kendinize gelin hanımlar. Herif seni istese dağları taşları engelleri aşar da gelir. Lütfen bu kadar küçük detaylarda boğulmayalım.

Engelleyip kurtulmak yerine, bu kadar uzatmanin anlami ne? Sesini duymaya bile tahammül edemezken.
Ayrıca ben her mesaj yazisimda, mesaja kendimi tanitarak basliyorum.
Ararsa açmamak için yapıyorum bir yandan da

Hakkında kısmı sadece kişilerine açık. Ve hakkında kismini gizlemeyi unuttu, gorebiliyorum.

Yine başladık seninki aşk değil, saplantı demagojilerine. Ben sadece dikkatimi ceken bir konuda bir soru sordum. Cunku, garip geldi. Fikrini soyler, gecersin. Yok senin askinda olmuyor diye dalga gecmek niye?
aşk değil saplantı mı demişim oradaaaa offffff tamam dediğin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…